Doktora got dusuk tehliksi vardir canim bastan onlem alsinlar benimde kanamam oldu simdi ilac kullaniyorum am a cok korkuyrm kalbi atiyo my diye bastan all onlemKızlar kahverengi akıntısı ara ara olan var mi ?? Benim 3 hafta once iki gün olmusyu.bu gün yine başladı kahverengi akintim.endiseliyim.dua edin lutfen
Evet kramp tazri karim agrım var gece beni uykudan uyandırdı.zaten progestam kullanıyorum.. ama agrım ve lekenlenmem oldu bugun.Doktora got dusuk tehliksi vardir canim bastan onlem alsinlar benimde kanamam oldu simdi ilac kullaniyorum am a cok korkuyrm kalbi atiyo my diye bastan all onlem
İnsallah sağlıkla duyarsınız canım dualarımız sizinleSimdilik iyiyim am a pazartesi kalp atisini duymak icon tekrar gdcm dua Edin ne olur
Kanama yoktu verdiğinde doktor ama şimdi kan sulandirici ignenin etkisiyle hafif hafif oluyor asprini kestik direk progestan in dozunu 2 ye çıkardı öyle yani geçecek inşallah bu stresler allahım sağlık sıhhat versin bizim gibi hamislereprogeston kanaman mi oldu verdiler bends suankullaniorm m
canım aslında folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamayı öneriyorlar ben hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım hala devam ediyorum bebeğin beyin gelişimi için folik asit çok önemliKizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi
Bende hamile kalmadan once kullnmaya baslamistimcanım aslında folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlamayı öneriyorlar ben hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım hala devam ediyorum bebeğin beyin gelişimi için folik asit çok önemli
Amin canimİnsallah sağlıkla duyarsınız canım dualarımız sizinle
Eşiniz gitti mi peki doktora? Yani maşallah iyi yumurtanız oluşuyor şu durumda olması lazım ama sperm de bir sıkıntı varsa olmayabilirKizlar bilerek bu sayfata geldim cunki hepniz hamilesiniz gizunu seveyim ne yaptiniz kac gunde bir iliski oldu adetin kacinci gununden ne zamana kadar devam ettiniz hangi ilaclar kullanildi banada faydasi olur belki yapmadigim bisry vardir kendimden bahsedeyim kisaca zaten 3 aydir klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yapiliyor ilk ay yani mart ayinda klomen kullandim ve pregny vuruldum ama 1 kere iliski oldu tutmadi sonraki ay nisanda yine klomen ve ovitrelle yapildi her seferinde 2 yumurtam oluyor ve 10 gun bol bol iliski oldu yine tutmadi gelelim bu mayis ayina 19 mayista hsg rahim filmi cekildi tupler acikmis yine klomen kullandim 19 mm hem sagda hem solda 2 yumurtam varmis ve igne vurulmadi bu ay kendi kendine catlasin dedi dojtorum 22 matista dojtara gitmistim ve 24 mayis carsambadan itibaren bol iliski dedi onuda yaptim hatta bu ay sogan kuru yaptim sut ve maydanozu kaynatip buharina oturdum hep pelus patiklerle gezdim enfeksiyonum falan yok hepsine bakildi 10 haziran bat tarihimdi test yaptim megatif cikti ama hala adet olmadim bana gore yok ta zaten adeti bekliyorum bende neolur nasil hamile kaldiniz paylasinda bana da bi yarari olur belki ayrica cocgum oluyor benim 10 yasinda kizim var yas 30 tabi ama bu bebek gelmiyo bi turlu benle de paylasinda belki sebep olursunuz yuzumun gulmesine
