- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.061
amin inşallah hayırlısı ile canımİnşallah hamileyim dir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
TebriklerHamileyimmmmmm dun öğrendim allah isteyen herkese versin
Mrhaba canm ben okuyamadım ne yazmıstınKizlarbana neden kimse cevap yazmiyorsunuz ya o kadar cok sevmistim burayi
canım çok sirkülasyon olunca bazen arada kaynıyor bana da çok oldu öyle tekrarlar mısınKizlarbana neden kimse cevap yazmiyorsunuz ya o kadar cok sevmistim burayi
bende alacam bu ay bakalım işe yarayacak mı heyecanlıyım bu ay için adetim bitsede başlasam :)Ovulasyon testi kullanan var mi kullanmak işe yarar mi kizlar. Simdi alacagim ona gore :)
Ben kullanmadım canm ama okuduğum kadarıyla kullanan arkadaşlar varOvulasyon testi kullanan var mi kullanmak işe yarar mi kizlar. Simdi alacagim ona gore :)
Aynen canım, doğru zamanı bekliyor inşallah. Bu arada kesin regl olacam, kahverengi lekelenmem olmuş kırmızı da yakındırHakkimiza hayirlisi canim çok üzerine dusuyiruz oyuzden olmuyor doğru zamanki bekliyordur bebeğimiz inş.en yakin zamanda kavusuruz
Ne güzel, hayırlı olsun canım. :) Bizlere de dua et.Hamileyimmmmmm dun öğrendim allah isteyen herkese versin
bende progestan kullandım daha önceden ama erken olmadım zamanında oldum ama reglime bir hafta kala çok hafif bir iki damla kanama oldu doktorda ilaç yapar demişti bence sen doktoruna sor cnmBir kac kisiye birsey yazmistm canim. Konu sahibine filan. Ama cvp alamadim. Birde daha gunum gelmeden hasta oldum progestan kullanirken boyle olabilir mi demistim :)
ilişki zamanını belirlediği için mantıklı kullanmak ama ben 3 aydır kullanıoprum yinede olmuor herşeyin bi zmanı var demekki ama ilişki zamanın için avantaj kullanabilrsin benceOvulasyon testi kullanan var mi kullanmak işe yarar mi kizlar. Simdi alacagim ona gore :)
inşallah ablam sabahı bekliyorum heyecandan uyuyamadım.... :)
belki yerleşme kanamasıodır kan verseniz yada doktora gitsenizBen adet oldum dedim ama kesildi neden acaba
Bende bu ay icin heyecanlandim simdi hem corek otu bal tarcin karisimi yapicam hemde ovlsyn testi alayim bakalim insallah sonuclarini aliriz. :)bende alacam bu ay bakalım işe yarayacak mı heyecanlıyım bu ay için adetim bitsede başlasam :)
Ya ben sanki çizgi gördüm canm ama çok çok az daha gününe var bence senin yeni olabilirEvet canim hepsi ayni marka ovu testi almistim onun içindeki testler laboquick canim artik obur aya inş. Canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?