mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Ya ne güzel darısı başimıza kaçıncı haftada gördünüz aceba :)
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) once 5+6 da gittim keseyi gördük, en son dün gittim 7+0 dı bebeğimi gördüm kalbinin attığını gördüm artık 3 hafta sonra görücem bi da çok özlücem

Çok güzel yaa inşalalh sağ salim kucagımza alırız hepimiz :)

Bana 1 ay sonra gel dedi iyi olsunlarda napalım özleyelim birazcık:) içinize doğan bi cinsiyet var mı?bana soruyolar hep bende size sorayım :))

Bana 1 ay sonra gel dedi iyi olsunlarda napalım özleyelim birazcık:) içinize doğan bi cinsiyet var mı?bana soruyolar hep bende size sorayım :))
benim içime erkek doğuyo ve ayrıca bende sizce ne olcak diyorum fikrimi söylemeden allahın izniyle erkek olcak bence diyolar :) rabbim sağlıklı versin de kız erkek farketmez:) sizin ne doğuyor :)

Kizlar nasil hamile kaldiniz hangi ilaclari kullandiniz benim 3 ay oldu tutmadi klomen ovitrelle kullaniyorum menogon yada femara istedim veremem o ilaclari dedi klomene devam dedi bu ayda olmazsa asilama dedi ama benim 2 bebegimde klomenle oldu asilama icin erken kafam karisti umutlarim tukendi ya

benim içime erkek doğuyo ve ayrıca bende sizce ne olcak diyorum fikrimi söylemeden allahın izniyle erkek olcak bence diyolar :) rabbim sağlıklı versin de kız erkek farketmez:) sizin ne doğuyor :)
Banada erkek olucak gibi geliyo açıkcası çevremdekilerde öyle diyor belki onlardanda etkileniyor olabilirim bi kaç kız diyen var sadece:)rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım insallah sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza :)

Allahtan ümit kesilmez canım olucaktır ama zamanı vardır elbet dua ile biran önce olur insallah 3.bebeği mi istiyorsunuz?ben tiroid tedavisi oldum 2 ay sonra hamile kalabildim canım

Kızlar bende ramazan arefesinde 26 mayista adetime 3 gün kala öğrenmiştim :) Şimdi internetteki hesaplayicilara gore 6+3 ama doktor a gore 6+2 deyiz. Dün doktora gittim 6+1ken yani. Doktor kesenin gelişiminin az olduğunu söyledi suan haftasına göre 6 haftalik gebeligin en az 10mm suan da 15 20 mm olmasi gerekiyomus ama bizimki 8 mm ymis haftaya tekrar bakacak gelisiyomu diye O değil de eğer gelismezse bi problem var demektir müdahale gerekebilir dedi çok korkuyorum sonradan böyle gelişen varmı yada bu konuda bi bilginiz varmı gelisirmi sizce haftaya orucun etkisi olabilir dedi herkes artık tutmuyorum

Allahtan ümit kesilmez canım olucaktır ama zamanı vardır elbet dua ile biran önce olur insallah 3.bebeği mi istiyorsunuz?ben tiroid tedavisi oldum 2 ay sonra hamile kalabildim canım
Canim benim ilk bebegim normal dogumdan 15 saat sonra öldü yasayan 1 evladim var simdi 10 yasinda kizim iyice aralarinda yas farki olmadan kardes yapmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…