- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
saol cnm cmlemzn inshayırlı olsun canım Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Bizim hamilelikler çok yakinmis benim de 11 Mayısti son adet tarihim. Rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahMerhabalar cici anne adayları. Ben de 1 hafta önce öğrendim. Pazartesi test yaptım, 1 gün geçmişti. Çok silik çizgi göründü. Dayanamadım eşime demeden test yaptırdım hemen. 23 çıktı. Doktor kimyasal olabilir çok küçük büyümesi lazım , perşembe tekrar ver dedi. Perşembe günü 89 oldu. Meğer yavrum geç döllenmiş.? Ben de çok erken fark edince biraz korktum sorun mu var diye.
Çok şükür kimyasal duruMu ortadan kalktı. Dün de verdim tekrar cumartesi günü de 192'ydi. Bakalım 1000 'i ne zaman görecez. Ultrasonda görünmez dedi 1000 olmadan. Adet tarihim 13 mayıs' tı.
Bu arada benim de hiçbir belirtim olmadı. Normal gün gibi hala daha da. İnşallah böyle gider Bütün anne adaylarını tebrik ediyorum.
Hayırlı olsun canım. Bizim hamilelikler çok yakinmis benim de 11 Mayısti son adet tarihim. Rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahMerhabalar cici anne adayları. Ben de 1 hafta önce öğrendim. Pazartesi test yaptım, 1 gün geçmişti. Çok silik çizgi göründü. Dayanamadım eşime demeden test yaptırdım hemen. 23 çıktı. Doktor kimyasal olabilir çok küçük büyümesi lazım , perşembe tekrar ver dedi. Perşembe günü 89 oldu. Meğer yavrum geç döllenmiş.? Ben de çok erken fark edince biraz korktum sorun mu var diye.
Çok şükür kimyasal duruMu ortadan kalktı. Dün de verdim tekrar cumartesi günü de 192'ydi. Bakalım 1000 'i ne zaman görecez. Ultrasonda görünmez dedi 1000 olmadan. Adet tarihim 13 mayıs' tı.
Bu arada benim de hiçbir belirtim olmadı. Normal gün gibi hala daha da. İnşallah böyle gider Bütün anne adaylarını tebrik ediyorum.
Slm canım bende hamileyim geçen hafta doktora gittim kese görünmüyor dedi kanda 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim ama doktor kese görünmüyor dedi henüz çok küçük ola bilir ondan görünmüyordur dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi perşembe günü gidecem belli olacak inşallah ve banada folbiol diye bi ilaç verdi günde 1 kez yarım iç dedi bu ilaç ne için ve sen kaç haftalıksın cvp bekliyorum
Merhaba canım ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Bir haftadır benim de farklı renklerde lekelenmem oluyor. Hafif kanama ile başlıyor sonra kahverengi bir hale dönüyor sonra da kesiliyor. Ertesi gün tekrar oluyor. Doktor progestan verdi onu kullanıyorum. Kanama artarsa acile gel dedi. Bu stres beni mahvediyor haftaya cumartesi tekrar kontrol var inşallah güzel haberler alırım. Bu arada sen kaçıncı haftadasin canımKizlar dun kabus gibi bir gece gecrdm once hafif kanamam sonra kahverengi lekelenme oldu hatta kahverengi parca bile dusurdm .sabaha kadar uyuyamadim sabah doktor randevum vardi cok sukur bebegimi ve kalp atisini gordum.doktor 1 hafta istirahat verdi birde progesteron igne vuruldum.Doktorum bunlarin normal oldugunu olabilecegini solyledi.Bunlari yazmamin nedeni benim yasadigim seyleri insallah yasamazsin ama yasarsanizda nolur umutsuzluga kapilmayin...Allah hepimizin bebislerine ve bizlere saglik versin
Merhaba canım ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Bir haftadır benim de farklı renklerde lekelenmem oluyor. Hafif kanama ile başlıyor sonra kahverengi bir hale dönüyor sonra da kesiliyor. Ertesi gün tekrar oluyor. Doktor progestan verdi onu kullanıyorum. Kanama artarsa acile gel dedi. Bu stres beni mahvediyor haftaya cumartesi tekrar kontrol var inşallah güzel haberler alırım. Bu arada sen kaçıncı haftadasin canım
gözün aydın canım bende duydum çok şükür kalp atışlarını rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsinCanımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıRabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir şey çok duygulandım inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin
Senin adına sevindim canım. İnşallah bir sorun yaşamayız. Benim doktorum iğne vermedi günde 3 defa hap olarak içiyorum. Eğer iğne daha etkiliyse ve benim de şikayetim artarsa randevuyu beklemeden tekrar gideceğim doktora iğne yazmasını isteyeceğim. Çünkü bu yaşadıklarım beni çok yıpratıyor. Artık tuvalete gitmek bile işkence gibi geliyor. Aynı durumla karşılaşma korkusu yüzünden6 hafta 6 gunluk cnm umarim bir an once normale doner hayatimiz doktor benim icimi baya ferahlatti darisi sana insallah
Ben progestob igne vuruldm etkisi 1 haftayms bakalim sonucu bekliyorum 1 haftada raporluyum bol bol yatacm
Senin adına sevindim canım. İnşallah bir sorun yaşamayız. Benim doktorum iğne vermedi günde 3 defa hap olarak içiyorum. Eğer iğne daha etkiliyse ve benim de şikayetim artarsa randevuyu beklemeden tekrar gideceğim doktora iğne yazmasını isteyeceğim. Çünkü bu yaşadıklarım beni çok yıpratıyor. Artık tuvalete gitmek bile işkence gibi geliyor. Aynı durumla karşılaşma korkusu yüzünden(((
Çok teşekkür ederim canim ilgin alakan için. Rabbim sana da bir daha yaşatmasın. Süreçten beni de haberdar edersen çok mutlu olurum. Beklemekten başka çare yok. Bunu kabul etmemiz gerekiyor. İnşallah herşey yoluna girer.Canim benim insallah biran once duzelir benim suanda baya azaldi sana yazacagim sureci olmadi sende igne istersin doktorundan.kendini yipratma bu kadar bu tarz seyler yasayip saglikla bebeklerini kucagina alanlar var icini ferah tut hersey duzelecek ..
Çok teşekkür ederim canim ilgin alakan için. Rabbim sana da bir daha yaşatmasın. Süreçten beni de haberdar edersen çok mutlu olurum. Beklemekten başka çare yok. Bunu kabul etmemiz gerekiyor. İnşallah herşey yoluna girer.
Çok teşekkür ederim canım benim. Güzel haberlerini bekliyorum.İ
İnsallah duzelcek canim ben inaniyorum.seni haberdar edecegim.moralini yuksek tut
Amin canım inşallah Rabbim yokluğunu acısını göstermesin inşallahgözün aydın canım bende duydum çok şükür kalp atışlarını rabbim herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
amin inşallahAmin canım inşallah Rabbim yokluğunu acısını göstermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?