MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Her gün farklı şeylerle karsilasiyoruz hep umut ediyoruz ama istrlesigimiz gibi olmuyor inş.senin bebegin hissetmeden geliyordur canim inş.regl olmazsin
İnşallah canım da umudum kırıldı. Adet olacağım Zaman otururken aşağı tarafta bir ağrı ve yanma olur benim (biraz açık yazdım afedersin) şimdi o yanmayı hissediyorum. Artık o da adete benzeyen hamilelik belirtisi olamaz herhalde diye düşünüyorum.

Hakkimiza hayirlisi canim çok üzerine dusuyiruz oyuzden olmuyor doğru zamanki bekliyordur bebeğimiz inş.en yakin zamanda kavusuruz

9 mayis günüm canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin gelir diye bekliyorum

canım sen yine de temkinli davran ilaç falan kullanma dikkat et çünkü baya bildiğin çizgi vardı o testlerde 10 una kadar bekle gelmezse kan verirsin gelirse bi daha ki aya inşallah

bir de yaptığın testlerin markası ne tatlım hepsi aynı markamı

Kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza. 5 buçuk aylık evliyim. Bu ay adetim 7 gün geçti. Göğüslerim cok acıyor gece yatamıyorum acısından ara ara kasıklarımda ağrıyor sizce varmıdır hamişlik

Evet canim hepsi ayni marka ovu testi almistim onun içindeki testler laboquick canim artik obur aya inş. Canm

Bence var kasiklarda agri varsa goguslerde biraz agri varsa hamilesin insallah

Hayorli olsun yaptigin özel birşey olduğu canm
ozel bisey yok canim 4 ay denemenin sonunda oldu evde ki testte silik cikti hep adet sancilarim vardi adet sancisindan tek farki kasiklarda batma hissi oldu olmayacak diye dusununce olmuyor rahatbirakin kafanizi surekli dusunmeyin birde iliskiden sonra biraz yatin ve ilik dus alin

Kozlar ben sabah test yaptim galiba negatif bakinca tek çizgi fakat çok dikkatli bakinca hafif bir cigi var gibi %90 negatif bence eğer olsaydi daha belirgin cikardi öncesine gire artik gelecek aya

herkese gunaydinnn
Daha adet gunune var canim yinede kendine dikkat et @esin89 E ebruu05 adet gününüz bugundu degilmi olmamanizi temmenni ederim haberdar edersiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…