- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
Benim de öyle maalesef. Geç döllenme olmuş dedi doktorum :/ Sağlıklı olsun da önemli değil ^-^Mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza 2. Bebeğim gelcek sat 15 nisan ama ultrason da bi hafta geri gozukuo
Hi o zaman benimde 12 ocakCanım son adete göre söylüyorlar ya tahmini öyle söylemiştir sanırım banada tahmini 26 ocak demişti bakalım nasip ne zamana:)
Bugün doktora gittim ense kalınlığı vs için cinsiyetine erkek olma ihtimali yüksek dedi doktorumuz:)))bakalım değişecek mi kesinleşecek mi merakla bekliyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah:))
sonuçların inşallah güzel çıkar. banada kız olma ihtimali var dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman ne diyecekBugün doktora gittim ense kalınlığı vs için cinsiyetine erkek olma ihtimali yüksek dedi doktorumuz:)))bakalım değişecek mi kesinleşecek mi merakla bekliyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah:))
Evet canım ben ihtimal vermesini bile beklemiyordum 11+2 çünkü daha erken gibi ama bi bildiği vardır söylediğine göre:)Amin canım :)
Kız bebekler geç gösteriyor derler erkek bebekler daha erken belli olurmuş, hadi hayırlısı
İnsallah canım erkek ismi bulmuştuk kız yoktu zaten erkek olursa tereddüt etmiycez:))tabi şaka bir yana rabbim hayırlısını versin hepimize öncelikle önemli olan o:)sonuçların inşallah güzel çıkar. banada kız olma ihtimali var dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman ne diyecek
erkek bebeklerin gelişimi kızlara göre daha önce oluyor diye biliyorum ne derece doğru bilemem etrafımda erkek çocukları olanların çoğu erken öğrendiklerini söylüyorlar belkide ondan hemen belli olmuşturEvet canım ben ihtimal vermesini bile beklemiyordum 11+2 çünkü daha erken gibi ama bi bildiği vardır söylediğine göre:)
Evet canım ben ihtimal vermesini bile beklemiyordum 11+2 çünkü daha erken gibi ama bi bildiği vardır söylediğine göre:)
Yüksek ihtimal dedi ama hiç belli olmuyor bi arkadasımında öyle demişti doktoru kız oldu her an sürprizlerde olabiliyor:))erkek bebeklerin gelişimi kızlara göre daha önce oluyor diye biliyorum ne derece doğru bilemem etrafımda erkek çocukları olanların çoğu erken öğrendiklerini söylüyorlar belkide ondan hemen belli olmuştur
Canım rahim sürekli bebekle birlikte büyüdüğü için gerginlik ve hafif ağrılar normaldir ama dayanılmaz hale gelmeye başlarsa hemen bir uzmana görünKizlar 13+4 günlüğüm ve hafif kasik agrim var sizinde oluyor mu yoksa endişe lenmeli mym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?