- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.081
değer 5den yukarı olması lazım betahcg ninKızlar kan sonucunu nası anlicam bilen varmı yardım lütfen
Anladim canim. Bi ara alacaktim işe yaramiyor dediler. Simdi yine umutlandim :)Ben kullanmadım canm ama okuduğum kadarıyla kullanan arkadaşlar var
Canim aynı sıkıntıyı bende yaşadım belirti yok diye diye kendimi yedim kendimi minciklardim bir yerim arıyorum diye ama adet günümü bir gün geçti göğüs uçları ağrı yaptı damarlar çıktı ve ara ara giren kasık ağrıları dışında bişey olmadı suan Test yaptım pozitif
Bu ay da herkeste bi gariplik var canim ya kimi az oluyor kimi gunu gelmeden tekrarBen adet oldum dedim ama kesildi neden acaba
152 diyor hamilesin galiba yani tam net okunmuyo amaSonuç bu netten baktım anlayamadım
Canım 11 mayısmış bat, yanlış hesaplamışım.KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR CNM BELİRTİLER SEN BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ 8İNDE SABAH YAP TEST BENCE
Bthcg 152 ise yani gebelik vardır canm hayırlı olsun :)Bulgu. 152 44 ^ Min. 00 Max 5. Yazıyor
İkinci resimde wAr benceYok canim ya hic görünmeyecek gibi obur testte daha belirgindir resmen testin içine sokuyorum gözünü ozaman görüyorum yani negatif yinede atayim ama %98 negatif fotoda hic gorunmuyor
gözün aydın darısı başımızaBulgu. 152 44 ^ Min. 00 Max 5. Yazıyor
Ben oldum bile tatlım maalesefartık hazirana inşallah. Desteğin ve varlığın için teşekkürler.
Amin canim benim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. İnsallh bizde en kisa zamanda bu mutlulugu tadarizAllah razı olsun darısı size rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bol dua etcem kızlar Allahım bu mutlulugu herkeze yaşatsın
Kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza. 5 buçuk aylık evliyim. Bu ay adetim 7 gün geçti. Göğüslerim cok acıyor gece yatamıyorum acısından ara ara kasıklarımda ağrıyor sizce varmıdır hamişlik
Çocuğu olmayanlar için Zekeriya (a.s)’ın duası kabul olmuş bir duadır.
“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiudduai”
“Rabbim,bana katından tertemiz soy armağan et.Doğrusu Sen duaları işitensin.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?