O zaman vakti belkiyor canım Rabbim evladının acısını göstermesin en kısa zamanda hayırlı bi evlat daha nasip etsin inşallahYok canim esimde ceket atsa hamile kalirmisim onda degil problem bende de niye tutturamiyorum tam bilemiyorum cunki kizimda da ben klomenle hamile kaldim hatta 2 kere hamile kaldim ilk bebegim 2 ci klomende tuttu 2006 da dogdu ama 15 saat sonra oldu sonra bu kizima tedavi oldum hemen oda 2. Klomende tuttu cok sukur c9k saglikli hasta bile olmaz masallah bende problem ama acaba neyi eksik yapiyorum tutmuyo bilemedim
Pko var mı?Kizlar bilerek bu sayfata geldim cunki hepniz hamilesiniz gizunu seveyim ne yaptiniz kac gunde bir iliski oldu adetin kacinci gununden ne zamana kadar devam ettiniz hangi ilaclar kullanildi banada faydasi olur belki yapmadigim bisry vardir kendimden bahsedeyim kisaca zaten 3 aydir klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yapiliyor ilk ay yani mart ayinda klomen kullandim ve pregny vuruldum ama 1 kere iliski oldu tutmadi sonraki ay nisanda yine klomen ve ovitrelle yapildi her seferinde 2 yumurtam oluyor ve 10 gun bol bol iliski oldu yine tutmadi gelelim bu mayis ayina 19 mayista hsg rahim filmi cekildi tupler acikmis yine klomen kullandim 19 mm hem sagda hem solda 2 yumurtam varmis ve igne vurulmadi bu ay kendi kendine catlasin dedi dojtorum 22 matista dojtara gitmistim ve 24 mayis carsambadan itibaren bol iliski dedi onuda yaptim hatta bu ay sogan kuru yaptim sut ve maydanozu kaynatip buharina oturdum hep pelus patiklerle gezdim enfeksiyonum falan yok hepsine bakildi 10 haziran bat tarihimdi test yaptim megatif cikti ama hala adet olmadim bana gore yok ta zaten adeti bekliyorum bende neolur nasil hamile kaldiniz paylasinda bana da bi yarari olur belki ayrica cocgum oluyor benim 10 yasinda kizim var yas 30 tabi ama bu bebek gelmiyo bi turlu benle de paylasinda belki sebep olursunuz yuzumun gulmesine
Bence eşinize sperm testi yaptırın..sonuçta diğer hamilelikten kaç sene geçmiş.eşiniz sigara içiyor mu?Amin canim insallah illa vaktini bekliyor biliyorum ama hamile kalanlar ki sanki kendim onceden kalmamisim gibi yinede nasil ne yaptilar merak ediyorum iste belki bi vesile olur diye belkide kendimi kandiriyorum bilmiyorum cunki 3. Negatifi gorunce umudum azaldi sanki tutuncak bi dal ariyor gibi hissediyorum kendimi
Canim bende hic kist yok hatta her ay yumurtam catliyo qcok sukur kistte yapmiyo tert temizim bi kan tahlili yapilmamisti idrar falan yapilmisti bu ay adet olursam kan tahlili yaptircam adetliyken aklimda bi o soru isaretiPko var mı?
Canım yaptırmadıysan hormon testi yaptır tiroidin de etkisi oluyor ben 13ay hamile kalamadım 14 ve 15.ayda tiroid hapı kullandım çok şükür bu ay hamile kaldım tiroid de çok önemli hamilelik içinCanim bende hic kist yok hatta her ay yumurtam catliyo qcok sukur kistte yapmiyo tert temizim bi kan tahlili yapilmamisti idrar falan yapilmisti bu ay adet olursam kan tahlili yaptircam adetliyken aklimda bi o soru isareti
Canim guttim. Porgesterom zaten kullaniyordum..devam et dedi .o kadar. Lekelemmem ve agrım devam ediyor...senin nasıl olduDoktora got dusuk tehliksi vardir canim bastan onlem alsinlar benimde kanamam oldu simdi ilac kullaniyorum am a cok korkuyrm kalbi atiyo my diye bastan all onlem
Evet canim adet olursam adetliyken hormon testi yaptircamCanım yaptırmadıysan hormon testi yaptır tiroidin de etkisi oluyor ben 13ay hamile kalamadım 14 ve 15.ayda tiroid hapı kullandım çok şükür bu ay hamile kaldım tiroid de çok önemli hamilelik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?