mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Benimde arasıra oluyor bazen uzun süre oturduğum yerden aniden kalkınca bi anda sancı giriyor ama anlık ve hafif seyler çok şükür.bunlarda vücudun hassasiyetinden ve değişiminden olsa gerek
Ay su pazartesinide yapip cinsytini ogrensem rahat edecek bide su tarama testi ciksa

Ay su pazartesinide yapip cinsytini ogrensem rahat edecek bide su tarama testi ciksa
Benim tarama testimi 2.5 saatte çıkardılar canım ama üniversite hastanesiydi belki o yüzden çabuk çıkmıstır 15gün bekleyenler varmış sanırım.olsun ne diyelim geç olsun güç olmasın insallah güzel çıkar sonuçlar :) ya bana cinsiyeti erken söyledi ya 11+3te yüksek ihtimal erkek dedi ama aradan biraz daha zaman geçmeden oğlum olacağına inanamıycam galiba:)çoğu arkadasımın böyle olup sonradan kız geldi:))

Hayirlisi olsun bende yarin gidip cinsiyeti öğrenmek için 14 haftalik olduk bakalm ne diyecekler bn kilo verdim bakalim artik alirim sanirsam ama halla alismadim düzenli yemek yemeye

Hayirlisi olsun bende yarin gidip cinsiyeti öğrenmek için 14 haftalik olduk bakalm ne diyecekler bn kilo verdim bakalim artik alirim sanirsam ama halla alismadim düzenli yemek yemeye
Ben normalde baya güzel yerdim iştahlı ama hamile kalınca mide bulantım olmadığı halde bi iştahsızlık oldu şimdi ara arada mide yanması oluyor o yüzden korkuyorum bisey yemeye.hamile kalınca yandım böyle yersem diyordum bi bakıma iyi oldu galiba kararınca yiyorum şimdi :)

Ben de çok kötü oldum sadece Düzenli olup meyve yyrm

Kizlar hamileligimin basindan beri sari akintim geliyor surekli sizde de oluyor mu
Canım onun olması sağlıklı bi durum rahim ağzında oluşabilecek mikrop bakteri gibi zararlı organizmaların rahim içerisine girmesini engelliyormus sadece kötü kokulu olan kanla karışık olanlar endişe vericiymiş

Sagolasin cnm icimi ferahlattin ya doktorda oyle soyledi ama yinede ilk gebelik olunca insan herseyden korkuyor ve birbirimizi en iyi biz anliyoruz su anda

Sagolasin cnm icimi ferahlattin ya doktorda oyle soyledi ama yinede ilk gebelik olunca insan herseyden korkuyor ve birbirimizi en iyi biz anliyoruz su anda
Aynen öyle canım rutin kontroller normalse hiç kafaya takma öyle küçük seyleri Rabbim sağ salim nasip etsin insallah evlatlarımıza kavusmayı:)şaka maka 6ay kaldı hissettikçe eminim anneliği daha iyi yaşamaya başlıycaz çok heyecan verici ve güzel bi süreç gerçekten :))

Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla kavusalim yavrularimiza ultrasonda her gordugumde gozlerim doluyor kucagimiza almak nasil hissetirecektir bizi kim bilir saglikla kalin kizlar

mide bulantisi hala devam eden var mi benim hala sabah bulantim var ve arada tum gun suren kusmalarim agzimin tadi yerinde değil hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…