mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kızlar aramızda öğretmen arkadaşlar var sanırım. Bayramda ne yapacaksınız? Benim memleketim Balıkesir çankırıda görev yapıyorum. Bayrama memlekete gideceğiz ama bayramdan sonra Üç gün seminer varmış iptal olur belki diyoruz ama belli de olmaz. Hamilelik rapor için bi neden sayılır mı ki doktorlar da böyle zamanlarda biraz aksi oluyorlar. Ne yapacaksınız merak ettim

Maşallah canım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin ben de cumartesi gideceğim kalp atışı için çok heycanlıyım nerdeyse her gece rüyamda görüyorum :))
Allah sana da görmeyi kucağına sağ salim almayi nasip etsin tatlım çık güzel bi duygu

merhaba ben de mayista anne olacağımı ogrendim sizlerle sureci keyifli gecirmek istedim:) tup bebek benim bebegim cok bekledim cok sukur ilk tedavide tutundu 6+2 deyim suan.. umarim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz:)

merhaba ben de mayista anne olacağımı ogrendim sizlerle sureci keyifli gecirmek istedim:) tup bebek benim bebegim cok bekledim cok sukur ilk tedavide tutundu 6+2 deyim suan.. umarim hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz:)
Hayırlı olsun canım benimki de tüp bebek 7+1iz bugün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

Hayırlı olsun canım benimki de tüp bebek 7+1iz bugün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)
o zamam beni en iyi sen anlarsin her an bisey olcak korkusu var mi dusuk olur mu die bide arada cok az kahve leke gelio ben tabi panik

Hiçbir müdahale etmedi suanda yarın kadın doğum doktorumdan izin kağıdı almam lazımmıs herhangi bir müdahalede bulunabilmeleri için.bakalım yarın ona göre bir yol çizicez hayırlısı
Hayırlısı inşallah canım ama üzülme elbet bi çözüm bulunur çok geçmiş olsun

o zamam beni en iyi sen anlarsin her an bisey olcak korkusu var mi dusuk olur mu die bide arada cok az kahve leke gelio ben tabi panik
Aynen canım sorma ilkini 8.haftada kaybettim kalp atışı oluşmadı bunda da çok pinpirikli oldum cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah duyarız :) lekelenmeyi doktoruna söyle canım progestan kapsül falan verebilir

estrofem ve duphaston kullaniorum dr u aradim artmadikca yada kirmizi pembe olmadikca sorun yok ddi sende oldu mu hic leke. insallah bi sefer saglikla duyarsin kalp atisini :)

İnsallah canım çok teşekkür ederim
canim oncelikle gecmis olsun onceki günlerde tiroid in olduğunu yazmissin benim de tiroidim 9 ay once alindi ilaç kullaniorum ben de hamileliginde bi sknti yaratio mu benim degerlerim cok dusmustu yeni yeni topladik ama bebek buyudukce ihtiuac artiomus insallah gelişiminde eksiklik olmaz bebeklerimizin

Olmaz insallah canım doktorum her ay kontrol ediyor seninde öyledir sanırım açıkcası ben o yönden düşünmüyorum canım olacak olana çare yok ama önlemi alalım gerisi Allahın takdiri sende içini ferah tut sağ salim doğacaklar Allahın izniyle:)

Olması gereken tsh düzeyleri canım belki yardımcı olur bize
Hamilelikte normal TSH düzeyleri
Uzmanlara göre, TSH hormon seviyeleri gebeliğin farklı evreleri boyunca değişir.
Birinci Trimester (Hamileliğin 1.2. ve 3. ayları) 2.5 mIU / L'den daha düşük
İkinci Trimester (Hamileliğin 4.5. ve 6. ayları) 3 mIU / L'den az
Üçüncü Trimester (Hamileliğin 7.8. ve 9. ayları) 3 mIU / L'den az

estrofem ve duphaston kullaniorum dr u aradim artmadikca yada kirmizi pembe olmadikca sorun yok ddi sende oldu mu hic leke. insallah bi sefer saglikla duyarsin kalp atisini :)
İlkinde transferden sonra yerleşme kanaması oldu canım sadece bi daha olmadı. Doktor sıkıntı yok dediyse takma o zaman canım sen gittin mi kontrole kese ve kalp atışı için?

canim cok saol ben biraz panik yapiorum ama hamile kalmadan onceki ay tsh 24 cikti benim ve t3 t4 normal degerdeyken bu kadar yuksek olmasi dr u şaşırttı beni de biraz korkuttu bu degerle hamile kalsan o cocuktan hayir gelmez die ama cok sukur dusurdu o degeri suan guzel gidioruz inşallah bole devam ederiz degerleri paylastigin icin tesekkurler:)

İlkinde transferden sonra yerleşme kanaması oldu canım sadece bi daha olmadı. Doktor sıkıntı yok dediyse takma o zaman canım sen gittin mi kontrole kese ve kalp atışı için?
kesemizi gorduk gecen hafta cuma da kalp atisi için gtcez bakalim:) sizin kese kalp atisi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…