mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Evet bende öyleyim canım hamile kaldığımdan beri tatlıları görmek bile içimi bayıyor:)ama meyve olarak yiyebilirim iie yarasın tek

Iyi Bari sira bende carsamba gunu gidecem bakalim bizim ufakligin cinsyeti ikili tarama testim icin :))

Merhaba kizlar benim 10+3 ken gelandi sanirim doktor tahmini erkwk demisti ama 14 haftalikken soylucem demisti gittigmzde sok yasafik kiz cikti okdr kendikizi erkege alisdrmisdik ki kizim kendini erkek gibi gosdermis . Allahim saglikli glnesni kucagmi doldrmasini nasp etsin kiz erkek hepsi bizim icin . Ama sok olduk kizlar bildginiz ben hic orgu ormesin8 bilmem ama intrnetden baddaniye modeli bakip oruyordum mavi bide dusunun artik

Doktor 10+3 de nasıl kesin konusabildi ki hepimiz biliyoruz ki en erken 12. Haftada netlesir.bana11+3 de kıza benziyor ama sakın hazırlık yapma 15. Haftada kesin söylerim dedi.ama yinede sikmayin canınızı olan battaniyeye olsun yeterki sağlıklı olsun bebeğiniz.

Ben 21+5 de öğrenebileceğim cinsiyetini 4D ultrasonda. Kesin bir sonuç almış olurum o tarihte artık ^_^ Doktorum tarama testlerini yaptırmak istemediğim için bir daha Ekim ayında gelirsin dedi. Bekleyeceğim artık :)
Bu arada benim hamile olduğum 13. hafta bittiği gibi birden belli olmaya başladı kilomda hiç bir değişiklik olmamasına rağmen :) Siz de ne zaman belli olmaya başladı? Hala belli olmayan var mı? ^_^

Benim hallaa belli degil 15+4 gunlugum sanirsam ic Karin buyuk diyolar ondan galiba Ben cinsiyetini hayrlisiyla yarin ogrenecem bu saatlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…