mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

bu arada ben bugün bacak ağrısıyla uyandım kızlar
Bendede halsizlik var sürekli kafamda bi ağırlık bide oturduğum yerden kalkınca bi an başım dönüyor gibi.siz başladınız mı demir ilacına yüzümde sarı gibi acaba kanla mı ilgili bilmiyorum ki gidicem önümüzdeki günlerde bi doktora

Selam kizlar ne yapiorsnz nasil gidiyo 15.haftama girdik haftaya carsamba gidip :) cinsiyetini ogrenecem bide ikili tarama testing sonclarim cikti onlari alacam suan keyfimi yasiorm kabizlik haricinde kabizliga cozum bulablen var mi :)

Selam kizlar ne yapiorsnz nasil gidiyo 15.haftama girdik haftaya carsamba gidip :) cinsiyetini ogrenecem bide ikili tarama testing sonclarim cikti onlari alacam suan keyfimi yasiorm kabizlik haricinde kabizliga cozum bulablen var mi :)
O sorun hamile kalmadanda vardı şimdide var ben bi çözüm bulamadım henüz varsa bulan aydınlatsın bizi:)

Bilmiorm iste o kbzlga czm bulsam
O şikayet bende de var sıvı gıdalar tüketin diyorlar ona da dikkat ettim yok yine aynı en son acı biberi keşfettim cok zorda kalınca acı biber yiyorum o çözüm oluyor ama nasıl oluyor hiç sormayın

Son düzenleme:
Benim kabızlık şikayetim yok ama ne kadar zordur hamileyken tahmin edebiliyorum. Sabahlari zeytin yağı bı tatlı kaşığı bol sıvı şeyler tuketin. Süt içiyorsanız kesin yoğurt yiyin bı muddet.bamya da çok iyi bı çözüm.sekerli şeylerden uzak durun.beni deneyip faydasını gördüğüm yöntemler.

Cok sivi tuketyrm zatrn dusuk tehlikem oldugu icin am a deneyecem zeytin yagini

Bende denemedim hiç zeytinyağı diğer herseyi yapıyorum hamileliğin basından beri ne şeker ne ekmek türü seyler yemiyorum sütte içemiyorum ama yoğurt mutlaka bir kase tüketiyorum o halde neden böyle anlamıyorum şişlik olunca sanki çok doluymusum gibi hissediyorum bulantım yok ama iştahımda yok bakalım zeytinyağınıda deniyim

ben d vitamini bide i mom diye bi ilaç var onu içiyorum canım dün de gittim doktora kalsiyum verdi, günde 1 adet iyi bir soda önerdi içebilirmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…