Özelden atın isterseniz anladığım kadarıyla bakarım benTekrardan merhaba kızlar nasılsınız ? Ben ikili test yaptırdım sonucu aldım ama doktora gösterme fırsatım olmadı daha anlayan var mı acaba ?
evet asiri derece bide yüzüm disari atiyo ondan kullanmyrm zaten meyvenin sebzenin en güzel aylarindayz onlar sayesinde alyrm herşeyiAnladım canım çok sağol. Mide bulantısı mı yapıyo vitaminler?
Bazen oluyor sürekli olmuyorKızlar sizinde karninizda sertlik var mi? Bir türlü anlam veremedim.
11. Haftada belli olmaz bişey söylese bile doktorunuz kesin 14-15. Haftada belli olurMerhaba hanımlar haftaya pazartesi randevum var ikili tarama yapılacak cinsiyet belli olur mu acaba okadar merak ediyorum ki
Ben daha hissetmyrm ilk gebeligim ondan sanirsam yada küçük 17+3 gunlugumGunaydinnnn ben cumartesi gorucem bebegimi günleri sayıyorum. Siz hissediyor müsünüz hareketlerini ben sanki az bi oynama hissediyorum
Daha çok erken ben 15+5 günlükken ogrendimMerhaba hanımlar haftaya pazartesi randevum var ikili tarama yapılacak cinsiyet belli olur mu acaba okadar merak ediyorum ki
Bende yok ama sanirsam benim ayva gobegim vardi ondan dolayiKizlar ben 16.haftadym karin bolgemde kilcal damarlanma var biraz sizlerde varmi boyle bir durum
Doktora sordunuz mu hiç? Benim aklım a gelmiyor sormak ..bu şefe soracağım.Bazen oluyor sürekli olmuyor
Yok hic sormadimDoktora sordunuz mu hiç? Benim aklım a gelmiyor sormak ..bu şefe soracağım.
Yaptirmayi suanlik dusunmyrm ikili testim iyiydi allahim izniyle birşey cikmaz diye dusunuyrmKızlar merhaba 18-23 hafta detaylı ultrason taraması ne yapmayı düşünüyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?