- 28 Nisan 2016
- 55
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.021
inşallah ablam sabahı bekliyorum heyecandan uyuyamadım.... :)Pozitif canim hayırlı olsun :))
inşallah ablam sabahı bekliyorum heyecandan uyuyamadım.... :)
aman ablam olsun da uykusuzluğa da razıyım 4 yıldır bu günü bekliyoruz hem evlilik yıldönümüz aynı zamanda Allah'ın izniyle 4 yıllık bir hediye olacak ablamUyu uyuuuu bu günlerini çoook arıycan ben dokuz ay uyumadım herkes dedi uyu diye hiiiç uyumadım az daha fazla uyuyaymışım iyiymiş ya
Canim ben adet tarihimde gitmistim ilk hamileligimde doktor erken olabilir demisti cikmamisti.adetim gectikten 14 gun sonra cok silik cikmisti. Kan tahlili yaptirdigimda daha yeni oldugunu soylemisti. Onemli olan hasta olmamak yani :)Yani test degeri 5 mi altinda mi onu kendi de bilmiyo . sadece yok dedi .
Erkeni de war normalideCanım bu marka erken test mi
Canım sağlık olsun da gelecek aya olur inşallah. Üzülme diyecem de aynı duyguları yaşayınca üzülme demek pek işe yaramıyor. Bugün adet günüm benim de ve adet olcam gibi hissediyorum maalesef. Artık gelecek ayı beraber bekleriz, sağlık olsun.Kozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gireartik gelecek aya
İnş.canim aslinda beklediğim sonuçtu cunku kendimi hic hamile hissetmiyordum bende bugün adet olurum diye bekliyorum hayirlisi artik tatlimCanım sağlık olsun da gelecek aya olur inşallah. Üzülme diyecem de aynı duyguları yaşayınca üzülme demek pek işe yaramıyor. Bugün adet günüm benim de ve adet olcam gibi hissediyorum maalesef. Artık gelecek ayı beraber bekleriz, sağlık olsun.
Benim de tek hissettiğim sol kasığımdaki ağrıydı, biraz da karnım şişti. İşin enteresan tarafı şu an ne ağrı var ne de şişlik. Adet günü geldi, umudum bitti ya ondanmış demek. Psikolojikmişİnş.canim aslinda beklediğim sonuçtu cunku kendimi hic hamile hissetmiyordum bende bugün adet olurum diye bekliyorum hayirlisi artik tatlim
Her gün farklı şeylerle karsilasiyoruz hep umut ediyoruz ama istrlesigimiz gibi olmuyor inş.senin bebegin hissetmeden geliyordur canim inş.regl olmazsinBenim de tek hissettiğim sol kasığımdaki ağrıydı, biraz da karnım şişti. İşin enteresan tarafı şu an ne ağrı var ne de şişlik. Adet günü geldi, umudum bitti ya ondanmış demek. Psikolojikmiş
Silik de olsa warmis ama ben umtluyum .bi resim atsana bakalimKozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gireartik gelecek aya
Canım ben kullanmıştım ovulasyon testi, internetten sipariş vermiştim laboguick marka. Memnundum ovulasyon günümü de bulmuştum ama bu ay olmadı sanırım bebiş. Haziran ayına inşallah.olsun kızlar üzülmeyin.. önümüzdeki maçlara bakarız.. ovü. test kullanıyomusunuz? bu konuda ne düşünüyosunuz.. ?? eğer benimde bu ayı PASgeçersek kullanmayı düşünüyorum ..
Canım ben kullanmıştım ovulasyon testi, internetten sipariş vermiştim laboguick marka. Memnundum ovulasyon günümü de bulmuştum ama bu ay olmadı sanırım bebiş. Haziran ayına inşallah.
Yok canim ya hic görünmeyecek gibi obur testte daha belirgindir resmen testin içine sokuyorum gözünü ozaman görüyorum yani negatif yinede atayim ama %98 negatif fotoda hic gorunmuyorSilik de olsa warmis ama ben umtluyum .bi resim atsana bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?