- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
Ne güzel ben de öyle olmasını isterdim :) Yarın büyük gün yani ^-^Benim hallaa belli degil 15+4 gunlugum sanirsam ic Karin buyuk diyolar ondan galiba Ben cinsiyetini hayrlisiyla yarin ogrenecem bu saatlere
Senin de bu haftada mı belli oldu? :)benim karnımda belli artık :)
önceden gaz varmış çok şiş duruyodu aksamları iniyodu şimdi bu hafta da gaz değil sipsivri gözüküyor :) ben sanırım dün bebeğimi hissettim yani öyle düşünüyorum bilmiyorum mümkün olabilir mi :))Senin de bu haftada mı belli oldu? :)
İkinci hamileliklerde en erken 16.hafta , ilk hamileliklerde 18.hafta diyorlar ama bilmiyorum :) Ben daha hiç birşey hissetmedim :)önceden gaz varmış çok şiş duruyodu aksamları iniyodu şimdi bu hafta da gaz değil sipsivri gözüküyor :) ben sanırım dün bebeğimi hissettim yani öyle düşünüyorum bilmiyorum mümkün olabilir mi :))
öyle diyolar evet ama cok minikti belki farketmiyoruz :) hiç gaz problemim yoktu bi an oturup arkama yaslandım göbek deliği hizalarında titreme ve kıpraşmalar hissettim, saniyeler sürüp durup tekrar oluyodu 2 dakika falan sürdü bilemiyorum,benden daha büyük bebeği olan hamile arkadaslara soruyorum ilk kıpırtılar öyle oluyor zaten diyolar ama inşallah öyledir :)İkinci hamileliklerde en erken 16.hafta , ilk hamileliklerde 18.hafta diyorlar ama bilmiyorum :) Ben daha hiç birşey hissetmedim :)
Bazen guzel olmuyo am a :)) hamileyim diyrm inanmyolar ulturasyon grntlerini gosteriorm bazen 15 haftalikta belli olur diyolarNe güzel ben de öyle olmasını isterdim :) Yarın büyük gün yani ^-^
o hevesi sorma artık canım :) rabbim sağ salim kucağımıza versin, tamamına erdirsin inşallah :)Ben hissetmiyorum am a bizi duydugunu sylemislerdi o yuzden geceleri niniler dinletip bide konusuyrm ilk cocugum o yuzden sanirsam by heves :)
Amin canım bildiğin içim içimi yiyor yarin olsun biran önceo hevesi sorma artık canım :) rabbim sağ salim kucağımıza versin, tamamına erdirsin inşallah :)
bende gidicem yarın ikili testi yorumlayacak inşallah güzel şeyler duyarımAmin canım bildiğin içim içimi yiyor yarin olsun biran önce
Ben de yarin ikili testimin sonucunu ogrenecem inşallah iyidir bebislerimixbende gidicem yarın ikili testi yorumlayacak inşallah güzel şeyler duyarım
İnşallah canımBen de yarin ikili testimin sonucunu ogrenecem inşallah iyidir bebislerimix
Bende geldim canım benimde çok iyi çıktı kızım büyümüş bacak bacak üstüne atmış oturuyodu :) hadi bakalım paşa annesi allah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin :)Ben geldim hastaneden iki tarama testimm çok iyi cikti ve bi erkek bebek daha eklendi :)) listemize
Amin inşallah hepimizin saglikli kucagimiza nasip etsinBende geldim canım benimde çok iyi çıktı kızım büyümüş bacak bacak üstüne atmış oturuyodu :) hadi bakalım paşa annesi allah sag salim kucağımiza almayi nasip etsin :)
amin canımAmin inşallah hepimizin saglikli kucagimiza nasip etsin
İnşallah güzel haberler alırsınızAile hekimimde fetal kalp atımını dinlediler..200 üstü idi.tasikardi vardi..cok korkuyorum.cumartesi doktora gideceğim. Dua edin lütfen..saglikli bir şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah
İnsallah cok guzel haberler alirsin canimAile hekimimde fetal kalp atımını dinlediler..200 üstü idi.tasikardi vardi..cok korkuyorum.cumartesi doktora gideceğim. Dua edin lütfen..saglikli bir şekilde kucagimiza almak nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?