Benimd oluyo sut dedi doktorKizlar bugun denizden ciktigimda iki meme basimdada donmus sekilde beyazimsi bir sivi vardi süt olabilir mi daha 14.haftadayim boyle birsey basina gelen var mi
Bende denizden sonra olunca korktum oyleyse sorun yokBenimd oluyo sut dedi doktor
İyi haberler almana sevindim olumsuz seyler getirme aklina bir dahaki randevunda gorursun insallah Allah saglik versin hem bebislerimize hem bizlereKızlar doktordan geldim..bebegin iyi dedi ama yarık damak yarık dudak goremiyorum. Cinsiyeti erkek dedi..kalbi 140 larda seyrediyordu
Aslında bebek daha öne doğru yer değiştirdiğinden 3. trimester e kadar rahat olmamız gerekiyormuş bu konuda ama benim de şikayetim arttı. Sürekli uykumun bölünmesi hiç eğlenceli değil doğrusu :/ Ben de bende mi bir tuhaflık var diye düşünüyordum aynı durumu yaşıyormuşuz :)Kizlar gun icinde birseyim yok ama son 3 4 gundur gece belimin agrisindan yatamiyorum birde cok sık idrara cikiyorum var mi benle ayni durumda olan
Kac gundur lavaboya kalkmadim uyku uyuyamiyorum gercekten cok can sıkıcı Umarim rahata ereriz bir an onceAslında bebek daha öne doğru yer değiştirdiğinden 3. trimester e kadar rahat olmamız gerekiyormuş bu konuda ama benim de şikayetim arttı. Sürekli uykumun bölünmesi hiç eğlenceli değil doğrusu :/ Ben de bende mi bir tuhaflık var diye düşünüyordum aynı durumu yaşıyormuşuz :)
Ama bel ağrısı yaşamıyorum Allah a şükür ^-^
Banada 13. Haftamda kiz dedi yuksek ihtimal 17. Haftamda tekrar gitcm bakalim bende degisiklik olacakmi zaten kesin demedigi icin hazirliklara baslamadimKızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu başta kız dedi doktor şimdi kesin erkek dedi mavis hazırlıklar başlayacak
Kac haftaloksiniz suan.Kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu başta kız dedi doktor şimdi kesin erkek dedi mavis hazırlıklar başlayacak
Bende de oluyor hatta geceleri daha belirgin oluyorKızlar ara ara karnimda ya da kadınlarımın hemen üstünde bur şişlik olusuyor..bes dakika sonra duzeliyor.yuvarlak bur şişlik yani..annemler bebektir o toplanıyor diyor ama ben korkuyorum..sizde de oluyor mu
Ben doktora sormayı unuttum ya erken doğum habercisi oluyormuş bu tür seyler.ama bazı yerlerde de bebegin hareketi diyorlar..Bende de oluyor hatta geceleri daha belirgin oluyor
Alt Karnimin hemen ustunde daha cok toplaniyorBen doktora sormayı unuttum ya erken doğum habercisi oluyormuş bu tür seyler.ama bazı yerlerde de bebegin hareketi diyorlar..
Ben doktoruma sordum oda gece idrar torbaniz doluyor ve bebeği öne doğru ittiği için öyle bişey olabildiğini söyledi. erken dogum demek 500gr dan daha fazla olmuş bı fetüsün 37.haftadan önce dogmasidir.bizim bebekler daha 100 Gr bile yok bu tabiri kullanan internet sitesi sadece bizi panik eder iyi düşünelim iyi olsunAlt Karnimin hemen ustunde daha cok toplaniyor
Banada öyle demişti erken haftalarda yanılma payı olabiliyormusBanada 13. Haftamda kiz dedi yuksek ihtimal 17. Haftamda tekrar gitcm bakalim bende degisiklik olacakmi zaten kesin demedigi icin hazirliklara baslamadim
17. Haftanın içindeyimKac haftaloksiniz suan.
folik asiti birakip vitamin veriyorlar ama ben kullanmayrm. İlaçlar beni mafediyo diye diğer konu hakkında birşey bilmiyrm ama yinede yapablrler bence tarama testiniKızlar merhaba herkese bayadır uğrayamıyorum. Size bir kaç soru sormay geldim. Ben malesef bazı sebeplerden dolayı bir türlü doktora gidemedim 11-13.haftada. Cuma günü 14+4te gideceğim doktora. İkili test süresini geçtim sanırım değil mi? İkili test yapmadan 3lü test yaptırsam bi sıkıntı olmaz sanırım?
Bir de folik asiti hala kullanıyor musunuz? Başka vitamin verdi mi size doktor? Cuma randevum var ama sabredemedim size soraym dedim.
İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımıza
Anladım canım çok sağol. Mide bulantısı mı yapıyo vitaminler?folik asiti birakip vitamin veriyorlar ama ben kullanmayrm. İlaçlar beni mafediyo diye diğer konu hakkında birşey bilmiyrm ama yinede yapablrler bence tarama testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?