Canım kac haftalik senin bebekayy kızlar bebeğimi gördüm geldim kıpır kıpır kuzum benım :)
şuan 10+2 canımCanım kac haftalik senin bebek
Ben ne gerekiyorsa yaptırıcam canım hersey Allahın takdiriBen ikili test yaptırmayacağım kizlar.siz ne düşmüyorsunuz..
Ben yaptirdm bende çok merak ediyrmBebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ben.
ben yaptırdım canımBen ikili test yaptırmayacağım kizlar.siz ne düşmüyorsunuz..
Tabiki sağlık ocağı takip ediyor ayrıca.. onlar da hemoglobin şeker ve hematokrit takibi yapiyorlar.gebeyken dört kez seni çağıracaklar.sağlık ocağı bir de tansiyona cok dikkat eder gebede..kilo artış takibi yapar.kesinlikle gitmen gerekir.Kizlar ben bir ozel hastaneye gidiyorum gebeligimin 10. Haftasindayim bugun saglikocagindan aradilar beni takibinizi yapmamiz lazim diye sizler ayni zamanda saglikocaginada gidiyormusunuz?
Ben de yaptırmayacağım. Kürtaj olmayı düşünmüyorsak yaptırmamıza gerek yok. Doktorlar bile böyle düşünüyor.Ben ikili test yaptırmayacağım kizlar.siz ne düşmüyorsunuz..
kızlar şimdi doktordan geldim ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür çok güzel çıktı bir problem yok. cinsiyetini sordum daha erken ama bi bakayım dedi kız olma ihtimali var dedi. minik kuzum benim hayırlısıyla sağlıcakla olsun da kız erkek hiç farketmez başımızın üstünde yeri var
kan verdikten 15 gün sonra çıktı canımKaç gun sonra cikti ikili testiniz
HIM tamam benim bi hafta oldu da acaba bi problem mi oldu diye dusunuordmkan verdikten 15 gün sonra çıktı canım
yoktur inşallah bi problem canım 1 hafta sonra tekrar git o zaman çıkarHIM tamam benim bi hafta oldu da acaba bi problem mi oldu diye dusunuordm
Kaç haftalik ki şimdiden dogacagi tarihi soyleyblyo iyi gidiyor ilaclari biraktim çok şükür iyiyim senin nazil gidiyorMerhaba kızlar nasılsınız?
Herşey yolundadır inşallah .
Ben bebeğinizin doğum tarihi için doktorunuz tahmini bir tarih verdi mi onu soracaktım . Bize söyledi ama bakalım zamanında mı gelecek :)
Canım son adete göre söylüyorlar ya tahmini öyle söylemiştir sanırım banada tahmini 26 ocak demişti bakalım nasip ne zamana:)Kaç haftalik ki şimdiden dogacagi tarihi soyleyblyo iyi gidiyor ilaclari biraktim çok şükür iyiyim senin nazil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?