- 27 Mayıs 2017
- 61
- 31
- 3
- 30
Slm canım bende hamileyim geçen hafta doktora gittim kese görünmüyor dedi kanda 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama doktor kese görünmüyor dedi henüz çok küçük ola bilir ondan görünmüyordur dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi perşembe günü gidecem belli olacak inşallah ve banada folbiol diye bi ilaç verdi günde 1 kez yarım iç dedi bu ilaç ne için ve sen kaç haftalıksın cvp bekliyorumBiraz önce muayene oldum 5 haftalık dedi doktor.Ama düşük riski varmışProgestan diye bi ilaç verdi.Bir de Folbiol diye
Kesenin görünmemesi doğal canım daha çok yeni bir gebelik seninki. biz 6.haftada gördük insallah sende göreceksin:)Slm canım bende hamileyim geçen hafta doktora gittim kese görünmüyor dedi kanda 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama doktor kese görünmüyor dedi henüz çok küçük ola bilir ondan görünmüyordur dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi perşembe günü gidecem belli olacak inşallah ve banada folbiol diye bi ilaç verdi günde 1 kez yarım iç dedi bu ilaç ne için ve sen kaç haftalıksın cvp bekliyorum
Inşallah canım peki folbiol niçin kullanılırKesenin görünmemesi doğal canım daha çok yeni bir gebelik seninki. biz 6.haftada gördük insallah sende göreceksin:)
folbiol ebem söylemişti, öncelikle yumurtlamanın zamanında ve güzel gelişmiş olarak sağlanmasını sonrasında gebelik olursa kromozom anormalisini engelleyip ayrıca rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş, bebeğin gelişimini içinde folik asit zaten çok önemliymiş.Inşallah canım peki folbiol niçin kullanılır
canım lekelenme gibi birşyin olmazsa korkmana gerek yok o haftalarda oluyo gerçi benim hala var doktorum normal dedi.merhaba kızlar 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi de gördük ama iki gündür sol kasığımda kramp gibi bi ağrı oluyor sizde de var mı normal mı gideyim mi doktora yoksa boşa panik mi yapıyorum
Canım rahim büyüdükçe gerilmeler olurmus o da ara ara sancıya sebep olabiliyor çok dayanılmazsa yinede için rahaylayacaksa git ama olası bir durum(kanama vs yoksa)merhaba kızlar 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi de gördük ama iki gündür sol kasığımda kramp gibi bi ağrı oluyor sizde de var mı normal mı gideyim mi doktora yoksa boşa panik mi yapıyorum
canım lekelenme gibi birşyin olmazsa korkmana gerek yok o haftalarda oluyo gerçi benim hala var doktorum normal dedi.
Canım rahim büyüdükçe gerilmeler olurmus o da ara ara sancıya sebep olabiliyor çok dayanılmazsa yinede için rahaylayacaksa git ama olası bir durum(kanama vs yoksa)
inşallah bir sorun yoktur canım korkma dua etDün sabah uyandıgımda damla bile sayılmayacak kadar acık kahve leke vardı dün selpakla sildikçe bi kaç kez gördüm bugün yok normal sabah ağrım vardı şuan o da iyi doktoru aradım gel bi bakalım dedi oğleden sonra gidicem içim rahat eder
inşallah canıminşallah bir sorun yoktur canım korkma dua et
Genelde pembe olunca lekelenme sıkıntı söz konusu olabiliyor ama kahverengi çok sıkıntı olmuyor canım bildiğim kadarıyla.insallah önemsiz birseydir geçmiş olsunDün sabah uyandıgımda damla bile sayılmayacak kadar acık kahve leke vardı dün selpakla sildikçe bi kaç kez gördüm bugün yok normal sabah ağrım vardı şuan o da iyi doktoru aradım gel bi bakalım dedi oğleden sonra gidicem içim rahat eder
Folbiol=folik asit bebeğin beyin gelişimi için gerekliSlm canım bende hamileyim geçen hafta doktora gittim kese görünmüyor dedi kanda 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama doktor kese görünmüyor dedi henüz çok küçük ola bilir ondan görünmüyordur dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi perşembe günü gidecem belli olacak inşallah ve banada folbiol diye bi ilaç verdi günde 1 kez yarım iç dedi bu ilaç ne için ve sen kaç haftalıksın cvp bekliyorum
Hamilemisin canım normalde hamileyken kahverengi lekelenme oldugunda erkek çocuguna işarettir yine de hayırlısı olsun ama korkmaGenelde pembe olunca lekelenme sıkıntı söz konusu olabiliyor ama kahverengi çok sıkıntı olmuyor canım bildiğim kadarıyla.insallah önemsiz birseydir geçmiş olsun
Gittim doktora kese görünüyor 5 haftalık görünüyor dedi. kese 10mm normal mi sizin kaçtı. kan verdim hormona bakacak yükselmiş mi diye 35 40 bin olması gerekiyor dedi inşallah yolundadır
Kasık ağrısı kramplar çok normal canım bende 6 haftalık hamileyim bende de oluyor ve hayırlısı olsun öncelikle sanırım senin bebiş kız olacakmerhaba kızlar 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi de gördük ama iki gündür sol kasığımda kramp gibi bi ağrı oluyor sizde de var mı normal mı gideyim mi doktora yoksa boşa panik mi yapıyorum
Maşallah canım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsinamin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) once 5+6 da gittim keseyi gördük, en son dün gittim 7+0 dı bebeğimi gördüm kalbinin attığını gördüm artık 3 hafta sonra görücem bi da çok özlücem
Aaa bende de kasık ağrısı fazla o kıza mı işaret olurmuşKasık ağrısı kramplar çok normal canım bende 6 haftalık hamileyim bende de oluyor ve hayırlısı olsun öncelikle sanırım senin bebiş kız olacak
Canım tuzlu suyla gargara yapabilirsin. Rabbim şifa versin hamilelikte diş zor olurKızlar ya bir dişim var sızlamaya başladı sorunluydu zaten ama halletmeye kalmadan hamile kaldım.normalde çol hassasiyet yoktu ama şimdi su içince bile sızlıyorne yapmam gerekiyor şimdi bu dişi hiç bilmiyorum
Canım o ilaç folik asit bebeğin gelişimi için iyi. Ben sabahları bi tane içiyorum. Daha küçükmüş bebişin annesi kese perşembe görülür inşallahSlm canım bende hamileyim geçen hafta doktora gittim kese görünmüyor dedi kanda 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama doktor kese görünmüyor dedi henüz çok küçük ola bilir ondan görünmüyordur dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi perşembe günü gidecem belli olacak inşallah ve banada folbiol diye bi ilaç verdi günde 1 kez yarım iç dedi bu ilaç ne için ve sen kaç haftalıksın cvp bekliyorum
Sağ kasık erkek sol kasık kızAaa bende de kasık ağrısı fazla o kıza mı işaret olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?