- 19 Eylül 2015
- 224
- 84
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.101
Canm hamilelikte de ateş basiyo belki ondandr:)benimde bat 5 mayıs bugün dü daha olmadım ,adet olacağıma yakın, gece terlemesi oluyordu bazı zamanlarda , sabak kalktım terleme olmuş, yine yazarım ama sanırım bu ay bende de bebek olmayacak gibi görünüyor
Amin canm inşallah:) hepimizin ağzı bal yesin gobusleri dolu olsun :)hani derler ya ağzını bal yesin diye , ağzını bal yesin emi , nasip kısmet, inşallah canım
benimde üç gündür kahverengi akıntım var anlam veremedim yaa stresten hep şaşırdı vücutBen adet oldum dedim ama kesildi neden acaba
aaynenn bende o karışımdan yapıcam ovu testide yapıcam bide soğan suyu mu içsem ki diorumBende bu ay icin heyecanlandim simdi hem corek otu bal tarcin karisimi yapicam hemde ovlsyn testi alayim bakalim insallah sonuclarini aliriz. :)
bazılarında yerleşme kanaması oluo bi test yaptır bence doktora git ihmal etmeebenimde üç gündür kahverengi akıntım var anlam veremedim yaa stresten hep şaşırdı vücut
ayın ikisinde erken test yapmıştım yoktu onda olsaydı çıkardı diye düşünüyorum hiç içimden gelmiyor açıkçası test yapmak ya hiç varmış gibi gelmiyor çünkü yarın doktora gitcem zaten hormonlarıma baktırcam bide durumu anlatıcam bakalım o ne diycek gerek görürse kan testi yapar zaten,bazılarında yerleşme kanaması oluo bi test yaptır bence doktora git ihmal etmee
Benim konuyla ilgili fikrim yok canım, ondan yazmadım yanlış anlama. Yoksa burda elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Bir kac kisiye birsey yazmistm canim. Konu sahibine filan. Ama cvp alamadim. Birde daha gunum gelmeden hasta oldum progestan kullanirken boyle olabilir mi demistim :)
ama keşke dediğin gibi oluverse bi mucize olurdu gerçekten hayırlısı. ama adetimden sonrası için kendimi iyice hazırladım bu ay ovu testi falan yapcam :)bazılarında yerleşme kanaması oluo bi test yaptır bence doktora git ihmal etmee
ben ilk hamileliğimde soğan suyu içmiştim o ay hamile kaldım 5 cm kistle hemde tabi rabbimşn takdiri şimdi ikinciye 1 senedir hamile kalamıyorum iki ay öncede kist ameliyatı oldum ve maalesef bir yumurtalığım alındı şimdilik başka bi sıkıntı yoktur inş yarın hormon testi yaptırcam bakalımBen soğan kürünü denedim ama bende ise yaramadi canım ya
ama keşke dediğin gibi oluverse bi mucize olurdu gerçekten hayırlısı. ama adetimden sonrası için kendimi iyice hazırladım bu ay ovu testi falan yapcam :)[/QUO
inşş süpriz olur ovulasyonlara gerek kalmaz :)
Valla canim benim umut sifirin altında bence yok gelecek aya inş.İkinci resimde wAr bence
Ay keşke olsa canim ama artik beklemekten başka birşey gelmiyor muhtemelen hastalanacagim bugün hafif agrim varYa ben sanki çizgi gördüm canm ama çok çok az daha gününe var bence senin yeni olabilir
Be o kimyasal gebeliği 2 defa yaşayanlardan biriyim birincisinde değerim 14.75 idi ikincisinde ise 69.75 çok kötü bir durum psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor dilerim rabbimden öyle bişey değildirGünaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?