- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Evet bende öyleyim canım hamile kaldığımdan beri tatlıları görmek bile içimi bayıyor:)ama meyve olarak yiyebilirim iie yarasın tekCanım ben normalde hiç gebelikte tatlı olan birsey yiyemiyorum...seviyorsan direk kayısı da yiyebilirsin..en doğalı tabiki kendin sıkmak ama ben hazır olani içiyorum bir bardak.içtiğim zaman gerçekten faydasını goruyorum
Doktora geldim bende şimdi canım bakalım ne diyecekben d vitamini bide i mom diye bi ilaç var onu içiyorum canım dün de gittim doktora kalsiyum verdi, günde 1 adet iyi bir soda önerdi içebilirmişiz.
inşallah güzel şeyler duyarsın canım :)Doktora geldim bende şimdi canım bakalım ne diyecek
Hayırlı haberler alırsın inşallah bende doktora geldim ikili testimi yorumlicak.Doktora geldim bende şimdi canım bakalım ne diyecek
ne dedi doktorDoktora geldim bende şimdi canım bakalım ne diyecek
Sonuclar nasilHayırlı haberler alırsın inşallah bende doktora geldim ikili testimi yorumlicak.
Kabızlık için bi şurup verdi canım bebişte iyimiş şükür cinsiyete 2 hafta önce ense kalınlığına bakılırken yüksek ihtimal erkek demişti bu başka doktordu ona sordum daha erken dedi:)biraz daha beklicez anlasılan:)ne dedi doktor
Çok şükür hersey yolunda canım senin sonuçların nasıl?Hayırlı haberler alırsın inşallah bende doktora geldim ikili testimi yorumlicak.
Çok şükür iyi sonuçlarÇok şükür hersey yolunda canım senin sonuçların nasıl?
Sonuçlar gayet iyi çok şükürSonuclar nasil
Sevindim canım çok şükürÇok şükür iyi sonuçlar
Hayırlı güzel haberler bekliyoruz:)Iyi Bari sira bende carsamba gunu gidecem bakalim bizim ufakligin cinsyeti ikili tarama testim icin :))
Doktor 10+3 de nasıl kesin konusabildi ki hepimiz biliyoruz ki en erken 12. Haftada netlesir.bana11+3 de kıza benziyor ama sakın hazırlık yapma 15. Haftada kesin söylerim dedi.ama yinede sikmayin canınızı olan battaniyeye olsunMerhaba kizlar benim 10+3 ken gelandi sanirim doktor tahmini erkwk demisti ama 14 haftalikken soylucem demisti gittigmzde sok yasafik kiz cikti okdr kendikizi erkege alisdrmisdik ki kizim kendini erkek gibi gosdermis . Allahim saglikli glnesni kucagmi doldrmasini nasp etsin kiz erkek hepsi bizim icin . Ama sok olduk kizlar bildginiz ben hic orgu ormesin8 bilmem ama intrnetden baddaniye modeli bakip oruyordum mavi bide dusunun artik
Benim hallaa belli degil 15+4 gunlugum sanirsam ic Karin buyuk diyolar ondan galiba Ben cinsiyetini hayrlisiyla yarin ogrenecem bu saatlereBen 21+5 de öğrenebileceğim cinsiyetini 4D ultrasonda. Kesin bir sonuç almış olurum o tarihte artık ^_^ Doktorum tarama testlerini yaptırmak istemediğim için bir daha Ekim ayında gelirsin dedi. Bekleyeceğim artık :)
Bu arada benim hamile olduğum 13. hafta bittiği gibi birden belli olmaya başladı kilomda hiç bir değişiklik olmamasına rağmen :) Siz de ne zaman belli olmaya başladı? Hala belli olmayan var mı? ^_^
hadi bakalım allah gönlüne göre versin canım :)Benim hallaa belli degil 15+4 gunlugum sanirsam ic Karin buyuk diyolar ondan galiba Ben cinsiyetini hayrlisiyla yarin ogrenecem bu saatlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?