- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.041
Yok canim ya hic görünmeyecek gibi obur testte daha belirgindir resmen testin içine sokuyorum gözünü ozaman görüyorum yani negatif yinede atayim ama %98 negatif fotoda hic gorunmuyor
9 mayis günüm canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin gelir diye bekliyorumgörünmüyor ama regl ne kadar geçmişti?
İnşallah canım da umudum kırıldı. Adet olacağım Zaman otururken aşağı tarafta bir ağrı ve yanma olur benim (biraz açık yazdım afedersin) şimdi o yanmayı hissediyorum. Artık o da adete benzeyen hamilelik belirtisi olamaz herhalde diye düşünüyorum.Her gün farklı şeylerle karsilasiyoruz hep umut ediyoruz ama istrlesigimiz gibi olmuyor inş.senin bebegin hissetmeden geliyordur canim inş.regl olmazsin
9 mayis günüm canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin gelir diye bekliyorum
İnşallah canım da umudum kırıldı. Adet olacağım Zaman otururken aşağı tarafta bir ağrı ve yanma olur benim (biraz açık yazdım afedersin) şimdi o yanmayı hissediyorum. Artık o da adete benzeyen hamilelik belirtisi olamaz herhalde diye düşünüyorum.
Valla sansima hic güvenmiyorum canim artik bidahaki aya inş. Bak sana iki gün önceki testi atayimAllahtan umut kesilmez belki olmazsında.. testte yanlıştır :)
Hayorli olsun yaptigin özel birşey olduğu canmHamileyimmmmmm dun öğrendim allah isteyen herkese versin
9 mayis günüm canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin gelir diye bekliyorum
canım sen yine de temkinli davran ilaç falan kullanma dikkat et çünkü baya bildiğin çizgi vardı o testlerde 10 una kadar bekle gelmezse kan verirsin gelirse bi daha ki aya inşallah
bir de yaptığın testlerin markası ne tatlım hepsi aynı markamı
anladım canım ben de laboquıck kullanıyorum güvenlir bir test miratech yada bebetime sa hatalı olabiliyor ondan sordum sen yine de dediğim gibi kanaman gelene kadar dikkatli olEvet canim hepsi ayni marka ovu testi almistim onun içindeki testler laboquick canim artik obur aya inş. Canm
Kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza. 5 buçuk aylık evliyim. Bu ay adetim 7 gün geçti. Göğüslerim cok acıyor gece yatamıyorum acısından ara ara kasıklarımda ağrıyor sizce varmıdır hamişlik
Bence var kasiklarda agri varsa goguslerde biraz agri varsa hamilesin insallahKızlar merhaba ben yeni geldim aranıza. 5 buçuk aylık evliyim. Bu ay adetim 7 gün geçti. Göğüslerim cok acıyor gece yatamıyorum acısından ara ara kasıklarımda ağrıyor sizce varmıdır hamişlik
7 gün geçti test yapmadın mı sabrına hayran kaldım :) test yap tatlımKızlar merhaba ben yeni geldim aranıza. 5 buçuk aylık evliyim. Bu ay adetim 7 gün geçti. Göğüslerim cok acıyor gece yatamıyorum acısından ara ara kasıklarımda ağrıyor sizce varmıdır hamişlik
ozel bisey yok canim 4 ay denemenin sonunda oldu evde ki testte silik cikti hep adet sancilarim vardi adet sancisindan tek farki kasiklarda batma hissi oldu olmayacak diye dusununce olmuyor rahatbirakin kafanizi surekli dusunmeyin birde iliskiden sonra biraz yatin ve ilik dus alinHayorli olsun yaptigin özel birşey olduğu canm
anladım canım Allah kolaylık versin inşallah hamilesindir ama bence öyle hayırlısı olsun inşallah :)Eşimin görevi dolayısıyla Bingöl hasbaglar köyündeyim en yakın eczane 20 km uzağımda gidemiyorum oyuzden yoksa 10 kere yapmıştım test
Kozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gireartik gelecek aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?