- 28 Nisan 2016
- 55
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Erken qebelik testlerinde adet qününden 4 qün önceye kadar çıkıyor umarım hamilesindirBenim bat 6 mayis. Ama aslinda 4 mayis. Her ay 2 gun gecikmeye basladi korunmayi biraktiktan snra. Dayanabilcekmiyim bilemiyorum ben. Erken teat alsam cikar mi ki. Psikolojim cok boUldu. Normalde de takintili biriyim zaten.
One ya benim burnuma koku falan gelmiyo .ille kokmak zorunda sankiDua edin kizlar. Adet oncesi kotu kokulu akinti olur dedi. Dedm bnm akintim kotu kokulu degil. Bilmiyorum yaaa
Hadi hayırlı haber alıp bize de bildirirsin inşallah :))Kizlar dayanamayip mahalledeki aaglik kabinine godip kan verdim. Gebelk varsa kesin cikar dedi. Ama deger olarak bakmiyoms. sadece varsa kesn cikiyoms. 2 saate aricak beni
Guzel haberler bekliyorum hadi ins dua edelimOne ya benim burnuma koku falan gelmiyo .ille kokmak zorunda sanki
ayyy insaallah yaaaHadi hayırlı haber alıp bize de bildirirsin inşallah :))
Merhaba arkadaşlar bu da benim testim yarın sabah 9 da ise kan testi vereceğim sizce sonuç ne ...?3 gün önceden iyi sonuç veriyor ama en kesin 2 gün öncesi benim değerim düşük olduğu halde gostermisti
Merhaba arkadaşlar bu da benim testim yarın sabah 9 da ise kan testi vereceğim sizce sonuç ne ...?[/QUOTE
Bence pozitif
Yaa bende cok merak ediyorum tele bakip duruyom walla yazdin mi diye.Resmen elim ayagim titriyo heyecandan negatif cikcak gbi hissediyorum
Adetin gecmismiydiYaa bende cok merak ediyorum tele bakip duruyom walla yazdin mi diye.
Negatif diye odum kopuyo. 9 bucuk gbi ararim dediYaa bende cok merak ediyorum tele bakip duruyom walla yazdin mi diye.
Adetin gecmismiydiNegatif diye odum kopuyo. 9 bucuk gbi ararim dedi
Adetim cuma. Ama dayanamadm.Adetin gecmismiydi
Pozitif canim hayırlı olsun :))Merhaba arkadaşlar bu da benim testim yarın sabah 9 da ise kan testi vereceğim sizce sonuç ne ...?
PozitifMerhaba arkadaşlar bu da benim testim yarın sabah 9 da ise kan testi vereceğim sizce sonuç ne ...?
Deger solemicekler dedin .acaba kac ustunu gebe sayiyo test.adetin gecmedi ya dusuk cikcak normal olarakAdetim cuma. Ama dayanamadm.
Nolcaksa olsun dedim artik. bari bilirim. Varsa vardir yoksa yoktur. Esim 11bucukta gelicek isten. Yalnzm tek basima kafayi yicem. Sizde olmasaniz napicaktim benAz kalmis cikar bence.merak olduruyo insani .iyi yaptin gitmekle.
Burasi bana da cok iyi geldi okuyup moral buldum walla son 10 gun icindeNolcaksa olsun dedim artik. bari bilirim. Varsa vardir yoksa yoktur. Esim 11bucukta gelicek isten. Yalnzm tek basima kafayi yicem. Sizde olmasaniz napicaktim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?