- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben bu ay ümitlenemedim bileKizlar. Var mi gelismesi olan test yapan vs
Akıntı da oluyor ama benim hiç bir belirtim çok çok olmadı hepsi sıradan a çok yakındı. O yüzden çok umutsuzdum. Allahım 'a çok şükür ama sana söylüyorum ben tedavi gördüm 3 ay boyunca bekledim çok zorCanim akinti durumun neydi
Ben su an mahallemizdeki saglik kabinine gidip kan testi vermeyi dusunuyorum. 2 saate arayip acikliyo. Ama bilemiuorum. Esimde istemiuo gitmemi.
Benimde silik hatta çok silik cikti canim günüm geçmedi acaba bebeğim benimlemi? Günümü bekliyorum tekrar test yapmak için dun iki testimde boyle ciktiBende 8 gun kala kan werdim 0.100 du.1gun kala 320 oldu.erken gebellkntesti yapmistim 5gun kala silik cizgi cikti.
İnş.canim vardir bu heyecan boşuna değildir dun iki testtede çok hafif cikti ikinci çizgi hayirlisi artik kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum hic belirti yasamiyorumdaHyrlsı güzel hberlerini bkliyoruz
Benimde silik hatta çok silik cikti canim günüm geçmedi acaba bebeğim benimlemi? Günümü bekliyorum tekrar test yapmak için dun iki testimde boyle cikti
Bayagi belli ama insallhBenimde silik hatta çok silik cikti canim günüm geçmedi acaba bebeğim benimlemi? Günümü bekliyorum tekrar test yapmak için dun iki testimde boyle cikti
Allah anali babali buyutsun insallah ve sag saglim dogsun, tebrik ederimm :)Bende 8 gun kala kan werdim 0.100 du.1gun kala 320 oldu.erken gebellkntesti yapmistim 5gun kala silik cizgi cikti.
Bayagi belli ama insallh
Duygu olarak mi vucutta belirti olarak mihasta olacagim gibi hissediyorum
21 nisan yumurtlama gunumdu canim eğer öğünlerde olduysa bugün 14.günüm eğer varsa cok küçüktür ins vardirGec dollenmis heralde ben kizimda adetgünü yapmistim böyle idisin kiz
Cok teskkurler darisi merakla bekleyenlere insallhAllah anali babali buyutsun insallah ve sag saglim dogsun, tebrik ederimm :)
Duygu olarak mi vucutta belirti olarak mi
İnsan kendinde belirti arayip duruyo.gogusumdeki sislik ve akinti adet yaklasmasimi hamilelekmi anlyamadim .erken gebelik testinden 5 tane almistim 27 nisandan 1 ine kadar kadr yaptim ilk yaptigim cikmadi sonra sonra cikti ve her biri digerinden koyu olmaya basladi . En son 1 gun kala da normal test aldim ondada cikti ..sen de bole yapabilirsin sabredemiyorsanHeyecanlandiginda karninda ara ara sanci olur ya canim öyle birsey hissediyorum sanci bile denilmez garip birşey adet olmadan önce ben hic belirti yaşamam günüm gelir olurum iki gündür soğuk almus gibi karnim
Tam canim saol önerinin deneyecegimİnsan kendinde belirti arayip duruyo.gogusumdeki sislik ve akinti adet yaklasmasimi hamilelekmi anlyamadim .erken gebelik testinden 5 tane almistim 27 nisandan 1 ine kadar kadr yaptim ilk yaptigim cikmadi sonra sonra cikti ve her biri digerinden koyu olmaya basladi . En son 1 gun kala da normal test aldim ondada cikti ..sen de bole yapabilirsin sabredemiyorsan
Haberlerini bekliyoruz canimKizlar dayanamayip mahalledeki aaglik kabinine godip kan verdim. Gebelk varsa kesin cikar dedi. Ama deger olarak bakmiyoms. sadece varsa kesn cikiyoms. 2 saate aricak beni
Mujdeli haberlerini bekliyoruzKizlar dayanamayip mahalledeki aaglik kabinine godip kan verdim. Gebelk varsa kesin cikar dedi. Ama deger olarak bakmiyoms. sadece varsa kesn cikiyoms. 2 saate aricak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?