mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Tesekkur ederiz idare ediyoruz inşallah kanda da sknti cikmaz benimde bugün var kontrolüm bakalim tonsuncugum ne yapio
inşallah canım bi de su ikizi var dedi eve gelince araştırdım korktum biraz bayramdan hemen sonra kendi doktoruma gidicem umarım korkulacak kadar kötü değildir. senin nasıl bebiş iyi mi?

inşallah canım bi de su ikizi var dedi eve gelince araştırdım korktum biraz bayramdan hemen sonra kendi doktoruma gidicem umarım korkulacak kadar kötü değildir. senin nasıl bebiş iyi mi?
ineternete bakma bos ver ben kanamam olduğunda baktim ölmeden mezara girdim resmen kotu birşey olsa emin ol yatirirlardi

Ben iki kilo verdim. Ama karnımda inanılmaz bi şişlik var. Gaz problemi olan var mı acaba? Geçmesi için yapabileceğim bir şey önerebilir misiniz?

Aynen canım ben zaten 64le hamile kaldım tiroit yüzünden kilo aldım 59 falandım.şimdi kontrol altında tutuyorum ne kadar az o kadar iyi diye bende almadım çok şükür
Aynen canim haklisin, doktorum dedi ki 9 ile 13 kilo normal fazlasi sana kilo alarak doner dedi . Suan bizim hamileligin cok basindayiz . Ilk 3 ayi atlatalim kusma olsun halsizlik olsn hepsi geccek sonra isder isdemez istah artisi gozukecek bebegimiz buyudukce . Mesela bn 2 hafta 7 ile 8 arasi cok kotuydun halsizlik isthsizlik ama 10 uncu hafta zarfnda gittim ssas8rdim doktor gelisimi 4 gun fazla dedi dusunun biz fzla yiyince degil bnce saglikli beslennce faydasi vr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…