mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün 3 kez kustum acaba gitsem mi doktora bazen kusmadığım gün oluyor ama.

Gtimene gerek yok ben gunde 5 6 kez cikariyrm

Biraz önce 4 oldu . İlk öğrendiğimden beri yaklaşık 1 kilo vermişim . Kusmaktan nefret ediyorum
Sen vitamin vs kullanıyor musun , şu an folik asit ve progestan dışında birşey kullanmıyorum ben . Bir iki damla lekelenmem oldu pembemsi ondan önce de kahverengimsi o yüzden her hafta 1 tane iğne yedim bi de 3 hafta boyunca . Doktorların her ikisi de kese etrafında kanama görmedi çok şükür ki ama çok korktum

Ca

Benimde kanamam oldu progesteron yedim ama simdi hic birşey kullanmyrm bi vtmn verdiler az daha ben ölüydm yüzüm gözüm disari atti biredi

Benimde kanamam oldu progesteron yedim ama simdi hic birşey kullanmyrm bi vtmn verdiler az daha ben ölüydm yüzüm gözüm disari atti biredi

Ben icmiorm bebeğim gelişmek yerine AC kalacak hic bir şey ttmuo modem bide yetmezmiş gbi yüzüm disari atti

Geçmiş olsun Can'ım ilk haftalar bebek annenin depolarını tüketiyormuş arkadaşım çok kötüydü serumlarla geçirdi ilk haftaları o zaman doktor ona böyle söylemiş yani bebek besinsiz kalmaz diye. Tabi yine de elimizden geldiğince beslenmekte fayda var zorlansak da . Bu hafta kontrole gideceğim soracağım tekrar içmeye devam etmeli miyim diye .
Acayip sersem yapıyor progestan zaten

Progestonu altan da koyablrsin benim doktorum ole dedi o sersemlik yapmiyo benim hamileligim ilaç icmedigim surece rahat kimse hamilesin demez o derce ilaçlar bana yan etki yapio yüzüm gözüm disari atyo

Decavit diye bi vitamin kullananiz var mi dun ben kullandim çok kotu oldum kstm yüzüm gözüm disari atti ayni şeyleri yasayan başka biri var mi bana doktor vermisti
banada 2 hafta önce folik asiti bıraktırıp decavit yazdı içtikten sonra bulantım oluyor ve yüzüm pıtır pıtır oldu sıcaktan oldu diye düşünmüştüm hiç aklıma ilaçtan olabileceği gelmedi

Resmen beni mafetti normalde gebeligim iyi geçiyor o yüzden kullanmyrm. Yemeklerme dikkat edecem annelerimizin bizi vitaminlrrlr buyutmediler

Benim doktorum decavit onermiyorum dedi 11.hafta dolana kadar premesis plus verdi kusmayi azaltici etkisi varmış gerçekten etkisini gördüm günde 4-5 kusardim sadece sabah uyanınca oluyor sabah

Benim doktorum decavit onermiyorum dedi 11.hafta dolana kadar premesis plus verdi kusmayi azaltici etkisi varmış gerçekten etkisini gördüm günde 4-5 kusardim sadece sabah uyanınca oluyor sabah
İyi ki onermemis ben bi kez yuttum midem kusmayi birak bogazimda sanki birşey takilmis hissi bi yana yuzumde mor mor benek benek disari atti bir daha atmadim eşim zaten o halimi görünce atti ilaç milac yok diye senin sagliginda önemli dedi

Geçmiş olsun kızlar.Ben 11.haftadayım ama çok şükür kusmadım hiç insallah bu saatteb sonrada böyle geçer ama sıcaklarla bi yorgunluk halsizlik var bide bayramdan çıktık ya onun da yorgunluğu sanırım sizde nasıl durumlar?

çok şükür bende de kusma yok aynı bende senin gibi sıcaklardan yorgun ve halsiz kalıyorum özellikle de öğleden sonra daha halsiz oluyorum

Sürekli uyku halindeyim ben de. Kendime uğraşı bulmasam tüm gün uyuyabilirim :/ Mide bulantısı falan yok çok şükür ^-^

Az kaldı kızlar ilk 3ay dolmak üzere sağ sağlim geçsin insallah günler .bu arada 11.haftada 2li test yaptıran var mı 12den itibaren mi yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…