- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
inşallah canım :)Ayy inşallah canım ya Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 4yıldır uğraşıyoruz Rabbim inşallah nasip eder :)
Bhcg değeri iki günde iki katına çıkması gerekir fakat ben yabancı bı kaynak ta 72 saat de de iki katına çıkabilecegini okumuştum.icinizi ne kadar rahat tutarsanız o kadar sizin faydaniza olacaktır.doktorunuzun dediği gibi kalp atışını beklemek en doğrusu.Dua edin sağlıklı bir evladiniZ olsun2 haziranda beta hcg degerim 570 di dün doktor tekrar bakalım dıye kan aldı 30 35 bin olması lazım dedi 17920 çıktı 10 günde bu yükseliş sizce nasıl. haftaya kalp atısını bekleyelim dedi ama benim içim rahat degıl aklım çıkıyo sizde değerler nasıldı.
teşekkür ederim bende internette öyle okudum doktor beni endişelendiriyor bence normal bi değer internet hesaplamarına göre de normal doktorumu zaten değiştireceğim güvenebileceğimiz doktorlar olmalı yanımızdaBhcg değeri iki günde iki katına çıkması gerekir fakat ben yabancı bı kaynak ta 72 saat de de iki katına çıkabilecegini okumuştum.icinizi ne kadar rahat tutarsanız o kadar sizin faydaniza olacaktır.doktorunuzun dediği gibi kalp atışını beklemek en doğrusu.Dua edin sağlıklı bir evladiniZ olsun.Bazen insanlar istemedikleri bebeklere karnında ne eziyet ediyor dusmeyince dusmusmuyor doğuyor.bizlerde kendimizi yiyip bitiriyoruz ulaşmak için.stres yapmak bebeğinde etkiler bol bol dua edin hayırlı ve sağlıklı evlat dileyin inşallah kavuşursunuz
Bana da erkek olacakmış gibi geliyorBanada erkek olucak gibi geliyo açıkcası çevremdekilerde öyle diyor belki onlardanda etkileniyor olabilirim bi kaç kız diyen var sadece:)rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım insallah sağ salim kavuşalım kuzucuklarımıza :)
Ben de 5+2de keseyi gördüm canım cumartesi de nasipse kalp atışı için gideceğiz inşallah güzel haberler alırızkesemizi gorduk gecen hafta cuma da kalp atisi için gtcez bakalim:) sizin kese kalp atisi nasil
amin insallah canim yarin inşallah bebisimin kalbini dinlicez cok heycanliyim arka arkaya guzel haberler alicaz senleBen de 5+2de keseyi gördüm canım cumartesi de nasipse kalp atışı için gideceğiz inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım yarın sen güzel haberi ver cumartesi de ben vereyim inşallahamin insallah canim yarin inşallah bebisimin kalbini dinlicez cok heycanliyim arka arkaya guzel haberler alicaz senle
Amin canım insallah rabbim hepimize nasip etsin.artışlar normal görünüyor ama akıntı hakkında kendimden bahsedeyim hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce geldi ve sonra hiç tekrarlamadı.ama yerleşme kanaması deniyor sanırım .birkaç gün devam edenleri duydum çok normal olabilir genelde pembe akıntılar negatif bir durumun habercisi olabiliyor diye biliyorum ama tabi yarın doktorun en doğru cevabı verecektir .hayırlı olsun tekrardan:)Merhaba bayanlar. Öncelikle tüm annelere bebislerinin hayırlı olmasını diliyorum. Ve rabbim isteyen her anne adayına bu duyguyu yaşatsın inşallah. Ben de şu an 5+1 günlük hamileyim. İlk kan tahlilim 219 du. İki dün sonra tekrarladim 606 çıktı. 3 gün sonra tekrar test yaptım bu sefer 2500 çıktı. İlk sorum şu sizce bu artış normal midir? Diğer sorum ise bir kaç gündür çok çok açık kahve bir akintim var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Doktor kontrolüm yarin. Dualarınız eksik etmeyin.
Bu sene erkek senesi diyorlar ama bakalım :)Bana da erkek olacakmış gibi geliyor
canim bugun dinledik cok guzel bisey hislerimi anlatamam suan hala etkisindeyim kalbim artik onun icin atio hala aglamakliyim insallah yarin sen de bu duyguyu yasarsin...İnşallah canım yarın sen güzel haberi ver cumartesi de ben vereyim inşallah
oncelikle hayirli olsun deger bence guzel artio artmazsa sknti die biliorum ve evet akintiyi ben de yasadim normal akintim kahve geliodu bi hafta geldi durdu duzeldi sora 2 gun daha geldi yine kesildi kanama seklinde artmadigi sürece rengi kirmizi olmadigi surece sorun yokmusMerhaba bayanlar. Öncelikle tüm annelere bebislerinin hayırlı olmasını diliyorum. Ve rabbim isteyen her anne adayına bu duyguyu yaşatsın inşallah. Ben de şu an 5+1 günlük hamileyim. İlk kan tahlilim 219 du. İki dün sonra tekrarladim 606 çıktı. 3 gün sonra tekrar test yaptım bu sefer 2500 çıktı. İlk sorum şu sizce bu artış normal midir? Diğer sorum ise bir kaç gündür çok çok açık kahve bir akintim var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Doktor kontrolüm yarin. Dualarınız eksik etmeyin.
yavas atiosa erkek olur diolar sikma canini:)Kizlar merhaba benim bebegimin kalp atimlari 80 90 cok moralim bozuldu en az 120 olmasi gerekiyormus bu sekilde olan varmi nolir cevap yazin dua edin bana
Teşekkür ederim canım. Şu an akıntı pembe renkte olmaya başladı. Tuvaletten sonra silinince pecetede farkettim. Çok tedirginim ya yarın kontrol var inşallah bi sorun çıkmaz. Sağlıklı bir şekilde bebislerimizi aliriz kucağımızaoncelikle hayirli olsun deger bence guzel artio artmazsa sknti die biliorum ve evet akintiyi ben de yasadim normal akintim kahve geliodu bi hafta geldi durdu duzeldi sora 2 gun daha geldi yine kesildi kanama seklinde artmadigi sürece rengi kirmizi olmadigi surece sorun yokmus
yat dinlen güzel dusun insallah bisey olmayacak bebegine ayaklarinin altina yastik koy uzan canimTeşekkür ederim canım. Şu an akıntı pembe renkte olmaya başladı. Tuvaletten sonra silinince pecetede farkettim. Çok tedirginim ya yarın kontrol var inşallah bi sorun çıkmaz. Sağlıklı bir şekilde bebislerimizi aliriz kucağımıza((
Doktor cok olumsuz konustu en az 120 olmasi gerekirmis normal degil dedi ins saglikliysa normale doneryavas atiosa erkek olur diolar sikma canini:)
Sağol canım. İnşallah bişey olmaz. Yastık koydum ayaklarımın altına dinleniyorum. Akıntı gelmiyor şimdi. En iyisi dinlenip sabahı beklemek ve iyi şeyler düşünmek. Tekrar teşekkür ederim canım.yat dinlen güzel dusun insallah bisey olmayacak bebegine ayaklarinin altina yastik koy uzan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?