- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
29 yazdigin gibi canim benimki
Yarin sabah ilk idrarla deneyecegim inş varsir
Cikmis ozamn iste .insaalh deger yukslir .29 undaki ilk yaptigimda cikmamisti ertesi gun gordum onu .adete 5 gun wardi cunku29 yazdigin gibi canim benimki
İlk foto canim ilk yaptigim hali ikinci foto dun yaptigimin beklemiş hali ilk fotoda çok az belirginCikmis ozamn iste .insaalh deger yukslir .29 undaki ilk yaptigimda cikmamisti ertesi gun gordum onu .adete 5 gun wardi cunku
Yarin sabah yazarim sonucu saat 8 deCikmis ozamn iste .insaalh deger yukslir .29 undaki ilk yaptigimda cikmamisti ertesi gun gordum onu .adete 5 gun wardi cunku
Hadi hepiniz guzel haberler verin bizde mutlu olalimYarin sabah yazarim sonucu saat 8 de
Peki bu erken mi norml mi benim attiklarim erkenİlk foto canim ilk yaptigim hali ikinci foto dun yaptigimin beklemiş hali ilk fotoda çok az belirgin
Yarin sabah inş canm evde ilk idrarla test yapacagimHadi hepiniz guzel haberler verin bizde mutlu olalim
Adet günüm gelmedi canim 9 mayis ama erken yumurtladim 6 mayis gibi bekliyorumPeki bu erken mi norml mi benim attiklarim erken
Hic belirtim yok canim hic kendimi hamile hissetmiyorum sadece bugün soğuk aldigimiz zaman ara ara hafif bir sanci hatta sanci bile denilmez öyle birşey oluyor yarin sabah test yapacgim haber veririmesin 89 belirtilerin neydi acaba adet olacak gibi kasık ağrısı falan yaşadın mı yada başka bişey
teşekkür ederim canımHic belirtim yok canim hic kendimi hamile hissetmiyorum sadece bugün soğuk aldigimiz zaman ara ara hafif bir sanci hatta sanci bile denilmez öyle birşey oluyor yarin sabah test yapacgim haber veririm
Malesef aradim ama aonuc cikmamis daha 10 dakkaya cikar dedi 20 dakka olduHay hay 45 oldu ses yok mu ya
Rica ederimteşekkür ederim canım
Ayy ben doguracam burdaMalesef aradim ama aonuc cikmamis daha 10 dakkaya cikar dedi 20 dakka oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?