MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Amin canim benim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. İnsallh bizde en kisa zamanda bu mutlulugu tadariz
Aminn bol bol dua edicem en kısa zamanda haberlerinizi bekliyorum olur emin ol bi gün gelecek doktorlar bana olmaz dedi pco hastasısın dedi ama Allah büyük rabbim herkeze tatdırsın ben inanıyorum burda hepinizin haberini alcaz

bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım onuda kullanmayı beceremedim galia 11. günümdeyapmaya basladım 13. günde koyu çizgiyi gördüm ama emin olamadım 14.günde silik çizgi vardı muhtemelen 13. günde yumurtam çatladı ve sadece 12. günde birlikte olabildik bu ayda böyle bos gecicek heralde hiç umutlu değilim

Kizlar. Var mi gelismesi olan test yapan vs

Selam,

Ben dayamayıp dün akşam normal test yaptım. Yine 2. çizgi silik çıktı.
Bat'a 3 gün varken normal test negatif çıkmıştı. Bugün öğleden sonra kan vermeye gideceğim.

Resimde sağ taraftaki erken olan 2 Mayıs'ta yaptığım test. Soldaki 4 Mayıs'ta normal test.

Meraba kızlar benimde cocugum olmuyor 500 yasin okutmak istiyorum okumak isteyen varsa birer tane okur mu lütfen allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inş yer gök dua ile dolu allah herkesin gönlüne göre versin inşallah okuyan olursa okudum yazsın not alıyım sayılı oldugu icin allah razı olsun sizden yardımcı olursan sevinirim allah bu mübarek günde duaları kabul etsin inşallah

Canım
Canım silik cıkmış hamile misin

Kızlar adetine daha 5/gün var bugün resmen acılık oldum mide bulantısı vardı tansiyonum düşmüş kan da gebelik varmı diye bakıyorlar sonuç negativ ama benim anlamadığım bir konu varsa bundan iki gün önce test yaptım teste ikinci çizgi çok silik vardı esimde gördü..

Be o kimyasal gebeliği 2 defa yaşayanlardan biriyim birincisinde değerim 14.75 idi ikincisinde ise 69.75 çok kötü bir durum psikolojik olarak insanı çok yıpratıyor dilerim rabbimden öyle bişey değildir
Benimki de kimyasal malesef 22 den 80 é çıktı sonra tekrar 25 é düştü zaten sonuç düşük olunca anlamıştım ama insan çok yipraniyor gerçekten hep bi umut bekliyorsun. Canım sen adet olman tarihten kaç gün sonra adet olabildin ben hala beklemedeyim yarın 1 hafta olucak

allah sabır versin cnm bende yaşadım zor bir durum sevinci kursağında kalıor insanın herşeyde bi hayır var inşallah yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…