- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Bendede halsizlik var sürekli kafamda bi ağırlık bide oturduğum yerden kalkınca bi an başım dönüyor gibi.siz başladınız mı demir ilacına yüzümde sarı gibi acaba kanla mı ilgili bilmiyorum ki gidicem önümüzdeki günlerde bi doktorabu arada ben bugün bacak ağrısıyla uyandım kızlar
O sorun hamile kalmadanda vardı şimdide var ben bi çözüm bulamadım henüz varsa bulan aydınlatsın bizi:)Selam kizlar ne yapiorsnz nasil gidiyo 15.haftama girdik haftaya carsamba gidip :) cinsiyetini ogrenecem bide ikili tarama testing sonclarim cikti onlari alacam suan keyfimi yasiorm kabizlik haricinde kabizliga cozum bulablen var mi :)
Ay sabahtan aksama kadar sisiyrm Goren der 5 aylik olmusum :)) sonra birz rahatlayinca ortada gobek falan kalmiyoO sorun hamile kalmadanda vardı şimdide var ben bi çözüm bulamadım henüz varsa bulan aydınlatsın bizi:)
Korkuorm ilac veriolarAynen öyle canım nasıl geçicek bu kabızlık bi doktora sormak lazım
Hadi ya ben elevit diye bisey kullandım aç içtim faydası daha fazla olur diye ama bi sıkıntı oluşturmadı belki ilaçtan belkide bünyedendir hiç bilmiyorum kiKorkuorm ilac veriolarBen ilaca to be ettim decavitten sonra resmen zehirlendim
Hadi ya ben elevit diye bisey kullandım aç içtim faydası daha fazla olur diye ama bi sıkıntı oluşturmadı belki ilaçtan belkide bünyedendir hiç bilmiyorum ki
Ağır bi ilaç mı acaba vardır bi sebebiDecavit kullananlar hep sknti yasiyolarms
Bilmiorm iste o kbzlga czm bulsamAğır bi ilaç mı acaba vardır bi sebebi
O şikayet bende de var sıvı gıdalar tüketin diyorlar ona da dikkat ettim yok yine aynı en son acı biberi keşfettim cok zorda kalınca acı biber yiyorum o çözüm oluyor ama nasıl oluyor hiç sormayınBilmiorm iste o kbzlga czm bulsam
Bnde kayisiyi denedim bugun bklm nne olacakO şikayet bende de var sıvı gıdalar tüketin diyorlar ona da dikkat ettim yok yine aynı en son acı biberi keşfettim cok zorda kalınca acı biber yiyorum o çözüm oluyor ama nasıl oluyor hiç sormayın
Cok sivi tuketyrm zatrn dusuk tehlikem oldugu icin am a deneyecem zeytin yaginiBenim kabızlık şikayetim yok ama ne kadar zordur hamileyken tahmin edebiliyorum. Sabahlari zeytin yağı bı tatlı kaşığı bol sıvı şeyler tuketin. Süt içiyorsanız kesin yoğurt yiyin bı muddet.bamya da çok iyi bı çözüm.sekerli şeylerden uzak durun.beni deneyip faydasını gördüğüm yöntemler.
Hazır olanlardan mı yoksa kendin mi sıkıyorsun canımKayisi suyu içiyorum her gün..kabizlok kalmıyor bende
Canım ben normalde hiç gebelikte tatlı olan birsey yiyemiyorum...seviyorsan direk kayısı da yiyebilirsin..en doğalı tabiki kendin sıkmak ama ben hazır olani içiyorum bir bardak.içtiğim zaman gerçekten faydasını goruyorumHazır olanlardan mı yoksa kendin mi sıkıyorsun canım
ben d vitamini bide i mom diye bi ilaç var onu içiyorum canım dün de gittim doktora kalsiyum verdi, günde 1 adet iyi bir soda önerdi içebilirmişiz.Bendede halsizlik var sürekli kafamda bi ağırlık bide oturduğum yerden kalkınca bi an başım dönüyor gibi.siz başladınız mı demir ilacına yüzümde sarı gibi acaba kanla mı ilgili bilmiyorum ki gidicem önümüzdeki günlerde bi doktora
inşallah gönlünden geçen olur canım :)Aynen öyle canım sağlıklı olmaları en önemlisi. Bende salı gidicem kontrole bakalım o zaman ne diyecek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?