Çok sevindim canım Rabbim bebişinin acısını göstermesinHastahaneden geldim cok mutluyum gayet iyiyiz hem bende bebisimde
Tiroid değeriniz kaç acaba öğrenebilir miyimben şuan sadece folik asit ve tiroid ilacım var onları kullanıyorum bize bugün kalp atışı için 1-2 hafta sonra gelseniz olur dedi doktorumuz .insallah duyarsınız ama belli olmaz tabi..vitamin ilaçlarını doktor mu verdi canım?bana folik asit harici bi vitamin vermedi
Maşallah canım ne güzelBizde çok şükür kalp atışlarımızı duyduk teyzeleri:) birde kızlar bi dünya kan tahlili yaptılar idrar tahlilide bakalım sonuçlar öğleden sonra ultrasonda 7haftalık dedi doktorumuz:)
Tesekkur ederim amin HIC birimize gostermesinlerÇok sevindim canım Rabbim bebişinin acısını göstermesin
benimde 5 tup kan vve idrar. AldilarBizde çok şükür kalp atışlarımızı duyduk teyzeleri:) birde kızlar bi dünya kan tahlili yaptılar idrar tahlilide bakalım sonuçlar öğleden sonra ultrasonda 7haftalık dedi doktorumuz:)
Maşallah canım ne güzelben de normalde bu hafta içi gidecektim ama eşim şehir dışında cumartesi birlikte gideceğiz yalnız cesaret edemiyorum. Rüyamda gördüm bugün kalbi pıt pıt atıyordu Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın
11.hafta DA bakiyolrBenim ilk öğrendiğimde almışlardı kanı idrarı şimdi 2li test için gün verdiler 7haftalik ve kalbi atiyo çok sukur
Bizde çok şükür kalp atışlarımızı duyduk teyzeleri:) birde kızlar bi dünya kan tahlili yaptılar idrar tahlilide bakalım sonuçlar öğleden sonra ultrasonda 7haftalık dedi doktorumuz:)
Canımm çok sevindimm miniklerimiz yavaş yavaş büyüyorlar insallah bebeğide görürsünüz en kısa zamanda :) suanda 7+3üz sizde o zamana kadar görürsünüz insallahHayılı olsun :) hatırlarsan bana umut olmuştun beta hcg çok düşük çıkmıştı keseyi gördük çok şükür 9 mm dedi ama henüz bebeği görmedik sanırım zamanı daha var :)
Canım benim hamile kalmama engel olmustu bu hormon şimdi her ay kontrole gidiyorum 5.12ydi ilk sonra 2.38 oldu henüz tekrar gitmedim ama bu değerlerde oldukça sıkıntı yokMerhaba herkese bende mayısın son günü hamile olduğumu öğrenenlerdenim :) 5.5 haftalık hamileyim anlicağınız.yalnız kafama takılan biley var merak edıyorum sizlerinki kaç. Benim tsh değerim yani tiroidim 2.48 sizce nasıl bu değer ya da sizinkiler kaç.doktor randevuma daha var olduğundan sizlere sorayım dedim
3 ya da 4. Günü yapılıyorKizlar hamile kalmak icin hormon tahlili adetin kacinci gunu yapiliyor ben adet oldum da yine
Sanırım canim .Ben 8 +1 im..ay ne guzel.ilk 8 haftayı attlattin.allah hepimize sağlıklı zamanında doğum nasip etsinEn buyuk bebek benim herhalde :) 9+2 yiz biz
Ah keske o 8 haftayo tekrar yasasam kusma is I basladi Ben bittim yedigim hatta ictigim HIC birsey midemde kalmiyoSanırım canim .Ben 8 +1 im..ay ne guzel.ilk 8 haftayı attlattin.allah hepimize sağlıklı zamanında doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?