mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Bugün doktora gittim ense kalınlığı vs için cinsiyetine erkek olma ihtimali yüksek dedi doktorumuz:)))bakalım değişecek mi kesinleşecek mi merakla bekliyorum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah:))

Benim Sat 24 Nisan bugün 10 haftalık oldu , cuma günü 5 Şubat demişti tahmini Doğum tarihine . Son adet tarihime göre 1 hafta küçük gebeliğim . Sorun değil dedi. Adetten sonra bi ara kanama yaşamıştım belki ondandır . Neyse ki sağlıklı çok şükür .

Amin canım :)
Kız bebekler geç gösteriyor derler erkek bebekler daha erken belli olurmuş, hadi hayırlısı

sonuçların inşallah güzel çıkar. banada kız olma ihtimali var dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman ne diyecek

sonuçların inşallah güzel çıkar. banada kız olma ihtimali var dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım o zaman ne diyecek
İnsallah canım erkek ismi bulmuştuk kız yoktu zaten erkek olursa tereddüt etmiycez:))tabi şaka bir yana rabbim hayırlısını versin hepimize öncelikle önemli olan o:)

Evet canım ben ihtimal vermesini bile beklemiyordum 11+2 çünkü daha erken gibi ama bi bildiği vardır söylediğine göre:)
erkek bebeklerin gelişimi kızlara göre daha önce oluyor diye biliyorum ne derece doğru bilemem etrafımda erkek çocukları olanların çoğu erken öğrendiklerini söylüyorlar belkide ondan hemen belli olmuştur

Yüksek ihtimal dedi ama hiç belli olmuyor bi arkadasımında öyle demişti doktoru kız oldu her an sürprizlerde olabiliyor:))

Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi.
Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)

Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti

Ben de ogrendigimden beri kız bebek gibi hissediyorum tabi hassaslık la herşeyden etkileniyor insan supriz de olabilir önce sağlıklı olsun yeter

Herkes bana kiz diyor ama ben rüyamda gördüm erkek ti bilmiyrm hayrlisi saglikli olsun da

Kizlar 13+4 günlüğüm ve hafif kasik agrim var sizinde oluyor mu yoksa endişe lenmeli mym

13+2 deyim doktor bana 10+2 de iken erkek olabilir demisti kizlar kilo alan varmi ya ben hif kilo almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…