Anladim15+5 de içimden bişey kayar gibi oldu o zman farkettim oturuyorken
bizim yapılmayacak canım en önemlisi ikiliymiş zaten doktor öyle söyledi3lu taramayı yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı?
Bende ikiliyi yaptırdım temiz çıktı diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorumbizim yapılmayacak canım en önemlisi ikiliymiş zaten doktor öyle söyledi
aynen canım doktorum banada öyle dediBende ikiliyi yaptırdım temiz çıktı diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum
iyi doktorların kapılarında yığılma olur hep insanların kalabalığına güvenebilirsinBen ikili yaptırdım 18-23 arası detaylı ultrason taraması yaptiracagim.lakin özel kliniklerde 350 TL den başlıyor. Devlet hastanelerinde iyi doktor kovalamaya başladım 20. Haftaya kadar
Bende yaptirmayacam iyi çok şükür3lu taramayı yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı?
Be basta ozelle gittim hic güzel ilgilenmyo şuan devlette buldum kadni görünce huzur buluyrmBen ikili yaptırdım 18-23 arası detaylı ultrason taraması yaptiracagim.lakin özel kliniklerde 350 TL den başlıyor. Devlet hastanelerinde iyi doktor kovalamaya başladım 20. Haftaya kadar
Devlet hasyanelerinde detayli ultrasona bakiyolar mi? Ben riskli gebeliklerde perinatolog bakiyo diye biliyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim canim.Ben ikili yaptırdım 18-23 arası detaylı ultrason taraması yaptiracagim.lakin özel kliniklerde 350 TL den başlıyor. Devlet hastanelerinde iyi doktor kovalamaya başladım 20. Haftaya kadar
Bakıyorlar ben normalde özel bı doktora gidiyorum fakat o hastane fazla pahalı olduğundan doktorum bu testi devlette yaptır dedi .Ben İstanbul'da bı iki hastanede yapıldığıni öğrendim önce kadın doğumdan randevu alinip sonra perinatolog alt bilim dalı olduğundan onlar ayrı bı randevu tarihi vereceklermis. 18.haftada başladım randevu takip etmeye kim bilir sıra ne zaman gelir.Devlet hasyanelerinde detayli ultrasona bakiyolar mi? Ben riskli gebeliklerde perinatolog bakiyo diye biliyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim canim.
http://mrtomografi.com/detayli-ultrason-yapan-devlet-hastaneleriDevlet hasyanelerinde detayli ultrasona bakiyolar mi? Ben riskli gebeliklerde perinatolog bakiyo diye biliyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim canim.
Çok teşekkür ederim bir arkadaşta küçükçekmece kanuni sultan süleymani önerdi.
Ay ben de ben de hissediyorum bir haftadir.cik heyecanli. Ama gün boyunca alamadığında cok korkutorum:) yok normalmiş bi hissedip bi hissetmemek bu zamanlarda
Korkma canim normal. Hissetmene çok sevindim :)Ay ben de ben de hissediyorum bir haftadir.cik heyecanli. Ama gün boyunca alamadığında cok korkutorum
Belki senin yaramaz gostermiyodur onlarda tahminen soyluolardir ondan canm benim 15+5 erkek kesin dedi ulturasyon a gitmeden çikolata ye bide onunla konuş o zaman gösterirKızlar benimde 17+6 ultrasona göre ama hala doktor cinsiyet ile ilgili kesin bisey demiyor.11.haftada yüksek ihtimal erkek demişti perinatolog dün yine doktor yüksek ihtimal erkek dedi niye kesin söylemiyolarki meraklanıyoruz miniş miniş ciciler alıcaz bi heves ama olmadı bi türlü heyecanla beklemeye devam:)
Yemiştim aslında ama sabrımızı deniyo kuzucuk :) napalım olsun elbet göstericek:)Belki senin yaramaz gostermiyodur onlarda tahminen soyluolardir ondan canm benim 15+5 erkek kesin dedi ulturasyon a gitmeden çikolata ye bide onunla konuş o zaman gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?