- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.001
Hic umidim kalmadi benimH Hayaller_hayatlar canim adet olmadan hicbirsey garanti degil bekle cumaya kadar adet olmas isen cumartesi bi daha hastaneden yaparsin
Testin yeterince warsa adete kadar deneyebilirsn .herkesin degeri ayni olmuyo sinucta seninki 3 gun kala cikicak belkiYaaaa gercekten miiii ama benim 6 gün varken erken gebelik testinde de çıkmadi o yüzden pek de umudum yok
Resim cok net cikmamis ama war gibi gordumDigeri biraz daha belliydi adet gününde yaptıgım bu biraz daha silik :/
Canim üzülme burda öyle hikayeler okudum ki kırmızılari görene kadar umut kesmek yok her an herşey olabilir :) belki makinasi bozuktur deger bile gostermiyormus baksana o testten hayr mi gelir sen yarın git hastahanede tekrar yaptr:) herşeyin hayırlısıHic umidim kalmadi benimolsa cikardi dedi. Demekki yok. Yoksa nasil adet gecikince olma ihtimali olcak ki.
Doğru söylüyorsun evet öyle de olabilir çünkü batmalar hala devam ediyTestin yeterince warsa adete kadar deneyebilirsn .herkesin degeri ayni olmuyo sinucta seninki 3 gun kala cikicak belki
Evet var bebek :)Digeri biraz daha belliydi adet gününde yaptıgım bu biraz daha silik :/
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm :) tebrik ederim çok güzel bi duygu :) rabbim isteyen herkese versin :)Gerçekten mi Allahım herkeze nasip etsiin inşallah hepinize dua etcem hay Allah razı olsun soracagım kimse yoktu eşimide ümitlendirmek istemedim inşallah vardır ay uykuda tutmaz beni şimdi :)
Ben netten aldim laboquick diye bisi.ama testte cikmis artik kan testi neden yaptrmiyosunki .ben ewde wardi yaptim.Doğru söylüyorsun evet öyle de olabilir çünkü batmalar hala devam ediyzaman ben yarın yine alayım adet gününe kadar her gün yapayım tavsiye ettiğiniz bi test var mı ben testlere de bek güvenmiyorum
Yaaaa gercekten miiii ama benim 6 gün varken erken gebelik testinde de çıkmadi o yüzden pek de umudum yok
Doğru söylüyorsun evet öyle de olabilir çünkü batmalar hala devam ediyzaman ben yarın yine alayım adet gününe kadar her gün yapayım tavsiye ettiğiniz bi test var mı ben testlere de bek güvenmiyorum
Digeri biraz daha belliydi adet gününde yaptıgım bu biraz daha silik :/
Canım bu marka erken test miBen netten aldim laboquick diye bisi.ama testte cikmis artik kan testi neden yaptrmiyosunki .ben ewde wardi yaptim.
Ay inşallah Allah razı olsun rabbim herkeze nasip etsin inşallah :) kan bi çıksın hemen yazıcam :)Adet gecikmeden yaptığınız ve silik gördüğünüz her çizgi gebesiniz anlamındadır adet gecikmenizden iki gün sonra bhcg niz bayağı yükselmiş bi şekilde pozitif çıkar ondan sonraki iki gün sonra iki üç dört katına katladıysa Allah bağışlasın bebeğiniz kucağınıza gelmeyi dört gözle bekliyo demektir Bu arada hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla tutunsun size
6 gun varken prodiktor yaptm çıkmadıGeç
predictor early yada fortel al fortel daha iyi ama her eczanede bulamayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?