MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba kızlar benim üç yaşında bi kızım var ve üç yıldırda nisan ayında ilk defa korunmadım ve ben hamile kalmış olabilirim psikolojik olarakta korkudan hep kızıma hamileliğimdeki belirtileri hissediyorum bu belirtiler için çok erken biliyorum psikolojikte olabilir ama hiç hazır diilim böyle bi habere çok korkuyorum

Kizlar negatifmis. Olsa cikardi dedi. Dedim deger dusukse cikmamis olma ihtimali var mi diye. Adet gelmezse 2 gun sonra tekrarlariz testi dedi. Anlamadim ki. Yokmus heralde
Canım, bence adetin geçince bir daha tekrarlarsın testi. Değerin düşüktür o yüzden negatif demişlerdir. Hayırlısını istiyoruz hep de senin var diye düşünmüştüm ben. Olmadı hazirana buluşuruz napalım.

Korkma bu sitede bu kadar kişi çocuğu olsun diye cabaliyor hayaller kuruyor birbirimizden güzel haberler duymak icin hic tanimadigimiz insanlarla dostluk kuruyoruz herşey o pozitifi o ikinci çizgiyi görebilmek için Rabbim dileyip sana verdiyse eğer evladini sakin korkma mutlu ol bu haberi duymayi bekleyen binlerce insanlardan biriyim

Haklısın tabi ben bencilliğimden diil maddi olarak iki çocuk biraz zor gelecekte o yüzden hazır diilim yoksa evlat sevgisini Rabbim isteyen herkese tez zamanda yaşatsın

Ne saçma birşey neden goremiyormus değerini stres yapma canim moralini sakin bozma olmadi doktora gider hastanede yaptirisin için rahatlar

Adet tarihinden üç hafta sonra adet gecikmesini beklemeden betahcg 5 in altındaysa negatif demiştir bazı test yapan yerler 5in altındaysa değer yazmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…