mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

İkinci hamileliklerde en erken 16.hafta , ilk hamileliklerde 18.hafta diyorlar ama bilmiyorum :) Ben daha hiç birşey hissetmedim :)

İkinci hamileliklerde en erken 16.hafta , ilk hamileliklerde 18.hafta diyorlar ama bilmiyorum :) Ben daha hiç birşey hissetmedim :)
öyle diyolar evet ama cok minikti belki farketmiyoruz :) hiç gaz problemim yoktu bi an oturup arkama yaslandım göbek deliği hizalarında titreme ve kıpraşmalar hissettim, saniyeler sürüp durup tekrar oluyodu 2 dakika falan sürdü bilemiyorum,benden daha büyük bebeği olan hamile arkadaslara soruyorum ilk kıpırtılar öyle oluyor zaten diyolar ama inşallah öyledir :)

Ben hissetmiyorum am a bizi duydugunu sylemislerdi o yuzden geceleri niniler dinletip bide konusuyrm ilk cocugum o yuzden sanirsam by heves :)

Ben hissetmiyorum am a bizi duydugunu sylemislerdi o yuzden geceleri niniler dinletip bide konusuyrm ilk cocugum o yuzden sanirsam by heves :)
o hevesi sorma artık canım :) rabbim sağ salim kucağımıza versin, tamamına erdirsin inşallah :)

Ben geldim hastaneden iki tarama testimm çok iyi cikti ve bi erkek bebek daha eklendi :)) listemize
Bende geldim canım benimde çok iyi çıktı kızım büyümüş bacak bacak üstüne atmış oturuyodu :) hadi bakalım paşa annesi allah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin :)

Aile hekimimde fetal kalp atımını dinlediler..200 üstü idi.tasikardi vardi..cok korkuyorum.cumartesi doktora gideceğim. Dua edin lütfen..saglikli bir şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah

Aile hekimimde fetal kalp atımını dinlediler..200 üstü idi.tasikardi vardi..cok korkuyorum.cumartesi doktora gideceğim. Dua edin lütfen..saglikli bir şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah
İnşallah güzel haberler alırsınız

Kizlar bugun denizden ciktigimda iki meme basimdada donmus sekilde beyazimsi bir sivi vardi süt olabilir mi daha 14.haftadayim boyle birsey basina gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…