- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Gayet iyiyiz biz çok şükür büyüyoruz siz nasılsınız :)kızlar görüşmeyeli nasılsınız ?
8de mi başladı canım ??6 dan korkuyordum genelde 6da başluyor dediler diye 8e de 3 gün var hasi hayırlısi diyelimAh keske o 8 haftayo tekrar yasasam kusma is I basladi Ben bittim yedigim hatta ictigim HIC birsey midemde kalmiyo
iyiyiz bizde şükür tatlım büyüyoruz dün fasulyemi ve kalp atışını gördümGayet iyiyiz biz çok şükür büyüyoruz siz nasılsınız :)
Ya ne güzel darısı başimıza kaçıncı haftada gördünüz aceba :)iyiyiz bizde şükür tatlım büyüyoruz dün fasulyemi ve kalp atışını gördüm
Aynı gün görmüşüz canım :) bizimki 7+4iyiyiz bizde şükür tatlım büyüyoruz dün fasulyemi ve kalp atışını gördüm
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) once 5+6 da gittim keseyi gördük, en son dün gittim 7+0 dı bebeğimi gördüm kalbinin attığını gördüm artık 3 hafta sonra görücem bi da çok özlücemYa ne güzel darısı başimıza kaçıncı haftada gördünüz aceba :)
Çok güzel yaa inşalalh sağ salim kucagımza alırız hepimiz :)amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) once 5+6 da gittim keseyi gördük, en son dün gittim 7+0 dı bebeğimi gördüm kalbinin attığını gördüm artık 3 hafta sonra görücem bi da çok özlücem
muhteşem birşey rabbim tüm isteyenlere göstersin :)Aynı gün görmüşüz canım :) bizimki 7+4
inşallah canım aminnÇok güzel yaa inşalalh sağ salim kucagımza alırız hepimiz :)
Bana 1 ay sonra gel dedi iyi olsunlarda napalım özleyelim birazcık:) içinize doğan bi cinsiyet var mı?bana soruyolar hep bende size sorayım :))amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) once 5+6 da gittim keseyi gördük, en son dün gittim 7+0 dı bebeğimi gördüm kalbinin attığını gördüm artık 3 hafta sonra görücem bi da çok özlücem
benim içime erkek doğuyo ve ayrıca bende sizce ne olcak diyorum fikrimi söylemeden allahın izniyle erkek olcak bence diyolar :) rabbim sağlıklı versin de kız erkek farketmez:) sizin ne doğuyor :)Bana 1 ay sonra gel dedi iyi olsunlarda napalım özleyelim birazcık:) içinize doğan bi cinsiyet var mı?bana soruyolar hep bende size sorayım :))
Banada erkek olucak gibi geliyo açıkcası çevremdekilerde öyle diyor belki onlardanda etkileniyor olabilirim bi kaç kız diyen var sadece:)rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım insallah sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza :)benim içime erkek doğuyo ve ayrıca bende sizce ne olcak diyorum fikrimi söylemeden allahın izniyle erkek olcak bence diyolar :) rabbim sağlıklı versin de kız erkek farketmez:) sizin ne doğuyor :)
aminn canım beklicez görcez :)Banada erkek olucak gibi geliyo açıkcası çevremdekilerde öyle diyor belki onlardanda etkileniyor olabilirim bi kaç kız diyen var sadece:)rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım insallah sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza :)
Allahtan ümit kesilmez canım olucaktır ama zamanı vardır elbet dua ile biran önce olur insallah 3.bebeği mi istiyorsunuz?ben tiroid tedavisi oldum 2 ay sonra hamile kalabildim canımKizlar nasil hamile kaldiniz hangi ilaclari kullandiniz benim 3 ay oldu tutmadi klomen ovitrelle kullaniyorum menogon yada femara istedim veremem o ilaclari dedi klomene devam dedi bu ayda olmazsa asilama dedi ama benim 2 bebegimde klomenle oldu asilama icin erken kafam karisti umutlarim tukendi ya
Canim benim ilk bebegim normal dogumdan 15 saat sonra öldü yasayan 1 evladim var simdi 10 yasinda kizim iyice aralarinda yas farki olmadan kardes yapmaya calisiyorumAllahtan ümit kesilmez canım olucaktır ama zamanı vardır elbet dua ile biran önce olur insallah 3.bebeği mi istiyorsunuz?ben tiroid tedavisi oldum 2 ay sonra hamile kalabildim canım
Allah bağışlasın canım insallah rabbim hayırlısıyla biran önce nasip ederCanim benim ilk bebegim normal dogumdan 15 saat sonra öldü yasayan 1 evladim var simdi 10 yasinda kizim iyice aralarinda yas farki olmadan kardes yapmaya calisiyorum
banada sanki bebeğim hep erkek olacakmış gibi geliyor :)Banada erkek olucak gibi geliyo açıkcası çevremdekilerde öyle diyor belki onlardanda etkileniyor olabilirim bi kaç kız diyen var sadece:)rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım insallah sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza :)
Benim 7 den sonra bulnti gibiydi sadece havalaniyodu simdi midemde HIC birsey klmiyoAyy
8de mi başladı canım ??6 dan korkuyordum genelde 6da başluyor dediler diye 8e de 3 gün var hasi hayırlısi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?