- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Iliski uatunden 7 gun gecince kanda cikar dedi. Bnm yumurtlamamin ustunden 12 gun gecti. Kesin cikar dedi. Ama adet tarihinden snra 7 gun daha gelmezse tekrar test yap dedi. Yumurtlama sonraki gunlerde tekrar yumurtlama olduysa ya da gec dollenmeyse diye. Ama su anki hesabina gore varsa cikar dediDeger solemicekler dedin .acaba kac ustunu gebe sayiyo test.adetin gecmedi ya dusuk cikcak normal olarak
konuyu ben actim. Zaten negatifse test HAZIRAN AYINDA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER basligini acarim buyuk ihtimalle orada bulusuruz yineBurasi bana da cok iyi geldi okuyup moral buldum walla son 10 gun icinde
Hadi bakalim ne kaldi surda 9 bucugaIliski uatunden 7 gun gecince kanda cikar dedi. Bnm yumurtlamamin ustunden 12 gun gecti. Kesin cikar dedi. Ama adet tarihinden snra 7 gun daha gelmezse tekrar test yap dedi. Yumurtlama sonraki gunlerde tekrar yumurtlama olduysa ya da gec dollenmeyse diye. Ama su anki hesabina gore varsa cikar dedi
Zaman gecmiyor. Bi yandan korkuyorumHadi bakalim ne kaldi surda 9 bucuga
Ben de çok merak ediyorum, heyecanlandım senle. Hayırlısı inşallah. Girmeyeyim sayfaya diyordum senin sonucu merak ediyorum bakıyorum :))Negatif diye odum kopuyo. 9 bucuk gbi ararim dedi
Çok yeniyse ondan hissetmiyosundur hadi bklm hyrlsı olsun valla bnde çok köyü değil silik görmeyede razıyım Rabbim bizde göstersin inşallahİnş.canim vardir bu heyecan boşuna değildir dun iki testtede çok hafif cikti ikinci çizgi hayirlisi artik kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum hic belirti yasamiyorumda
Amin canm bütün isteyenlere göstersin yarin sabah ilk idrarla testi yenileyecegim inş cikar inş vardırÇok yeniyse ondan hissetmiyosundur hadi bklm hyrlsı olsun valla bnde çok köyü değil silik görmeyede razıyım Rabbim bizde göstersin inşallah
Yok canim. Bekliyorum.H Hayaller_hayatlar ses varmi canim
Ben evde yaptigimda adete 4 gun vardi. Ve erken gebelk teato degl normal testti. 2. Cizgi hic yoktuH Hayaller_hayatlar evdeki idrar testin nasil cikti canim resim atarbilirmisin benmki çok çok az belirgin benim ya persembe yada cuma günü reglim
Ben evde yaptigimda adete 4 gun vardi. Ve erken gebelk teato degl normal testti. 2. Cizgi hic yoktu
Rabbim hepimize nasip etsin insallahAnladim canim kendime bir umut ariyorum oyuzden soruyorum
n atayim canim sana her gune ait warAnladim canim kendime bir umut ariyorum oyuzden soruyorum
At canim bekliyorumBe
n atayim canim sana her gune ait war
At canim bekliyorum
Saat 9.30 ne olduRabbim hepimize nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?