Çok teşekkür ederim canım benim. Güzel haberlerini bekliyorum.
Merhaba bende 5+6 da doktor muaynesine gittiğimde aynı şey olmuştu görüntüde kalp hareketini var sese yansımıyor demişti yeni başladığı zamanlarda o şekilde oluyormuş 7+4de tekrar gittiğimizde çok güzel dinledik.icini ferah tut öyle oluyor. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahBenim doktorum kalp atışlarını dinletmedi. Sadece ultrasonda yanıp sönen bir kalp gördük. O sırada sormak aklıma gelmedi heyecandan ama şimdi düşününce bir sorun olmasından endişeleniyorum. İnşaallah sağlıklıdır hepimizin bebekleri ^-^ @Barkod Bu konuda bir fikrim yok ama inşaallah bir dahaki muayene de olması gerektiği gibi duyarsınız ^-^
ben leblebi yiyordum içimi bastırıyordu canım istersen sende bi dene9+1 haftaligim . ..iki gündür kusmaktan yorgun düştüm.yemek yemeye korkuyirum..siz ne yapiyorsynuz bulanti icinnn
Ablam da aynı doktora gitmişti. Ona da dinletmemiş. Bir de ben 8+5 de gittim yani duyulması gerekir diye düşünüyorum. Bir daha 12+2 ye randevu verdi o gün kalp atışını duymak istediğimi söyleyeceğim inşaallah ^-^ Teşekkür ederim yorumun için :)Merhaba bende 5+6 da doktor muaynesine gittiğimde aynı şey olmuştu görüntüde kalp hareketini var sese yansımıyor demişti yeni başladığı zamanlarda o şekilde oluyormuş 7+4de tekrar gittiğimizde çok güzel dinledik.icini ferah tut öyle oluyor. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
kızlar benim doktorum 7+0 dayken daha küçük dinlemeyelim cihaz görmek için dalga gönderiyo duymak için daha fazla dalga gönderiyo demişti etkilenir diye dinletmiyorum demişti, belki öyle bişeydir, bende sadece gördüm bi daha gittiğimde dinletcek inşallah :)Ablam da aynı doktora gitmişti. Ona da dinletmemiş. Bir de ben 8+5 de gittim yani duyulması gerekir diye düşünüyorum. Bir daha 12+2 ye randevu verdi o gün kalp atışını duymak istediğimi söyleyeceğim inşaallah ^-^ Teşekkür ederim yorumun için :)
Ultrason aletini de baya bastırdı zaten sanırım görmek için karnım acımıştı biraz. Kalbinin attığını görmek de rahatlattı aslında :) Neyse artık bekleyeceğim 14 Temmuz'a kadar ^-^kızlar benim doktorum 7+0 dayken daha küçük dinlemeyelim cihaz görmek için dalga gönderiyo duymak için daha fazla dalga gönderiyo demişti etkilenir diye dinletmiyorum demişti, belki öyle bişeydir, bende sadece gördüm bi daha gittiğimde dinletcek inşallah :)
aynen canım beklicez bende 3 temmuzda görcem bidaha kuzumu özledim şimdiden :) yalnız benim hafiften karnım sivrelmeye başladı zaten göbeğimde vardı :)Ultrason aletini de baya bastırdı zaten sanırım görmek için karnım acımıştı biraz. Kalbinin attığını görmek de rahatlattı aslında :) Neyse artık bekleyeceğim 14 Temmuz'a kadar ^-^
Benim de göbeğim çıktı kilo vermeme rağmen ^-^ Senin daha az kalmış ne güzel kaç haftalık olmuş olacaksın gittiğinde ? :)aynen canım beklicez bende 3 temmuzda görcem bidaha kuzumu özledim şimdiden :) yalnız benim hafiften karnım sivrelmeye başladı zaten göbeğimde vardı :)
benim satla uyumlu gidiyor tatlım 10 haftalık olcaz artık ozman :)Benim de göbeğim çıktı kilo vermeme rağmen ^-^ Senin daha az kalmış ne güzel kaç haftalık olmuş olacaksın gittiğinde ? :)
Bir de doktor bebeğimin 4 gün daha küçük olduğunu söyledi ama ben hala sat a göre hesaplamaya devam etmek istiyorum :) Bir dahaki muayenede de küçük çıkarsa kabul edeceğim artık ne yapayım :)
İyiyiz canım şükürler olsunSelam kizlar hamilelikler nasil gidiyo insllah bi sknti yoktur
Çok şükür iyi gidiyor ilk defa bugün hafif bi bulantı var ama insallah devam etmez hafif gider böyle kilomuzda aynı şimdilik ne eksik ne fazla bebişi geçen hafta gördük en son 7.haftada bugün 8+4teyiz sağlıkla devam edelim insallah:)Selam kizlar hamilelikler nasil gidiyo insllah bi sknti yoktur
İdare ediorm kusma dişinda çok şükür yok kananamam durdu şükürİyiyiz canım şükürler olsunsen nasılsın nasıl gidiyor? Kanama durumları falan olmuyor dimi artık
İnşallah etmez benim sabahlari çok kotu oldum resmen zehir kusuyrmÇok şükür iyi gidiyor ilk defa bugün hafif bi bulantı var ama insallah devam etmez hafif gider böyle kilomuzda aynı şimdilik ne eksik ne fazla bebişi geçen hafta gördük en son 7.haftada bugün 8+4teyiz sağlıkla devam edelim insallah:)
Yapma benim de kasik agrim yok göğüs hadsasiyetim azaldi yani artik vücut alisiyokızlar benim iki gündür pek fazla kasık ağrım yok geri kalan bütün belirtiler var tabi de telaşlandım azcık...
sanırım öyle oluyo canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :)Yapma benim de kasik agrim yok göğüs hadsasiyetim azaldi yani artik vücut alisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?