Ggebelik şekerine baktir bende oleydim gebelik şekerim cikti
Valla dun benim 248 firladi son bi kaç gündür agiz kurulugum ve tad alamiodm doktora gittim dikkat edin dedi simdi dikkat ediormGercekten mi ben doktoruma sikayetimi soledm kan degerlerime de bakti aclik sekere bakti normaldi ama gebelik sekeri ayri bir sey mi
Dikkat et canimGecmis olsun cnm benimki daha cok metalik tat dediklerinden sanirim bu hftalarda yogun olurms ama ben de yinede dikkat edeyim
Canım benim çürük vardı dolgu yapıldı hafif bi anesteziyle zararsız hallediyorlar.enfeksiyona dönüşmeden gitmen en sağlıklısı biran önce yaptırKızlar disimin dolgusu düştü ne yapsam yaa bı fikriniz var mı başınıza böyle bişey geldi mı
ben yaptrdm cnm ultrasnda ense kalnlgna bakyo snra kan veryn zatenİkili tarama testi yaptiran var mi nasil bi test o
Alttan miyoksa yukardan mi yapiyoben yaptrdm cnm ultrasnda ense kalnlgna bakyo snra kan veryn zaten
Ustten bakiliyo canim normaldeÜstten mi altan mi muayene
karindan cnm ultrasonla karindanAlttan miyoksa yukardan mi yapiyo
Ustten bakiliyo canim normalde
teşekkür ederimkarindan cnm ultrasonla karindan
teşekkür ederimkarindan cnm ultrasonla karindan
Hareketleri gözüküyordu yani maşaallah ^-^ Ben de görmek istiyorum :) 2 hafta kaldı randevuma ^-^ayy kızlar bebeğimi gördüm geldim kıpır kıpır kuzum benım :)
inşallah görürsün canım çikolata yiyip gitmiştim ben bilmiyorum etkisi oldu mu :)Hareketleri gözüküyordu yani maşaallah ^-^ Ben de görmek istiyorum :) 2 hafta kaldı randevuma ^-^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?