Siz İstanbul da mı ikamet ediyorsunuzYaptirmayi suanlik dusunmyrm ikili testim iyiydi allahim izniyle birşey cikmaz diye dusunuyrm
Malatya daSiz İstanbul da mı ikamet ediyorsunuz
Allah yardimcisi olsun insallah iyilesir bir an once Cok gecmis olsun...Kizlar dualariniza ihtiyacim kuzenimgil kaza yaptilar 3 yasinda oğlunun durumu çok kotu beyninden darbe almis sizde benim gbi hamilesiniz hamileliğin duasi kabul olurmuş ne olur dua edin
Allah yardimciniz olsunKizlar dualariniza ihtiyacim kuzenimgil kaza yaptilar 3 yasinda oğlunun durumu çok kotu beyninden darbe almis sizde benim gbi hamilesiniz hamileliğin duasi kabul olurmuş ne olur dua edin
Tskler aminAllah yardimcisi olsun insallah iyilesir bir an once Cok gecmis olsun...
Amin saolunAllah yardimciniz olsun
Benim oğlum tekme atıyor atıyor artıkkızlar günaydın hareketleri hissedeniniz var mı
benimde cumartesi günü kızım döndü mü gezdi mi bilmiyorum böyle tüy gibi hissettim yumuşak şekilde sürtünme mi desem kayma mı desem bilemiyorum :)Benim oğlum tekme atıyor atıyor artık
Ben titreşim gibi bir şey hissediyorum iki gündür ama emin olamıyorum tam ^-^kızlar günaydın hareketleri hissedeniniz var mı
bende tüy gibi hissettim yumuşak şekilde sürtünme mi desem kayma mı desem bilemiyorum :)Ben titreşim gibi bir şey hissediyorum iki gündür ama emin olamıyorum tam ^-^
ay canım içimde bi kayıyor tekrar yapar mı diye akşama kadar bekliyom artıkSelam kozlar hamilelik nasil gidiyor 19 haftadayim bende hissetmyrm yada gaz diye yorumladigim şeyler bebegimin hareketi :) ilk hamileligim
İnşallah kayar o zaman bazen korkyrm acaba skntimi var diyeay canım içimde bi kayıyor tekrar yapar mı diye akşama kadar bekliyom artık
:) yok normalmiş bi hissedip bi hissetmemek bu zamanlardaİnşallah kayar o zaman bazen korkyrm acaba skntimi var diye
İnşallah siz kacinci haftada fark ettnz:) yok normalmiş bi hissedip bi hissetmemek bu zamanlarda
15+5 de içimden bişey kayar gibi oldu o zman farkettim oturuyorkenİnşallah siz kacinci haftada fark ettnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?