- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canim ya üzülme vardir bi hayir bunda onunuzdeki aya insKizlar negatifmis. Olsa cikardi dedi. Dedim deger dusukse cikmamis olma ihtimali var mi diye. Adet gelmezse 2 gun sonra tekrarlariz testi dedi. Anlamadim ki. Yokmus heralde
Yaaa neden ama .rakam oalark gorebilseydik 3 5 falan iyiyydi .Kizlar negatifmis. Olsa cikardi dedi. Dedim deger dusukse cikmamis olma ihtimali var mi diye. Adet gelmezse 2 gun sonra tekrarlariz testi dedi. Anlamadim ki. Yokmus heralde
Bekle canim en saglikli sonucu günün geçince alirsin inş.yaniliyorlardirKizlar negatifmis. Olsa cikardi dedi. Dedim deger dusukse cikmamis olma ihtimali var mi diye. Adet gelmezse 2 gun sonra tekrarlariz testi dedi. Anlamadim ki. Yokmus heralde
Rakam olarak bisi demiyo. Bende anlamiyorum. deger dusukse cikmamis olabilir mi dedm. Bisi olsaydi cikardi diyo. Deger olarak goremiyoms.Y
Yaaa neden ama .rakam oalark gorebilseydik 3 5 falan iyiyydi .
Canım, bence adetin geçince bir daha tekrarlarsın testi. Değerin düşüktür o yüzden negatif demişlerdir. Hayırlısını istiyoruz hep de senin var diye düşünmüştüm ben. Olmadı hazirana buluşuruz napalım.Kizlar negatifmis. Olsa cikardi dedi. Dedim deger dusukse cikmamis olma ihtimali var mi diye. Adet gelmezse 2 gun sonra tekrarlariz testi dedi. Anlamadim ki. Yokmus heralde
Merhaba kızlar benim üç yaşında bi kızım var ve üç yıldırda nisan ayında ilk defa korunmadım ve ben hamile kalmış olabilirim psikolojik olarakta korkudan hep kızıma hamileliğimdeki belirtileri hissediyorum bu belirtiler için çok erken biliyorum psikolojikte olabilir ama hiç hazır diilim böyle bi habere çok korkuyorum
Ne saçma birşey neden goremiyormus değerini stres yapma canim moralini sakin bozma olmadi doktora gider hastanede yaptirisin için rahatlarRakam olarak bisi demiyo. Bende anlamiyorum. deger dusukse cikmamis olabilir mi dedm. Bisi olsaydi cikardi diyo. Deger olarak goremiyoms.
Korkma bu sitede bu kadar kişi çocuğu olsun diye cabaliyor hayaller kuruyor birbirimizden güzel haberler duymak icin hic tanimadigimiz insanlarla dostluk kuruyoruz herşey o pozitifi o ikinci çizgiyi görebilmek için Rabbim dileyip sana verdiyse eğer evladini sakin korkma mutlu ol bu haberi duymayi bekleyen binlerce insanlardan biriyim
Ne saçma birşey neden goremiyormus değerini stres yapma canim moralini sakin bozma olmadi doktora gider hastanede yaptirisin için rahatlar
Anladim canim TESK ediyorumAdet tarihinden üç hafta sonra adet gecikmesini beklemeden betahcg 5 in altındaysa negatif demiştir bazı test yapan yerler 5in altındaysa değer yazmıyolar
ama deger olarak bakmiuorum ben dedi. Testi yapmadan once söyledi onu. degerin kac ciktigini bilemem dedi. Sadece varsa gorebilirim desi.Adet tarihinden üç hafta sonra adet gecikmesini beklemeden betahcg 5 in altındaysa negatif demiştir bazı test yapan yerler 5in altındaysa değer yazmıyolar
Kan tahlilimi yaptı neresi ki bu yani pozitif çıktıysadamı bhcg değeri vermiycekti sana çok saçma geldi banaama deger olarak bakmiuorum ben dedi. Testi yapmadan once söyledi onu. degerin kac ciktigini bilemem dedi. Sadece varsa gorebilirim desi.
Bence en guzeli nirmal bi hastaneye gidip degeri tam olarak gormek.adet olamdigin her gun acaba diyceksin .stresten gecikecek .sonucu net ogrenip diger aya odaklanmak daha mantikliYani test degeri 5 mi altinda mi onu kendi de bilmiyo . sadece yok dedi .
PozitiF cksaydi da vermeyecekti evet. Sadece var mi yok mu onu gorebiliyomus. Saglik kabininde baktirdimKan tahlilimi yaptı neresi ki bu yani pozitif çıktıysadamı bhcg değeri vermiycekti sana çok saçma geldi bana
Bu ne bicim madem degeri soyleyemiyordu onu evde sende erken gebelik testi ile ogrenirdin ne saçma birseyama deger olarak bakmiuorum ben dedi. Testi yapmadan once söyledi onu. degerin kac ciktigini bilemem dedi. Sadece varsa gorebilirim desi.
E evde yaptığın predictör early yapsaydında aynı sonucu görürdün bikaç gün bekle adetim gecikirse önce hebelik testi yap o pozitif çıkarsa bhcg baktır o zamanPozitiF cksaydi da vermeyecekti evet. Sadece var mi yok mu onu gorebiliyomus. Saglik kabininde baktirdim
Yaaaa gercekten miiii ama benim 6 gün varken erken gebelik testinde de çıkmadi o yüzden pek de umudum yokBende 8 gun kala kan werdim 0.100 du.1gun kala 320 oldu.erken gebellkntesti yapmistim 5gun kala silik cizgi cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?