mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

cok mutlu oldum tatlim insallah hayirlisiyla kucagna almak da nasip olur:) nasilsin var mi degisiklik

Benim benegin kalp atimlari düşük hala doktor bayramdan sonraya kadar beklicez dedi nolur dua edin bana..
Dualarimiz seninle kadir gecesi hurmetine Rabbim saglikli hepimizin kucagimiza almamiza nasip etsin stres yapma sen stres yaptikca o da yapar karninda

Dualarimiz seninle kadir gecesi hurmetine Rabbim saglikli hepimizin kucagimiza almamiza nasip etsin stres yapma sen stres yaptikca o da yapar karninda
Cok sagol cnm stres yapmamaya calisiyorum ama elde degil her gece kötü ruyalarla uykularim bölünüyor artik allahim mubarek gunlerde hepimizin duasini kabul etsin

cok mutlu oldum tatlim insallah hayirlisiyla kucagna almak da nasip olur:) nasilsin var mi degisiklik
Sağolasın canım Allah razı olsun içim biraz olsun rahatladı iyiyim Allah'a şükür pek bir değişiklik yok inşallah herşey iyidir :) sen nasılsın canım?

Amin Can'ım :)
Bulantım filan Yok daha erken diye mi acaba , Kuzenim iki erkek bebek doğurdu bulantısı yoksa kızdır diyor. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız
Canım benimde hiç yok çok şükür ama benim yengemin 2 kızı var birinde hiç olmadı diğerinde mide bulantısından bisey yiyemedi aslında çokta alakası yok sanırım cinsiyetin :)

Bulantım filan Yok daha erken diye mi acaba , Kuzenim iki erkek bebek doğurdu bulantısı yoksa kızdır diyor. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız
Canım birde bulantı yoksa sanırım öyle devam ediyor genelde.benim 9.hafta hala yok maşallah diyeyim ama olcak gibide gelmiyo aralarda acıkınca hafif oldu ama rahatsızlık vermedi insallah böyle gider:)

Canım birde bulantı yoksa sanırım öyle devam ediyor genelde.benim 9.hafta hala yok maşallah diyeyim ama olcak gibide gelmiyo aralarda acıkınca hafif oldu ama rahatsızlık vermedi insallah böyle gider:)

İnşallah böyle devam eder Can'ım , keşke hepimiz kolayca geçirsek bu dönemi
Sık sık acıkıyorum bi dişimi fırçalarken fırçadan rahatsız oluyorum yemeden içmeden değil de . Cinsiyet de hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…