Bende hiç bulantı olmadı şükür ama 3 aydan sonra geçer dıyorlar az sabır inşallah en kısa zamanda biter bulantınızmide bulantisi hala devam eden var mi benim hala sabah bulantim var ve arada tum gun suren kusmalarim agzimin tadi yerinde değil hala
Zofran kullanmadığım gün bende öyleyim akşama kadar da kusuyorum sabaha kadarda. Ama kullansamda bulantı kökten gecmio ve dediğin gibi ağzımın hiç tadı yokmide bulantisi hala devam eden var mi benim hala sabah bulantim var ve arada tum gun suren kusmalarim agzimin tadi yerinde değil hala
ben ilk hamileligimde kullandim zofrani büyük ölçüde rahatlatiyordu. simdiki hamileligimde metpamid ve dramime kullandim faydası olmayınca onu da biraktim simdi hiç ilac kullanmiyorum..bu gün itibariyle ferrum fort kullanmaya basladimZofran kullanmadığım gün bende öyleyim akşama kadar da kusuyorum sabaha kadarda. Ama kullansamda bulantı kökten gecmio ve dediğin gibi ağzımın hiç tadı yok
Bulantı yapmıyo muben ilk hamileligimde kullandim zofrani büyük ölçüde rahatlatiyordu. simdiki hamileligimde metpamid ve dramime kullandim faydası olmayınca onu da biraktim simdi hiç ilac kullanmiyorum..bu gün itibariyle ferrum fort kullanmaya basladim
ilac alsamda ayniyim almasamda...öyle olunca bulanti ilaçlarını biraktim sadece demir ilaci kullaniyorum az kaldı inşallah sabır diliyorumBulantı yapmıyo mu
Canım benim ayva göbeğim var suan ama dıştan bakınca henüz hamile olduğumu anlaşılmıyor yinede şimdiden çatlaklara önlem aldım ve araştırmalarıma göre soğuk sıkım hindistan cevizi yağının iyi geldiğini öğrendim.doğal olması ısıl işlem görmemiş olması ve en önemliside cilde zararı olmaması beni tatmin etti.gayette güzel nemlendiriyor tavsiye edebilirim ayrıca pek çok kullanım alanı var çatlaklar hariciSelam kizlar karni çıkan var mı belli olmaya kaçıncı haftada basladi. Çatlak oluşumunu önlemek için doktorunuzla konuştunuz mu birşey önerdi mi
Birde açıkcası çatlaklar genetik olduğu için çokta farklı yöntemler denemeye gerek yok diye düşünüyorum önemli olan cildi nemli tutmak ve esnekliğini sağlamak sanırım:)Selam kizlar karni çıkan var mı belli olmaya kaçıncı haftada basladi. Çatlak oluşumunu önlemek için doktorunuzla konuştunuz mu birşey önerdi mi
Tebrik ederim hayırlı evlat olsun. İnşallahKızlar Nasılsıniz kızım geliyor benim
Amin inşallah canım hepimizinkini hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarTebrik ederim hayırlı evlat olsun. İnşallah
Ne güzel canımm sağlıkla gelsin insallah kuzucuklarımız:)Kızlar Nasılsıniz kızım geliyor benim
Amin inşallah canimmNe güzel canımm sağlıkla gelsin insallah kuzucuklarımız:)
Hayırlı olsun canım doktor kız olma ihtimali var mı dedi yoksa direk kız mı dedi? Banada daha küçük ama kız olma ihtimali var dedi 13. haftamdaKızlar Nasılsıniz kızım geliyor benim
bana direk kız dedi kesin mi dedim kızdın mı kız diye dedi kesin yani :)Hayırlı olsun canım doktor kız olma ihtimali var mı dedi yoksa direk kız mı dedi? Banada daha küçük ama kız olma ihtimali var dedi 13. haftamda
rabbim sağlıklı versin tatlım da cinsiyetin önemi yokHayırlı olsun canım doktor kız olma ihtimali var mı dedi yoksa direk kız mı dedi? Banada daha küçük ama kız olma ihtimali var dedi 13. haftamda
Aynen öyle canım sağlıklı olmaları en önemlisi. Bende salı gidicem kontrole bakalım o zaman ne diyecek merak ediyorumrabbim sağlıklı versin tatlım da cinsiyetin önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?