MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Digeri biraz daha belliydi adet gününde yaptıgım bu biraz daha silik :/

Eklentiler

• 20160504_112538.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 60
Gögüslerim acıyor başka hiç bişi yok 2 testte silik çıktı kan verdim şansımdan makina bozulmuş dün bugün aradım çıkmadı dedi ne kadar zor beklemek

Hic umidim kalmadi benimolsa cikardi dedi. Demekki yok. Yoksa nasil adet gecikince olma ihtimali olcak ki.
Canim üzülme burda öyle hikayeler okudum ki kırmızılari görene kadar umut kesmek yok her an herşey olabilir :) belki makinasi bozuktur deger bile gostermiyormus baksana o testten hayr mi gelir sen yarın git hastahanede tekrar yaptr:) herşeyin hayırlısı

Testin yeterince warsa adete kadar deneyebilirsn .herkesin degeri ayni olmuyo sinucta seninki 3 gun kala cikicak belki
Doğru söylüyorsun evet öyle de olabilir çünkü batmalar hala devam ediy zaman ben yarın yine alayım adet gününe kadar her gün yapayım tavsiye ettiğiniz bi test var mı ben testlere de bek güvenmiyorum

Gerçekten mi Allahım herkeze nasip etsiin inşallah hepinize dua etcem hay Allah razı olsun soracagım kimse yoktu eşimide ümitlendirmek istemedim inşallah vardır ay uykuda tutmaz beni şimdi :)

Gerçekten mi Allahım herkeze nasip etsiin inşallah hepinize dua etcem hay Allah razı olsun soracagım kimse yoktu eşimide ümitlendirmek istemedim inşallah vardır ay uykuda tutmaz beni şimdi :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm :) tebrik ederim çok güzel bi duygu :) rabbim isteyen herkese versin :)

Amiin inşallah vardır çok sagol kabullenemiyorum bile çok tuhaf oldum :) Allahım herkeze tatdırsın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Doğru söylüyorsun evet öyle de olabilir çünkü batmalar hala devam ediy zaman ben yarın yine alayım adet gününe kadar her gün yapayım tavsiye ettiğiniz bi test var mı ben testlere de bek güvenmiyorum
Ben netten aldim laboquick diye bisi.ama testte cikmis artik kan testi neden yaptrmiyosunki .ben ewde wardi yaptim.

Testte çıkmadi ki 10 gün vardı kan verdim 0.100 çıktı 6 gün kala erken gebelik testi yaptm bişey çıkmadı kanı da çift çizgi çıkarsa yaptrmak istiyorum

Yaaaa gercekten miiii ama benim 6 gün varken erken gebelik testinde de çıkmadi o yüzden pek de umudum yok

Geç

predictor early yada fortel al fortel daha iyi ama her eczanede bulamayabilirsin

Digeri biraz daha belliydi adet gününde yaptıgım bu biraz daha silik :/

Adet gecikmeden yaptığınız ve silik gördüğünüz her çizgi gebesiniz anlamındadır adet gecikmenizden iki gün sonra bhcg niz bayağı yükselmiş bi şekilde pozitif çıkar ondan sonraki iki gün sonra iki üç dört katına katladıysa Allah bağışlasın bebeğiniz kucağınıza gelmeyi dört gözle bekliyo demektir Bu arada hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla tutunsun size

Ay inşallah Allah razı olsun rabbim herkeze nasip etsin inşallah :) kan bi çıksın hemen yazıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…