mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kızlar doktordan geldim..bebegin iyi dedi ama yarık damak yarık dudak goremiyorum. Cinsiyeti erkek dedi..kalbi 140 larda seyrediyordu

Kızlar doktordan geldim..bebegin iyi dedi ama yarık damak yarık dudak goremiyorum. Cinsiyeti erkek dedi..kalbi 140 larda seyrediyordu
İyi haberler almana sevindim olumsuz seyler getirme aklina bir dahaki randevunda gorursun insallah Allah saglik versin hem bebislerimize hem bizlere

Kizlar gun icinde birseyim yok ama son 3 4 gundur gece belimin agrisindan yatamiyorum birde cok sık idrara cikiyorum var mi benle ayni durumda olan

Kizlar gun icinde birseyim yok ama son 3 4 gundur gece belimin agrisindan yatamiyorum birde cok sık idrara cikiyorum var mi benle ayni durumda olan
Aslında bebek daha öne doğru yer değiştirdiğinden 3. trimester e kadar rahat olmamız gerekiyormuş bu konuda ama benim de şikayetim arttı. Sürekli uykumun bölünmesi hiç eğlenceli değil doğrusu :/ Ben de bende mi bir tuhaflık var diye düşünüyordum aynı durumu yaşıyormuşuz :)
Ama bel ağrısı yaşamıyorum Allah a şükür ^-^

Kac gundur lavaboya kalkmadim uyku uyuyamiyorum gercekten cok can sıkıcı Umarim rahata ereriz bir an once

Kızlar ara ara karnimda ya da kadınlarımın hemen üstünde bur şişlik olusuyor..bes dakika sonra duzeliyor.yuvarlak bur şişlik yani..annemler bebektir o toplanıyor diyor ama ben korkuyorum..sizde de oluyor mu

Kızlar ara ara karnimda ya da kadınlarımın hemen üstünde bur şişlik olusuyor..bes dakika sonra duzeliyor.yuvarlak bur şişlik yani..annemler bebektir o toplanıyor diyor ama ben korkuyorum..sizde de oluyor mu
Bende de oluyor hatta geceleri daha belirgin oluyor

Alt Karnimin hemen ustunde daha cok toplaniyor
Ben doktoruma sordum oda gece idrar torbaniz doluyor ve bebeği öne doğru ittiği için öyle bişey olabildiğini söyledi. erken dogum demek 500gr dan daha fazla olmuş bı fetüsün 37.haftadan önce dogmasidir.bizim bebekler daha 100 Gr bile yok bu tabiri kullanan internet sitesi sadece bizi panik eder iyi düşünelim iyi olsun herşey

Kızlar merhaba herkese bayadır uğrayamıyorum. Size bir kaç soru sormay geldim. Ben malesef bazı sebeplerden dolayı bir türlü doktora gidemedim 11-13.haftada. Cuma günü 14+4te gideceğim doktora. İkili test süresini geçtim sanırım değil mi? İkili test yapmadan 3lü test yaptırsam bi sıkıntı olmaz sanırım?
Bir de folik asiti hala kullanıyor musunuz? Başka vitamin verdi mi size doktor? Cuma randevum var ama sabredemedim size soraym dedim.
İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımıza

folik asiti birakip vitamin veriyorlar ama ben kullanmayrm. İlaçlar beni mafediyo diye diğer konu hakkında birşey bilmiyrm ama yinede yapablrler bence tarama testini

folik asiti birakip vitamin veriyorlar ama ben kullanmayrm. İlaçlar beni mafediyo diye diğer konu hakkında birşey bilmiyrm ama yinede yapablrler bence tarama testini
Anladım canım çok sağol. Mide bulantısı mı yapıyo vitaminler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…