MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Uyu uyuuuu bu günlerini çoook arıycan ben dokuz ay uyumadım herkes dedi uyu diye hiiiç uyumadım az daha fazla uyuyaymışım iyiymiş ya
aman ablam olsun da uykusuzluğa da razıyım 4 yıldır bu günü bekliyoruz hem evlilik yıldönümüz aynı zamanda Allah'ın izniyle 4 yıllık bir hediye olacak ablam

Kizlar bende ovulasyon testi almaya karar verdim bu ay hangi marka iyi yaa artik sıkıldm işe yarar mi acaba ?

Yani test degeri 5 mi altinda mi onu kendi de bilmiyo . sadece yok dedi .
Canim ben adet tarihimde gitmistim ilk hamileligimde doktor erken olabilir demisti cikmamisti.adetim gectikten 14 gun sonra cok silik cikmisti. Kan tahlili yaptirdigimda daha yeni oldugunu soylemisti. Onemli olan hasta olmamak yani :)

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

mrb arkadaslar benimde pazartesi asilama olmustu test gunune 11gun kaldi umudum var gibide yok gibide hissizim 1senedir negatifi gormekten olacakmis gibi gelmiyo
hayirlisi olsun hakkimizda artik ..

merhabalar lütfen yadımcı olurmusunuz bu persembe catlatma ıgnesı oldum sol tarafımda 2yumurta olusmuss fakat cumartesı gununden ıtıbaen tuhaf bır agrı var sol tarafımda tatlı dokununca otururunca baskı va gbı sızce neden dır bu agının sebebı bugun azaldı yok denıcek kadar yadmcı olun lutfen

Kozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gire artik gelecek aya

Kozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gire artik gelecek aya
Canım sağlık olsun da gelecek aya olur inşallah. Üzülme diyecem de aynı duyguları yaşayınca üzülme demek pek işe yaramıyor. Bugün adet günüm benim de ve adet olcam gibi hissediyorum maalesef. Artık gelecek ayı beraber bekleriz, sağlık olsun.

İnş.canim aslinda beklediğim sonuçtu cunku kendimi hic hamile hissetmiyordum bende bugün adet olurum diye bekliyorum hayirlisi artik tatlim

olsun kızlar üzülmeyin.. önümüzdeki maçlara bakarız.. ovü. test kullanıyomusunuz? bu konuda ne düşünüyosunuz.. ?? eğer benimde bu ayı PAS geçersek kullanmayı düşünüyorum ..

İnş.canim aslinda beklediğim sonuçtu cunku kendimi hic hamile hissetmiyordum bende bugün adet olurum diye bekliyorum hayirlisi artik tatlim
Benim de tek hissettiğim sol kasığımdaki ağrıydı, biraz da karnım şişti. İşin enteresan tarafı şu an ne ağrı var ne de şişlik. Adet günü geldi, umudum bitti ya ondanmış demek. Psikolojikmiş

Her gün farklı şeylerle karsilasiyoruz hep umut ediyoruz ama istrlesigimiz gibi olmuyor inş.senin bebegin hissetmeden geliyordur canim inş.regl olmazsin

olsun kızlar üzülmeyin.. önümüzdeki maçlara bakarız.. ovü. test kullanıyomusunuz? bu konuda ne düşünüyosunuz.. ?? eğer benimde bu ayı PAS geçersek kullanmayı düşünüyorum ..
Canım ben kullanmıştım ovulasyon testi, internetten sipariş vermiştim laboguick marka. Memnundum ovulasyon günümü de bulmuştum ama bu ay olmadı sanırım bebiş. Haziran ayına inşallah.

Canım ben kullanmıştım ovulasyon testi, internetten sipariş vermiştim laboguick marka. Memnundum ovulasyon günümü de bulmuştum ama bu ay olmadı sanırım bebiş. Haziran ayına inşallah.

hadi hayırlısı inşallah.. her ay yumurtalama gününü yakalasakta hamile kalma garantisi %100 değilmiş. bunu bile yeni öğrendim.. %50 olsa bile inşallah Hazirana hamile kalırsın canım... Ya Rabbim ne zormuş.. dışardan bakılınca hemen pıt diye hamile kalınıyo sanıyoruz..

Silik de olsa warmis ama ben umtluyum .bi resim atsana bakalim
Yok canim ya hic görünmeyecek gibi obur testte daha belirgindir resmen testin içine sokuyorum gözünü ozaman görüyorum yani negatif yinede atayim ama %98 negatif fotoda hic gorunmuyor

Eklentiler

• 14624294611071840125836.webp
    12 KB · Görüntüleme: 52
  • 14624296415621005086416.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…