Yok ben 6 haftadan sonra basladimFolik asiti ilk günden beri kullanıyorum canım
2 hafta önce doktor ayin 29 da dedi bakalım görecek miyiz
benimde oluyor ama demek normalmişEver yatakta uzaninca duyuyrm ya hani normalde uzanmiyrm yrgunluktan oluyor
Aynen canimbenimde oluyor ama demek normalmiş
Annelik fikrine alışmaya başladım sanırım. ilk günlerdeki korku duygusu azaldı.. hepimiz için hayırlısı olsun. Ben 38 yaşında olduğum için riskli gebelik grubundayım endişem daha çok bu yüzden...Canımm çok sevindim bende 2 günlük anne adayıyım rabbim sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı stres yok ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur insallah hersey:)
Hiç endişelenme canım rabbim nasip ettiyse sağlıkla kucağımızada aldırır insallah..sonuçta ömrünü biçen rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize :)Annelik fikrine alışmaya başladım sanırım. ilk günlerdeki korku duygusu azaldı.. hepimiz için hayırlısı olsun. Ben 38 yaşında olduğum için riskli gebelik grubundayım endişem daha çok bu yüzden...
Dün 4+5 di canım. Vajinadan bakmadı doktor karından baktı.Amin seninde Rabbim nasip etsin kaç haftalik kese gözükmedi ki
Bende de var ya ama artık gaz sancısı gibi olmaya başladıkızlar hafif kasık ağrıları normal de mi benimde oluyor gün içinde bir kaç defa
ben kabız da oldum seçemiyom ağrıyı artık, haftya cuma randevum bebeği ve kalp atışını görsem rahatlıcamBende de var ya ama artık gaz sancısı gibi olmaya başladı
Benimde dün bakıldı canım bendede kese görünmedi aynıyız benimde 4 dün bitti bugün 5.haftaya girdik 2-3 hafta sonra gelin hem keseyi görelim hemde kalp atışlarını duyalım dediDün 4+5 di canım. Vajinadan bakmadı doktor karından baktı.
görcez inşallah canımBenimde dün bakıldı canım bendede kese görünmedi aynıyız benimde 4 dün bitti bugün 5.haftaya girdik 2-3 hafta sonra gelin hem keseyi görelim hemde kalp atışlarını duyalım dedi
Çok şükür şimdilik öyle bi durum yok ama midem çabuk kazınmaya başladı beyaz nohut leblebi yanımda duruyo:) sizinde öyle migörcez inşallah canımsizde de oluyor mu bnm kuyruk sokumum şimdiden ağrıyor, benim bildiğim gebeliin ilerleyen zamanlarında ağrıdığı
benimde öyle süt mısırlı balık kraker buldum habire ondan yiyorumÇok şükür şimdilik öyle bi durum yok ama midem çabuk kazınmaya başladı beyaz nohut leblebi yanımda duruyo:) sizinde öyle mi
Yeşil elmada hem güzel bir ara öğün hemde tok tutuyor kalorisi düşük şeyler tercih ediyoruz mecbur yoksa çok kilo alırız fit anneler olmalıyız :)benimde öyle süt mısırlı balık kraker buldum habire ondan yiyorum
doğru söylüyorsun tatlım :)Yeşil elmada hem güzel bir ara öğün hemde tok tutuyor kalorisi düşük şeyler tercih ediyoruz mecbur yoksa çok kilo alırız fit anneler olmalıyız :)
Bulantılar başladı mı sizindoğru söylüyorsun tatlım :)
yok başlamadı ama arada midem bayılır gibi oluyo geçiyoBulantılar başladı mı sizin
Benimde aynen öyle insallah rahat bi hamilelik geçiririz ya korkmuyo değilim artıcak diye .bi arkadasım hamileliğini öğrendikten 4 -5 gün sonra kusmaya bi başladı 9 ay hiç geçmedi zayıfladı kız bi kaç haftaya doğumu var onu görünce Allahım koru diyorumyok başlamadı ama arada midem bayılır gibi oluyo geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?