- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Bende almadım canım abur cubur ekmek ve hamur işi yiyecekler yememeye özen gösteriyorum yoksa kilo almaya çok müsait bir bünyem var:)13+2 deyim doktor bana 10+2 de iken erkek olabilir demisti kizlar kilo alan varmi ya ben hif kilo almadim
Aynen rahim bölgede hafif agri var çok yokCanım rahim sürekli bebekle birlikte büyüdüğü için gerginlik ve hafif ağrılar normaldir ama dayanılmaz hale gelmeye başlarsa hemen bir uzmana görün
Benimde arasıra oluyor bazen uzun süre oturduğum yerden aniden kalkınca bi anda sancı giriyor ama anlık ve hafif seyler çok şükür.bunlarda vücudun hassasiyetinden ve değişiminden olsa gerekAynen rahim bölgede hafif agri var çok yok
Ay su pazartesinide yapip cinsytini ogrensem rahat edecek bide su tarama testi ciksaBenimde arasıra oluyor bazen uzun süre oturduğum yerden aniden kalkınca bi anda sancı giriyor ama anlık ve hafif seyler çok şükür.bunlarda vücudun hassasiyetinden ve değişiminden olsa gerek
Benim tarama testimi 2.5 saatte çıkardılar canım ama üniversite hastanesiydi belki o yüzden çabuk çıkmıstır 15gün bekleyenler varmış sanırım.olsun ne diyelim geç olsun güç olmasın insallah güzel çıkar sonuçlar :) ya bana cinsiyeti erken söyledi ya 11+3te yüksek ihtimal erkek dedi ama aradan biraz daha zaman geçmeden oğlum olacağına inanamıycam galiba:)çoğu arkadasımın böyle olup sonradan kız geldi:))Ay su pazartesinide yapip cinsytini ogrensem rahat edecek bide su tarama testi ciksa
Hayirlisi olsun bende yarin gidip cinsiyeti öğrenmek için 14 haftalik olduk bakalm ne diyecekler bn kilo verdim bakalim artik alirim sanirsam ama halla alismadim düzenli yemek yemeyeBenim tarama testimi 2.5 saatte çıkardılar canım ama üniversite hastanesiydi belki o yüzden çabuk çıkmıstır 15gün bekleyenler varmış sanırım.olsun ne diyelim geç olsun güç olmasın insallah güzel çıkar sonuçlar :) ya bana cinsiyeti erken söyledi ya 11+3te yüksek ihtimal erkek dedi ama aradan biraz daha zaman geçmeden oğlum olacağına inanamıycam galiba:)çoğu arkadasımın böyle olup sonradan kız geldi:))
Ben normalde baya güzel yerdim iştahlı ama hamile kalınca mide bulantım olmadığı halde bi iştahsızlık oldu şimdi ara arada mide yanması oluyor o yüzden korkuyorum bisey yemeye.hamile kalınca yandım böyle yersem diyordum bi bakıma iyi oldu galiba kararınca yiyorum şimdi :)Hayirlisi olsun bende yarin gidip cinsiyeti öğrenmek için 14 haftalik olduk bakalm ne diyecekler bn kilo verdim bakalim artik alirim sanirsam ama halla alismadim düzenli yemek yemeye
Ben de çok kötü oldum sadece Düzenli olup meyve yyrmBen normalde baya güzel yerdim iştahlı ama hamile kalınca mide bulantım olmadığı halde bi iştahsızlık oldu şimdi ara arada mide yanması oluyor o yüzden korkuyorum bisey yemeye.hamile kalınca yandım böyle yersem diyordum bi bakıma iyi oldu galiba kararınca yiyorum şimdi :)
Geçmedi mi henüz bulantılar devam ediyor mu?Ben de çok kötü oldum sadece Düzenli olup meyve yyrm
Canım onun olması sağlıklı bi durum rahim ağzında oluşabilecek mikrop bakteri gibi zararlı organizmaların rahim içerisine girmesini engelliyormus sadece kötü kokulu olan kanla karışık olanlar endişe vericiymişKizlar hamileligimin basindan beri sari akintim geliyor surekli sizde de oluyor mu
Bulantim bitti çok şükür yemek yeme alisknlgm klmadi isthszmGeçmedi mi henüz bulantılar devam ediyor mu?
Benim şeffaf geliyor akintimKizlar hamileligimin basindan beri sari akintim geliyor surekli sizde de oluyor mu
Benimde arada seffaf bazen de sari geliyorBenim şeffaf geliyor akintim
Bildigim kadariyla bebegin saglikli olduğu anlamina geliyorBenimde arada seffaf bazen de sari geliyor
Aynen öyle canım rutin kontroller normalse hiç kafaya takma öyle küçük seyleri Rabbim sağ salim nasip etsin insallah evlatlarımıza kavusmayı:)şaka maka 6ay kaldı hissettikçe eminim anneliği daha iyi yaşamaya başlıycaz çok heyecan verici ve güzel bi süreç gerçekten :))Sagolasin cnm icimi ferahlattin ya doktorda oyle soyledi ama yinede ilk gebelik olunca insan herseyden korkuyor ve birbirimizi en iyi biz anliyoruz su anda
Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla kavusalim yavrularimiza ultrasonda her gordugumde gozlerim doluyor kucagimiza almak nasil hissetirecektir bizi kim bilir saglikla kalin kizlarAynen öyle canım rutin kontroller normalse hiç kafaya takma öyle küçük seyleri Rabbim sağ salim nasip etsin insallah evlatlarımıza kavusmayı:)şaka maka 6ay kaldı hissettikçe eminim anneliği daha iyi yaşamaya başlıycaz çok heyecan verici ve güzel bi süreç gerçekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?