mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Bende 6+3 oldum keseyi geçen hafta gördük acaba bu hafta gitsem kalp atışı duyar mıyım ki ?

Canımm çok sevindim bende 2 günlük anne adayıyım rabbim sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı stres yok ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur insallah hersey:)
Annelik fikrine alışmaya başladım sanırım. ilk günlerdeki korku duygusu azaldı.. hepimiz için hayırlısı olsun. Ben 38 yaşında olduğum için riskli gebelik grubundayım endişem daha çok bu yüzden...

Hiç endişelenme canım rabbim nasip ettiyse sağlıkla kucağımızada aldırır insallah..sonuçta ömrünü biçen rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize :)

kızlar hafif kasık ağrıları normal de mi benimde oluyor gün içinde bir kaç defa

Benimde dün bakıldı canım bendede kese görünmedi aynıyız benimde 4 dün bitti bugün 5.haftaya girdik 2-3 hafta sonra gelin hem keseyi görelim hemde kalp atışlarını duyalım dedi
görcez inşallah canım sizde de oluyor mu bnm kuyruk sokumum şimdiden ağrıyor, benim bildiğim gebeliin ilerleyen zamanlarında ağrıdığı

yok başlamadı ama arada midem bayılır gibi oluyo geçiyo
Benimde aynen öyle insallah rahat bi hamilelik geçiririz ya korkmuyo değilim artıcak diye .bi arkadasım hamileliğini öğrendikten 4 -5 gün sonra kusmaya bi başladı 9 ay hiç geçmedi zayıfladı kız bi kaç haftaya doğumu var onu görünce Allahım koru diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…