mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Gercekten mi ben doktoruma sikayetimi soledm kan degerlerime de bakti aclik sekere bakti normaldi ama gebelik sekeri ayri bir sey mi
Valla dun benim 248 firladi son bi kaç gündür agiz kurulugum ve tad alamiodm doktora gittim dikkat edin dedi simdi dikkat ediorm

Gecmis olsun cnm benimki daha cok metalik tat dediklerinden sanirim bu hftalarda yogun olurms ama ben de yinede dikkat edeyim

Kızlar disimin dolgusu düştü ne yapsam yaa bı fikriniz var mı başınıza böyle bişey geldi mı

Ben ikili test yaptırmayacağım. Down Sendromu var mı diye bakılıyor. Gereksiz görüyorum down sendromu olduğunu görürlerse kürtaj mı teklif ediyorlar? Tedavisi yok çünkü. Hem de sonucun doğru çıkma payı da tartışılır.
Ben ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece vakti gelince. O da tedavi olabilecek durum varsa onu öğrenmek için.

Decavit diye bi vitamin kullananiz var mi dun ben kullandim çok kotu oldum kstm yüzüm gözüm disari atti ayni şeyleri yasayan başka biri var mi bana doktor vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…