- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
Allah yardimcin olsun sağ salim yavrunu sana kavustursun inşallah canım.Benim benegin kalp atimlari düşük hala doktor bayramdan sonraya kadar beklicez dedi nolur dua edin bana..
canim giremedim kac gun oldu nasil oldun var mi kanaman birlikte takip edelim bebislerimizi:)Canım senin de 6. Haftayı geçmiş galiba :) rabbim ona sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin. Süreci hep beraber takip edelim :)
cok mutlu oldum tatlim insallah hayirlisiyla kucagna almak da nasip olur:) nasilsin var mi degisiklikCanımmmm şükürler olsun duyduk minnoşun kalp atışlarınıRabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir şey çok duygulandım inşallah hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin
Rica ederim ne demek ayni şeyi bende kananam oldu sonra azalmaya basladi çok korktum doktora gttm bana kizdisanırım öyle oluyo canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Dualarimiz seninle kadir gecesi hurmetine Rabbim saglikli hepimizin kucagimiza almamiza nasip etsin stres yapma sen stres yaptikca o da yapar karnindaBenim benegin kalp atimlari düşük hala doktor bayramdan sonraya kadar beklicez dedi nolur dua edin bana..
Cok sagol cnm stres yapmamaya calisiyorum ama elde degil her gece kötü ruyalarla uykularim bölünüyor artik allahim mubarek gunlerde hepimizin duasini kabul etsinDualarimiz seninle kadir gecesi hurmetine Rabbim saglikli hepimizin kucagimiza almamiza nasip etsin stres yapma sen stres yaptikca o da yapar karninda
Sağolasın canım Allah razı olsuncok mutlu oldum tatlim insallah hayirlisiyla kucagna almak da nasip olur:) nasilsin var mi degisiklik
Çok sevindim canım Rabbim yaşatmasın bir dahaİdare ediorm kusma dişinda çok şükür yok kananamam durdu şükür
Çok şükür devam etmedi insallah geçer senind3 biran önce canımİnşallah etmez benim sabahlari çok kotu oldum resmen zehir kusuyrm
Ben dün gittim 18.8mm olmuş maşallah kuzum büyüyor:)İnsllah btnm yarin kontrolum var bakalim tosuncuk ne yapio
Ben dün gittim 18.8mm olmuş maşallah kuzum büyüyor:)[/QUOT
Maşallah canım sağlıkla büyüsün minikler:)Merhaba kızlar inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı devam eder . Bugün ben de kalp atışını duydum miniğimin 7 haftalık dedi doktor . Çokkk güzel bi duygu
Maşallah canım sağlıkla büyüsün minikler:)
Canım benimde hiç yok çok şükür ama benim yengemin 2 kızı var birinde hiç olmadı diğerinde mide bulantısından bisey yiyemedi aslında çokta alakası yok sanırım cinsiyetin :)Amin Can'ım :)
Bulantım filan Yok daha erken diye mi acaba , Kuzenim iki erkek bebek doğurdu bulantısı yoksa kızdır diyor. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız
Amin Can'ım :)
Bulantım filan Yok daha erken diye mi acaba , Kuzenim iki erkek bebek doğurdu bulantısı yoksa kızdır diyor. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız
Canım birde bulantı yoksa sanırım öyle devam ediyor genelde.benim 9.hafta hala yok maşallah diyeyim ama olcak gibide gelmiyo aralarda acıkınca hafif oldu ama rahatsızlık vermedi insallah böyle gider:)Amin Can'ım :)
Rabbim saglikli büyümesini nasip etsnBen dün gittim 18.8mm olmuş maşallah kuzum büyüyor:)
Bence şikayetler cinsiyet gore değilde bünyeye gore değişiyorCanım benimde hiç yok çok şükür ama benim yengemin 2 kızı var birinde hiç olmadı diğerinde mide bulantısından bisey yiyemedi aslında çokta alakası yok sanırım cinsiyetin :)
Canım birde bulantı yoksa sanırım öyle devam ediyor genelde.benim 9.hafta hala yok maşallah diyeyim ama olcak gibide gelmiyo aralarda acıkınca hafif oldu ama rahatsızlık vermedi insallah böyle gider:)
Bence şikayetler cinsiyet gore değilde bünyeye gore değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?