MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

hani derler ya ağzını bal yesin diye , ağzını bal yesin emi , nasip kısmet, inşallah canım

bazılarında yerleşme kanaması oluo bi test yaptır bence doktora git ihmal etmee
ayın ikisinde erken test yapmıştım yoktu onda olsaydı çıkardı diye düşünüyorum hiç içimden gelmiyor açıkçası test yapmak ya hiç varmış gibi gelmiyor çünkü yarın doktora gitcem zaten hormonlarıma baktırcam bide durumu anlatıcam bakalım o ne diycek gerek görürse kan testi yapar zaten,

Bir kac kisiye birsey yazmistm canim. Konu sahibine filan. Ama cvp alamadim. Birde daha gunum gelmeden hasta oldum progestan kullanirken boyle olabilir mi demistim :)
Benim konuyla ilgili fikrim yok canım, ondan yazmadım yanlış anlama. Yoksa burda elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.

Ben soğan kürünü denedim ama bende ise yaramadi canım ya
ben ilk hamileliğimde soğan suyu içmiştim o ay hamile kaldım 5 cm kistle hemde tabi rabbimşn takdiri şimdi ikinciye 1 senedir hamile kalamıyorum iki ay öncede kist ameliyatı oldum ve maalesef bir yumurtalığım alındı şimdilik başka bi sıkıntı yoktur inş yarın hormon testi yaptırcam bakalım

Be o kimyasal gebeliği 2 defa yaşayanlardan biriyim birincisinde değerim 14.75 idi ikincisinde ise 69.75 çok kötü bir durum psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor dilerim rabbimden öyle bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…