Ayy canım çok sevindim senin adına :) darısı başıma inşallah sabah olur mu bilmem :))canim bugun dinledik cok guzel bisey hislerimi anlatamam suan hala etkisindeyim kalbim artik onun icin atio hala aglamakliyim insallah yarin sen de bu duyguyu yasarsin...
canim hadi insallah bugun hayirli haberlerle gel:)Ayy canım çok sevindim senin adına :) darısı başıma inşallah sabah olur mu bilmem :))
sen drlara bakma en kotuye alistiriolar insani sen umutlu olursan bebegin de sana baglanir burda neler duyduk kesin alinmali denen bebek saglikla doguyo neleri var dua et ben de edicem sana hayirlisiyla hersey normal haberini alicaksinDoktor cok olumsuz konustu en az 120 olmasi gerekirmis normal degil dedi ins saglikliysa normale doner
canim ne yaptin gittin mi dr a habersiz birakma guzel haberler bekliorum icini ferah tutSağol canım. İnşallah bişey olmaz. Yastık koydum ayaklarımın altına dinleniyorum. Akıntı gelmiyor şimdi. En iyisi dinlenip sabahı beklemek ve iyi şeyler düşünmek. Tekrar teşekkür ederim canım.
Canım gittim doktora. Keseyi gördük herhangi bir sorun gözükmüyor dedi. Progestan verdi onu kullanıcam. Doktorum çok açıklayıcı konuştu. Kanamanın bir çok sebebi olabilir dedi. Susuzluk bile buna neden olabilir dedi. İçimi ferahlatti çok şükür. Bundan sonra beklemek kalıyor. Çok teşekkür ederim ilgin için canım.canim ne yaptin gittin mi dr a habersiz birakma guzel haberler bekliorum icini ferah tut
Canım gittim doktora. Keseyi gördük herhangi bir sorun gözükmüyor dedi. Progestan verdi onu kullanıcam. Doktorum çok açıklayıcı konuştu. Kanamanın bir çok sebebi olabilir dedi. Susuzluk bile buna neden olabilir dedi. İçimi ferahlatti çok şükür. Bundan sonra beklemek kalıyor. Çok teşekkür ederim ilgin için canım.
cok sukur canim cok sevindim paniklemekte hakliyiz ama skmamak lazim canimizi bebisler de etkilenio. bu arada susuz kalmak da etkiliomus bak ben bilmiodum ve az su icen biriyim ben de dikkat edeyim:)Canım gittim doktora. Keseyi gördük herhangi bir sorun gözükmüyor dedi. Progestan verdi onu kullanıcam. Doktorum çok açıklayıcı konuştu. Kanamanın bir çok sebebi olabilir dedi. Susuzluk bile buna neden olabilir dedi. İçimi ferahlatti çok şükür. Bundan sonra beklemek kalıyor. Çok teşekkür ederim ilgin için canım.
Kesinlikle ben panik yaptıkça ağrı oluşuyor karnımda. Çok hassas bir dönemdeyiz ister istemez korku oluşuyor ama iyi düşünmeye çalışmak internette her yazılanı takmamak gerekiyor. Herkesin hamileliği birbirinden farklı. Şu konusunda ben de çok az tüketiyorum günde 2-3 litre içilmesi gerekiyormuş. Sen de dikkat et içmeye çalış. Allah'ın izniyle sorunsuz bir şekilde bebislerimize kavuşruzc
cok sukur canim cok sevindim paniklemekte hakliyiz ama skmamak lazim canimizi bebisler de etkilenio. bu arada susuz kalmak da etkiliomus bak ben bilmiodum ve az su icen biriyim ben de dikkat edeyim:)
Canımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıcanim hadi insallah bugun hayirli haberlerle gel:)
Canım çok sevindim ya rabbim tamamına erdirsin, dileyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Darısı bekleyen biz taze annelerin başına inşallah :)Canımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıRabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir şey çok duygulandım inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin
İnşallah canım inşallahCanım çok sevindim ya rabbim tamamına erdirsin, dileyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Darısı bekleyen biz taze annelerin başına inşallah :)
Çok sevindim :) Allah kucağına almayı da nasip etsin ^-^ Ben de pazartesiyi bekliyorum doktora gitmek için çok heyecanlıyım duyarız inşaallah biz de kalp atışlarını ^-^Canımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıRabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir şey çok duygulandım inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin
Sağolasın canım benim Allah razı olsun inşallah pazartesi de senin günün olsun tarifi imkansız bişeyÇok sevindim :) Allah kucağına almayı da nasip etsin ^-^ Ben de pazartesiyi bekliyorum doktora gitmek için çok heyecanlıyım duyarız inşaallah biz de kalp atışlarını ^-^
hayırlı olsun canım Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinbnde maysta hamle oldgmu ogrendm 1 mysta
Bizde bugün gittik doktora size ultrason boyuna göre farklı bi hafta verdi mı? Dakikada kaç atiyormus. Bizim bugün sat a gore 7+4du doktor 8+2 gibi görünüyor dedi.Canımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıRabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir şey çok duygulandım inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin
Aynıyız Canımmm :) bizde 7+4üz ama 8+2çıktıBizde bugün gittik doktora size ultrason boyuna göre farklı bi hafta verdi mı? Dakikada kaç atiyormus. Bizim bugün sat a gore 7+4du doktor 8+2 gibi görünüyor dedi.
Çok şükür hayırlı olsun inşallahAynıyız Canımmm :) bizde 7+4üz ama 8+2çıktıkalp atışı dakikada kaç olduğunu söyledi ama herşey normal dedi bi sıkıntı yok dedi Allaha şükür.
Sağolasın canım Rabbim hepimize hayırlı eylesin inşallahÇok şükür hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?