MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Bir kac kisiye birsey yazmistm canim. Konu sahibine filan. Ama cvp alamadim. Birde daha gunum gelmeden hasta oldum progestan kullanirken boyle olabilir mi demistim :)

Hakkimiza hayirlisi canim çok üzerine dusuyiruz oyuzden olmuyor doğru zamanki bekliyordur bebeğimiz inş.en yakin zamanda kavusuruz
Aynen canım, doğru zamanı bekliyor inşallah. Bu arada kesin regl olacam, kahverengi lekelenmem olmuş kırmızı da yakındır hayırlısı olsun ne diyim, rabbim büyük. İnşallah bizlere de nasip eder en kısa zamanda. Senin de dediğin gibi çok istiyoruz her gün kafamızda ya ondan olmadı bence. Buraya yorum yazanlar hep düşünürken olmadı, ummadığım anda oldu diyorlar. Umarım bebişlerimiz çok bekletmez bizi.

Bir kac kisiye birsey yazmistm canim. Konu sahibine filan. Ama cvp alamadim. Birde daha gunum gelmeden hasta oldum progestan kullanirken boyle olabilir mi demistim :)
bende progestan kullandım daha önceden ama erken olmadım zamanında oldum ama reglime bir hafta kala çok hafif bir iki damla kanama oldu doktorda ilaç yapar demişti bence sen doktoruna sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…