- 30 Ocak 2016
- 356
- 157
- 33
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.121
Aminn bol bol dua edicem en kısa zamanda haberlerinizi bekliyorum olur emin ol bi gün gelecek doktorlar bana olmaz dedi pco hastasısın dedi ama Allah büyük rabbim herkeze tatdırsın ben inanıyorum burda hepinizin haberini alcazAmin canim benim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. İnsallh bizde en kisa zamanda bu mutlulugu tadariz
Kizlar. Var mi gelismesi olan test yapan vs
Selam,
Ben dayamayıp dün akşam normal test yaptım. Yine 2. çizgi silik çıktı.
Bat'a 3 gün varken normal test Eki Görüntüle 1826800 negatif çıkmıştı. Bugün öğleden sonra kan vermeye gideceğim.
Resimde sağ taraftaki erken olan 2 Mayıs'ta yaptığım test. Soldaki 4 Mayıs'ta normal test.
Canım silik cıkmış hamile misinSelam,
Ben dayamayıp dün akşam normal test yaptım. Yine 2. çizgi silik çıktı.
Bat'a 3 gün varken normal test Eki Görüntüle 1826800 negatif çıkmıştı. Bugün öğleden sonra kan vermeye gideceğim.
Resimde sağ taraftaki erken olan 2 Mayıs'ta yaptığım test. Soldaki 4 Mayıs'ta normal test.
Sonuç için daha aramadılar elimde telefon bekliyorum ablam...Naptın nedir durum merak ettim
Canım
Canım silik cıkmış hamile misin
Ben goruyorum ikinci cizgiyi canım yakınlaştırdımYok canim ya hic görünmeyecek gibi obur testte daha belirgindir resmen testin içine sokuyorum gözünü ozaman görüyorum yani negatif yinede atayim ama %98 negatif fotoda hic gorunmuyor
Ben kullanmaya başladım canım. İnşallah iyi şeyler olur.. Dün başladım. Bugünde akşama doğru ikinciyi yapacam. Sen kullanacakmisinOvulasyon testi kullanan var mi kullanmak işe yarar mi kizlar. Simdi alacagim ona gore :)
Tebrikler Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinSelam kizlar bende mayista hamileligimi testle ogrendim cok sukur pozitif.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla insallah.Haftaya sali dr a randevu aldim insallah gorurum ultrasonra bebegimi.
Aminn Allah razi olsun herkese nasip etsin rabbim insallahTebrikler Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallh canm benim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyuAminn Allah razi olsun herkese nasip etsin rabbim insallah
Alicam canim birde onu deneyeyim bakalim ne oluyor :) sen hangi marka kullaniyorsun ve nerden aldin. ?Ben kullanmaya başladım canım. İnşallah iyi şeyler olur.. Dün başladım. Bugünde akşama doğru ikinciyi yapacam. Sen kullanacakmisin
Benimki de kimyasal malesef 22 den 80 é çıktı sonra tekrar 25 é düştü zaten sonuç düşük olunca anlamıştım ama insan çok yipraniyor gerçekten hep bi umut bekliyorsun. Canım sen adet olman tarihten kaç gün sonra adet olabildin ben hala beklemedeyim yarın 1 hafta olucakBe o kimyasal gebeliği 2 defa yaşayanlardan biriyim birincisinde değerim 14.75 idi ikincisinde ise 69.75 çok kötü bir durum psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor dilerim rabbimden öyle bişey değildir
allah sabır versin cnm bende yaşadım zor bir durum sevinci kursağında kalıor insanın herşeyde bi hayır var inşallah yüzümüz gülerBenimki de kimyasal malesef 22 den 80 é çıktı sonra tekrar 25 é düştü zaten sonuç düşük olunca anlamıştım ama insan çok yipraniyor gerçekten hep bi umut bekliyorsun. Canım sen adet olman tarihten kaç gün sonra adet olabildin ben hala beklemedeyim yarın 1 hafta olucak
seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşşşSelam kizlar bende mayista hamileligimi testle ogrendim cok sukur pozitif.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla insallah.Haftaya sali dr a randevu aldim insallah gorurum ultrasonra bebegimi.
Allah razi olsun insallah rabbim yardimcimiz olsunseninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?