MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Çok sevindim o halde :)
Sol göğsümde damarlar oldukça belirgin benim sağ göğsümde hiçbir şey yok. Ağrı sızı da yok açıkçası. Ben pek kendimi kaptırmayıp mantıklı davranmaya çalışıyorum sonrasında üzülmemek için. Kendimi dinliyorum ama fazla moda sokmadan.

Tebrik ederim sizi de.
Bu arada Bat 11 Mayısmış benim. Bekliyorum gayet rahat bir şekjilde.

KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR CNM BELİRTİLER SEN BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ 8İNDE SABAH YAP TEST BENCE
Canım 11 mayısmış bat, yanlış hesaplamışım.
12 Mayıs'ı bekleyeceğim. Hayırlısı ise olur zaten.

Haklısın belirtiler ile ilgili o kadar farklı şeyler duyuyorum ki. Yakın çevremde bile örnekleri mevcut. Çok takılmıyorum o sebeple.

Ben oldum bile tatlım maalesef artık hazirana inşallah. Desteğin ve varlığın için teşekkürler.

Ne demek canim gecmis olsun ben ovulasyon testi aldim gec geldi bu ay onu yapamadim eger bende hasta olursam bu defa onu yapacam sende yap umudunu hicbir zaman kaybetme biranda geliverir yawru karnina

Allah razı olsun darısı size rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bol dua etcem kızlar Allahım bu mutlulugu herkeze yaşatsın

istiyorsan eğer inşallah vardır.. reglin 7 gün geçtiyse eğer direk kan testi yaptır.. Allah gönlüne göre versin

amin cümlemize nasip etsin inşallah.. bende RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN Ayetini okuyorum. Hz İbrahimin çocuk olması için ettiği duaymış..

benimde bat 5 mayıs bugün dü daha olmadım ,adet olacağıma yakın, gece terlemesi oluyordu bazı zamanlarda , sabak kalktım terleme olmuş, yine yazarım ama sanırım bu ay bende de bebek olmayacak gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…