mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Ben ikili yaptırdım 18-23 arası detaylı ultrason taraması yaptiracagim.lakin özel kliniklerde 350 TL den başlıyor. Devlet hastanelerinde iyi doktor kovalamaya başladım 20. Haftaya kadar

Ben ikili yaptırdım 18-23 arası detaylı ultrason taraması yaptiracagim.lakin özel kliniklerde 350 TL den başlıyor. Devlet hastanelerinde iyi doktor kovalamaya başladım 20. Haftaya kadar
iyi doktorların kapılarında yığılma olur hep insanların kalabalığına güvenebilirsin

Be basta ozelle gittim hic güzel ilgilenmyo şuan devlette buldum kadni görünce huzur buluyrm

Bebislere hic birşey almaya basladiniz mi ya ne kadar almam lazim kaç yas grubu almam lazm tecrübeli anneler bana listeniz varsa atar misiniz

Devlet hasyanelerinde detayli ultrasona bakiyolar mi? Ben riskli gebeliklerde perinatolog bakiyo diye biliyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim canim.

Devlet hasyanelerinde detayli ultrasona bakiyolar mi? Ben riskli gebeliklerde perinatolog bakiyo diye biliyorum. Beni de bilgilendirirsen sevinirim canim.
Bakıyorlar ben normalde özel bı doktora gidiyorum fakat o hastane fazla pahalı olduğundan doktorum bu testi devlette yaptır dedi .Ben İstanbul'da bı iki hastanede yapıldığıni öğrendim önce kadın doğumdan randevu alinip sonra perinatolog alt bilim dalı olduğundan onlar ayrı bı randevu tarihi vereceklermis. 18.haftada başladım randevu takip etmeye kim bilir sıra ne zaman gelir.

Kızlar benim sancim vardi..doktor yine progesteron verdi bana..kasik ağrısı ..sanci görünüyor dedi de ultrasonda şancı görünür mu

Kızlar benimde 17+6 ultrasona göre ama hala doktor cinsiyet ile ilgili kesin bisey demiyor.11.haftada yüksek ihtimal erkek demişti perinatolog dün yine doktor yüksek ihtimal erkek dedi niye kesin söylemiyolarki meraklanıyoruz miniş miniş ciciler alıcaz bi heves ama olmadı bi türlü heyecanla beklemeye devam:)

Belki senin yaramaz gostermiyodur onlarda tahminen soyluolardir ondan canm benim 15+5 erkek kesin dedi ulturasyon a gitmeden çikolata ye bide onunla konuş o zaman gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…