mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kizlar ben bir ozel hastaneye gidiyorum gebeligimin 10. Haftasindayim bugun saglikocagindan aradilar beni takibinizi yapmamiz lazim diye sizler ayni zamanda saglikocaginada gidiyormusunuz?

Kizlar ben bir ozel hastaneye gidiyorum gebeligimin 10. Haftasindayim bugun saglikocagindan aradilar beni takibinizi yapmamiz lazim diye sizler ayni zamanda saglikocaginada gidiyormusunuz?
Tabiki sağlık ocağı takip ediyor ayrıca.. onlar da hemoglobin şeker ve hematokrit takibi yapiyorlar.gebeyken dört kez seni çağıracaklar.sağlık ocağı bir de tansiyona cok dikkat eder gebede..kilo artış takibi yapar.kesinlikle gitmen gerekir.

Benimde 11.haftadayim haftaya ikili testi yaptiracagim.Sağlık ocağına da haftada bir mutlaka gidip tansiyon ve kilo takibi için gidiyorum aile hekimim de ilgili msj atıp çağırıyor yinede

kızlar şimdi doktordan geldim ikili test sonuçlarımı aldım çok şükür çok güzel çıktı bir problem yok. cinsiyetini sordum daha erken ama bi bakayım dedi kız olma ihtimali var dedi. minik kuzum benim hayırlısıyla sağlıcakla olsun da kız erkek hiç farketmez başımızın üstünde yeri var

Kaç gun sonra cikti ikili testiniz

Merhaba kızlar nasılsınız?
Herşey yolundadır inşallah .
Ben bebeğinizin doğum tarihi için doktorunuz tahmini bir tarih verdi mi onu soracaktım . Bize söyledi ama bakalım zamanında mı gelecek :)

Merhaba kızlar nasılsınız?
Herşey yolundadır inşallah .
Ben bebeğinizin doğum tarihi için doktorunuz tahmini bir tarih verdi mi onu soracaktım . Bize söyledi ama bakalım zamanında mı gelecek :)
Kaç haftalik ki şimdiden dogacagi tarihi soyleyblyo iyi gidiyor ilaclari biraktim çok şükür iyiyim senin nazil gidiyor

Kaç haftalik ki şimdiden dogacagi tarihi soyleyblyo iyi gidiyor ilaclari biraktim çok şükür iyiyim senin nazil gidiyor
Canım son adete göre söylüyorlar ya tahmini öyle söylemiştir sanırım banada tahmini 26 ocak demişti bakalım nasip ne zamana:)

Mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza 2. Bebeğim gelcek sat 15 nisan ama ultrason da bi hafta geri gozukuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…