kızlar görüşmeyeli nasılsınız ?[/QUITE
Geçen yıl kız senesiydi bu yıl erkekmiş sanırım bakalım nasip kısmet:))banada sanki bebeğim hep erkek olacakmış gibi geliyor :)
Bende erkek bulamadım:) kız olursa zeynep,sare,azra,eda ya da elif olabilir ama erkek olursa ne olur hiç bilmiyorum:)Benim erkek ismim hazir am a kiz ismi bulmdm
İnsallah düzelir canı kesenin gelişmesi için bi ilaç mı iğne mi ne kullanılıyormus burda duymustum canım rabbim şifa versinKızlar bende ramazan arefesinde 26 mayista adetime 3 gün kala öğrenmiştim :) Şimdi internetteki hesaplayicilara gore 6+3 ama doktor a gore 6+2 deyiz. Dün doktora gittim 6+1ken yani. Doktor kesenin gelişiminin az olduğunu söyledi suan haftasına göre 6 haftalik gebeligin en az 10mm suan da 15 20 mm olmasi gerekiyomus ama bizimki 8 mm ymis haftaya tekrar bakacak gelisiyomu diyeO değil de eğer gelismezse bi problem var demektir müdahale gerekebilir dedi çok korkuyorum sonradan böyle gelişen varmı yada bu konuda bi bilginiz varmı gelisirmi sizce haftaya orucun etkisi olabilir dedi herkes artık tutmuyorum
benim erkek tek kürsat efeBende erkek bulamadım:) kız olursa zeynep,sare,azra,eda ya da elif olabilir ama erkek olursa ne olur hiç bilmiyorum:)
Eşim metehan istiyor çok ama benim içim ısınmadı bu isme bakalım ortak bi fikre varıcaz insallah kız olursa kolay ama erkek olusa düşünücez biraz daha:)B
benim erkek tek kürsat efe
Bizim ortak kararimiz hatta nerdeyse sulalenin ortak karari :)Eşim metehan istiyor çok ama benim içim ısınmadı bu isme bakalım ortak bi fikre varıcaz insallah kız olursa kolay ama erkek olusa düşünücez biraz daha:)
Oh ne güzel napalım bizde bulucaz zamanı gelinceye kadar :))Bizim ortak kararimiz hatta nerdeyse sulalenin ortak karari :)
Doktor ne dedi canımArkadaşlar merhaba bana yardimci olacağinizi düşünerek yazmak istedi dün doktora gittim vedoktor kese min 9.5 mm olduğunu ve yolk sac halkasının gorunmedi gini söyledi arkadaşlar sizce normal mi yoksa boş gebelik olabilir mi?
Doktor oluşacak dedi ama nette ki bilgilerde 8 mm den sonra yolk kesesi görülmezse gebelik kesesi bozulmustur yazıyorDoktor ne dedi canım
Doktorlar genelde en olumsuzu söylerler bence oluşacak dediyse vardir bir bildiği bekle sabret Zaten kısmetde yoksa insanin elinden bişey gelmez stres çok önemli rahat olman lazım su süreçteDoktor oluşacak dedi ama nette ki bilgilerde 8 mm den sonra yolk kesesi görülmezse gebelik kesesi bozulmustur yazıyor
Teşekkür ederim öyle tabi her şey kısmet ama inşallah benimlesin bebeğimDoktorlar genelde en olumsuzu söylerler bence oluşacak dediyse vardir bir bildiği bekle sabret Zaten kısmetde yoksa insanin elinden bişey gelmez stres çok önemli rahat olman lazım su süreçte
İnşallahhhTeşekkür ederim öyle tabi her şey kısmet ama inşallah benimlesin bebeğim
Hcg değerlerine baktı mı düzenli artmış mı artmamış mı oradan da belli olurduTeşekkür ederim öyle tabi her şey kısmet ama inşallah benimlesin bebeğim
Canım sen moralini bozma hiç rabbim ol derse olur bak doktorda kötü bisey dememiş insallah oluşur miniğin için rahatlar.suan ne kadarlıkDoktor oluşacak dedi ama nette ki bilgilerde 8 mm den sonra yolk kesesi görülmezse gebelik kesesi bozulmustur yazıyor
Sağ ol canım 6+0 haftalık netten hesapladım canımCanım sen moralini bozma hiç rabbim ol derse olur bak doktorda kötü bisey dememiş insallah oluşur miniğin için rahatlar.suan ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?