Zaten acikmamaya bak acikinca daha fazla bulantin olurİnşallah böyle devam eder Can'ım , keşke hepimiz kolayca geçirsek bu dönemi
Sık sık acıkıyorum bi dişimi fırçalarken fırçadan rahatsız oluyorum yemeden içmeden değil de . Cinsiyet de hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun
Ne kadarlik bebeginizTeşekkürler canım .
Belki de öyledir bünyeyle ilgili :)
Ne kadarlik bebeginiz
Rabbim saglikli büyümesini nasip etsin inşallah7 haftalık
Bulanti haricinde iyi senin nasil gidiyoNasil gidiyor hamilelikler kizlar
Bende bulanti cok sukur yok ya sadece sabahlari mutfaga girince oluyorBulanti haricinde iyi senin nasil gidiyo
Benim büyüdükçe artiyo kokuya dayanmyrm bide acliga aksine sicaktada birşey yeme aliskanligim yok saclari uzadiginda ne yapacam bilmiyorumBende bulanti cok sukur yok ya sadece sabahlari mutfaga girince oluyor
Rabbim saglikli büyümesini nasip etsin inşallah
Kotu kusmak ya insallh cabuk gecerKendi kendime gözüm değdi resmen , kusmaktan mahvoldum yA
AC KalmA bide yeşil elma bastiriyoKendi kendime gözüm değdi resmen , kusmaktan mahvoldum yA
Tesekkur ederiz idare ediyoruz inşallah kanda da sknti cikmaz benimde bugün var kontrolüm bakalim tonsuncugum ne yapionasılsınız hamişler? dün benim kontrolüm vardı 11 haftamıza yeni girdik ultrasonda 12+1 gözüktü doktor ikili taramayı da yaptı ense kalınlığı iyi dedi kan verdim sonuçlar 15 gün sonra çıkacakmış merakla sonuçları bekliyorum inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız
Tesekkur ederiz idare ediyoruz inşallah kanda da sknti cikmaz benimde bugün var kontrolüm bakalim tonsuncugum ne yapio
Kotu kusmak ya insallh cabuk gecer
AC KalmA bide yeşil elma bastiriyo
Kac haftalik di sizinki bnde istah artmasi yok ya ☺Dolapta tencere tencere yemek lazım bana çok sık acıkıyorum :) midem bulanır diye yemekten de korkuyorum ama .
Kokusundan rahatsiz oluyorum yağ kokusu aldigimda kotu oluyrmYemek yapmaya erinen yapmak isdemeyen var mi
Daha 7 haftalikta sana boyle acıktırıyosa ben 11 haftalık olduk halla zorla yemek yiyrmDolapta tencere tencere yemek lazım bana çok sık acıkıyorum :) midem bulanır diye yemekten de korkuyorum ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?