mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

mide bulantisi hala devam eden var mi benim hala sabah bulantim var ve arada tum gun suren kusmalarim agzimin tadi yerinde değil hala
Zofran kullanmadığım gün bende öyleyim akşama kadar da kusuyorum sabaha kadarda. Ama kullansamda bulantı kökten gecmio ve dediğin gibi ağzımın hiç tadı yok

Zofran kullanmadığım gün bende öyleyim akşama kadar da kusuyorum sabaha kadarda. Ama kullansamda bulantı kökten gecmio ve dediğin gibi ağzımın hiç tadı yok
ben ilk hamileligimde kullandim zofrani büyük ölçüde rahatlatiyordu. simdiki hamileligimde metpamid ve dramime kullandim faydası olmayınca onu da biraktim simdi hiç ilac kullanmiyorum..bu gün itibariyle ferrum fort kullanmaya basladim

Bulantı yapmıyo mu

Hadi inşallah ben ilk hamileligimde verilen hiç bir vitamini kullanamadim bulantidan. Bugünde o ilacı almama rağmen çok kötüyüm

Selam kizlar karni çıkan var mı belli olmaya kaçıncı haftada basladi. Çatlak oluşumunu önlemek için doktorunuzla konuştunuz mu birşey önerdi mi

Selam kizlar karni çıkan var mı belli olmaya kaçıncı haftada basladi. Çatlak oluşumunu önlemek için doktorunuzla konuştunuz mu birşey önerdi mi
Canım benim ayva göbeğim var suan ama dıştan bakınca henüz hamile olduğumu anlaşılmıyor yinede şimdiden çatlaklara önlem aldım ve araştırmalarıma göre soğuk sıkım hindistan cevizi yağının iyi geldiğini öğrendim.doğal olması ısıl işlem görmemiş olması ve en önemliside cilde zararı olmaması beni tatmin etti.gayette güzel nemlendiriyor tavsiye edebilirim ayrıca pek çok kullanım alanı var çatlaklar harici

Birde açıkcası çatlaklar genetik olduğu için çokta farklı yöntemler denemeye gerek yok diye düşünüyorum önemli olan cildi nemli tutmak ve esnekliğini sağlamak sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…