mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Merhaba bende 5+6 da doktor muaynesine gittiğimde aynı şey olmuştu görüntüde kalp hareketini var sese yansımıyor demişti yeni başladığı zamanlarda o şekilde oluyormuş 7+4de tekrar gittiğimizde çok güzel dinledik.icini ferah tut öyle oluyor. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah

9+1 haftaligim . ..iki gündür kusmaktan yorgun düştüm.yemek yemeye korkuyirum..siz ne yapiyorsynuz bulanti icinnn

Ablam da aynı doktora gitmişti. Ona da dinletmemiş. Bir de ben 8+5 de gittim yani duyulması gerekir diye düşünüyorum. Bir daha 12+2 ye randevu verdi o gün kalp atışını duymak istediğimi söyleyeceğim inşaallah ^-^ Teşekkür ederim yorumun için :)

kızlar benim doktorum 7+0 dayken daha küçük dinlemeyelim cihaz görmek için dalga gönderiyo duymak için daha fazla dalga gönderiyo demişti etkilenir diye dinletmiyorum demişti, belki öyle bişeydir, bende sadece gördüm bi daha gittiğimde dinletcek inşallah :)

Ultrason aletini de baya bastırdı zaten sanırım görmek için karnım acımıştı biraz. Kalbinin attığını görmek de rahatlattı aslında :) Neyse artık bekleyeceğim 14 Temmuz'a kadar ^-^

Ultrason aletini de baya bastırdı zaten sanırım görmek için karnım acımıştı biraz. Kalbinin attığını görmek de rahatlattı aslında :) Neyse artık bekleyeceğim 14 Temmuz'a kadar ^-^
aynen canım beklicez bende 3 temmuzda görcem bidaha kuzumu özledim şimdiden :) yalnız benim hafiften karnım sivrelmeye başladı zaten göbeğimde vardı :)

aynen canım beklicez bende 3 temmuzda görcem bidaha kuzumu özledim şimdiden :) yalnız benim hafiften karnım sivrelmeye başladı zaten göbeğimde vardı :)
Benim de göbeğim çıktı kilo vermeme rağmen ^-^ Senin daha az kalmış ne güzel kaç haftalık olmuş olacaksın gittiğinde ? :)
Bir de doktor bebeğimin 4 gün daha küçük olduğunu söyledi ama ben hala sat a göre hesaplamaya devam etmek istiyorum :) Bir dahaki muayenede de küçük çıkarsa kabul edeceğim artık ne yapayım :)

benim satla uyumlu gidiyor tatlım 10 haftalık olcaz artık ozman :)

Selam kizlar hamilelikler nasil gidiyo insllah bi sknti yoktur
Çok şükür iyi gidiyor ilk defa bugün hafif bi bulantı var ama insallah devam etmez hafif gider böyle kilomuzda aynı şimdilik ne eksik ne fazla bebişi geçen hafta gördük en son 7.haftada bugün 8+4teyiz sağlıkla devam edelim insallah:)

Kizlar bayadir giremiyordum insallah hepinizim haberleri guzeldir keseleri gormeyenler coktan gormus kalp atislarini dyup icleri rahat etmistir umarim . Yogun bulantilari olanlara allh sabir versin . Kizlar 1 haftadir cok kotuydum halsizlik halsizlik oldurdu beniiii . Ama cok sukur iki gujdur cok iyiyim . Tabi mutfaga giremiyorum o ayri konu dolaplarin hepsinden ahsap kokusu geliyor sanki hepsi acik ve cam balkonda acik duruyoruz butun gun .
Benim bugun 10+2 doktora genel kontrol icin gittim bebisimi ozledim cunkii . Oy cok sukur artik buyuyor bi kafa ayak el goruyorsun ve artik aaa gercekden bi bebek tasiyorum hissi tamamen geliyor . Doktorum cinsiyet tahminini erkek olarak soyledi pipisini gosderdi . Ama tam olarak 14. Hafta soylucek . Arti kizlar cok iyi gidiyor benim ki cunki doktor 10+5 gunluk gozukuyor dedi gelisimi iyi oldugu gunden daha buyuk dedi sevindik hepinizin haberleri boylw guzel olur insallah rabbim biran once sag salim kucaklarimizi bebislerimiz ile doldursun hepinizi seviyorum 2018 hepimize ugur getiricek bebislerimiz ile allahim hepinizin gonlune gore versin isdekleriniz hep olsun saglikla kalin

kızlar benim iki gündür pek fazla kasık ağrım yok geri kalan bütün belirtiler var tabi de telaşlandım azcık...

İnşallah etmez benim sabahlari çok kotu oldum resmen zehir kusuyrm

Benim benegin kalp atimlari düşük hala doktor bayramdan sonraya kadar beklicez dedi nolur dua edin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…