Vay benim yaramaz oğlana bak teyzesi kıpraşıyor oralardaP
Sağ kasık erkek sol kasık kız
Allah sana da görmeyi kucağına sağ salim almayi nasip etsin tatlım çık güzel bi duyguMaşallah canım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsinben de cumartesi gideceğim kalp atışı için çok heycanlıyım nerdeyse her gece rüyamda görüyorum :))
Şimdi doktora geldim iltihab 7kat zararlıymıs ilaçtan insallah hayırlısıyla güzel bi tedavi oluruz bebişim zarar görmezCanım tuzlu suyla gargara yapabilirsin. Rabbim şifa versin hamilelikte diş zor olur
İnşallah canım ya çok geçmiş olsun ilaç önerdi mi peki?Şimdi doktora geldim iltihab 7kat zararlıymıs ilaçtan insallah hayırlısıyla güzel bi tedavi oluruz bebişim zarar görmez
Ayy inşallah canım ya Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 4yıldır uğraşıyoruz Rabbim inşallah nasip eder :)Allah sana da görmeyi kucağına sağ salim almayi nasip etsin tatlım çık güzel bi duygu
Hayırlı olsun canımmerhaba ben de mayista anne olacağımı ogrendim sizlerle sureci keyifli gecirmek istedim:) tup bebek benim bebegim cok bekledim cok sukur ilk tedavide tutundu 6+2 deyim suan.. umarim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz:)
Hiçbir müdahale etmedi suanda yarın kadın doğum doktorumdan izin kağıdı almam lazımmıs herhangi bir müdahalede bulunabilmeleri için.bakalım yarın ona göre bir yol çizicez hayırlısıİnşallah canım ya çok geçmiş olsun ilaç önerdi mi peki?
o zamam beni en iyi sen anlarsin her an bisey olcak korkusu var mi dusuk olur mu die bide arada cok az kahve leke gelio ben tabi panikHayırlı olsun canımbenimki de tüp bebek 7+1iz bugün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)
Hayırlısı inşallah canım ama üzülme elbet bi çözüm bulunur çok geçmiş olsunHiçbir müdahale etmedi suanda yarın kadın doğum doktorumdan izin kağıdı almam lazımmıs herhangi bir müdahalede bulunabilmeleri için.bakalım yarın ona göre bir yol çizicez hayırlısı
Aynen canım sorma ilkini 8.haftada kaybettim kalp atışı oluşmadı bunda da çok pinpirikli oldum cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah duyarız :) lekelenmeyi doktoruna söyle canım progestan kapsül falan verebiliro zamam beni en iyi sen anlarsin her an bisey olcak korkusu var mi dusuk olur mu die bide arada cok az kahve leke gelio ben tabi panik
İnsallah canım çok teşekkür ederimHayırlısı inşallah canım ama üzülme elbet bi çözüm bulunur çok geçmiş olsun
estrofem ve duphaston kullaniorum dr u aradim artmadikca yada kirmizi pembe olmadikca sorun yok ddi sende oldu mu hic leke. insallah bi sefer saglikla duyarsin kalp atisini :)Aynen canım sorma ilkini 8.haftada kaybettim kalp atışı oluşmadı bunda da çok pinpirikli oldum cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah duyarız :) lekelenmeyi doktoruna söyle canım progestan kapsül falan verebilir
canim oncelikle gecmis olsun onceki günlerde tiroid in olduğunu yazmissin benim de tiroidim 9 ay once alindi ilaç kullaniorum ben de hamileliginde bi sknti yaratio mu benim degerlerim cok dusmustu yeni yeni topladik ama bebek buyudukce ihtiuac artiomus insallah gelişiminde eksiklik olmaz bebeklerimizinİnsallah canım çok teşekkür ederim
Olmaz insallah canım doktorum her ay kontrol ediyor seninde öyledir sanırım açıkcası ben o yönden düşünmüyorum canım olacak olana çare yok ama önlemi alalım gerisi Allahın takdiri sende içini ferah tut sağ salim doğacaklar Allahın izniyle:)canim oncelikle gecmis olsun onceki günlerde tiroid in olduğunu yazmissin benim de tiroidim 9 ay once alindi ilaç kullaniorum ben de hamileliginde bi sknti yaratio mu benim degerlerim cok dusmustu yeni yeni topladik ama bebek buyudukce ihtiuac artiomus insallah gelişiminde eksiklik olmaz bebeklerimizin
Olması gereken tsh düzeyleri canım belki yardımcı olur bizecanim oncelikle gecmis olsun onceki günlerde tiroid in olduğunu yazmissin benim de tiroidim 9 ay once alindi ilaç kullaniorum ben de hamileliginde bi sknti yaratio mu benim degerlerim cok dusmustu yeni yeni topladik ama bebek buyudukce ihtiuac artiomus insallah gelişiminde eksiklik olmaz bebeklerimizin
İlkinde transferden sonra yerleşme kanaması oldu canım sadece bi daha olmadı. Doktor sıkıntı yok dediyse takma o zaman canımestrofem ve duphaston kullaniorum dr u aradim artmadikca yada kirmizi pembe olmadikca sorun yok ddi sende oldu mu hic leke. insallah bi sefer saglikla duyarsin kalp atisini :)
canim cok saol ben biraz panik yapiorum ama hamile kalmadan onceki ay tsh 24 cikti benim ve t3 t4 normal degerdeyken bu kadar yuksek olmasi dr u şaşırttı beni de biraz korkuttu bu degerle hamile kalsan o cocuktan hayir gelmez die ama cok sukur dusurdu o degeri suan guzel gidioruz inşallah bole devam ederiz degerleri paylastigin icin tesekkurler:)Olması gereken tsh düzeyleri canım belki yardımcı olur bize
Hamilelikte normal TSH düzeyleri
Uzmanlara göre, TSH hormon seviyeleri gebeliğin farklı evreleri boyunca değişir.
Birinci Trimester (Hamileliğin 1.2. ve 3. ayları) 2.5 mIU / L'den daha düşük
İkinci Trimester (Hamileliğin 4.5. ve 6. ayları) 3 mIU / L'den az
Üçüncü Trimester (Hamileliğin 7.8. ve 9. ayları) 3 mIU / L'den az
kesemizi gorduk gecen hafta cuma da kalp atisi için gtcez bakalim:) sizin kese kalp atisi nasilİlkinde transferden sonra yerleşme kanaması oldu canım sadece bi daha olmadı. Doktor sıkıntı yok dediyse takma o zaman canımsen gittin mi kontrole kese ve kalp atışı için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?