- 2 Mart 2016
- 98
- 71
- 38
- 38
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.141
Hamilelik takvimini nasil yaptiniz ben yapamıyorum sayfada görünmüyorbetulanil .!.:Selam kizlar bende mayista hamileligimi testle ogrendim cok sukur pozitif.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla insallah.Haftaya sali dr a randevu aldim insallah gorurum ultrasonra bebegimi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ocak-anneleri.914672/ bu linke tiklayin orda tiklama yeri var ordan yaptim bende.Hamilelik takvimini nasil yaptiniz ben yapamıyorum sayfada görünmüyor
Ben birşey sormak istiyorum ama buraya yeni kayıt oldum ve nerden soru soracagimi bilmiyorum size sorsam olur mu lütfen açık cevap veriadet gunumuz aynı cnm benımde 4 mayıs 16 nısanda çatlatma ıgnemı vuruldum beklıyorum ama cok umutluyum :)
sor cnm buyurBen birşey sormak istiyorum ama buraya yeni kayıt oldum ve nerden soru soracagimi bilmiyorum size sorsam olur mu lütfen açık cevap veri
muhtemelen degılsın cnm hem test te negatıf. stresten gecıkme yasamıs olabılırsınBen mart ayının ilk haftası hasta oldum ve bitti nisanlim askerden geldi ve biz ilişkiye girdik ama ben 1 hafta boyunca dogum kontrol hapi kullandım . ama nisan ayında hasta olmadım tüm belirtilerim oldu ama ol adım =( yarın doktora gidicem test yaptım negatif çıktı doktor allttan. Muayene edecekmiş ve ben çok utanıyorum sizce hamile miyim =(
Ben internetten aldım canım laboquik marka. 20li test. 35 TL. Eczanede çok pahalı. Netten sipariş ver en iyisi. Bu markada iyiAlicam canim birde onu deneyeyim bakalim ne oluyor :) sen hangi marka kullaniyorsun ve nerden aldin. ?
valla bizler aylardır uğraşıoruz hamile kalmak için ama olmuyor seninde negaif çıktısa değilsindr stres yapma kan ver en önemlisi kanda negatifse korkma benceBen mart ayının ilk haftası hasta oldum ve bitti nisanlim askerden geldi ve biz ilişkiye girdik ama ben 1 hafta boyunca dogum kontrol hapi kullandım . ama nisan ayında hasta olmadım tüm belirtilerim oldu ama ol adım =( yarın doktora gidicem test yaptım negatif çıktı doktor allttan. Muayene edecekmiş ve ben çok utanıyorum sizce hamile miyim =(
git aklında kalacağına kan ver sadece muane olmak istemiorum dersin şimdilik pozitif çıkarsa zaten mecbur muane olcanYarın doktora gidicem ama evli olmadığım için cok utanıyorum sizce gitsem mi =(
çok silik var sankiVarmi hamilelik bi bakın hele
Tesekkur ederim canim bende bugun siparis vericem. Artik onumuzdeki aylara bakicaz napalim :)) niyeyse bu ay daha umitliyim sanki :))Ben internetten aldım canım laboquik marka. 20li test. 35 TL. Eczanede çok pahalı. Netten sipariş ver en iyisi. Bu markada iyi
düzenlimi kaç günde bir oluosun telefonlarda programlar oluor indir onlardan takip et istersenMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum eğer mümkünse şimdi benim geçen ay hastalığım 21 nisandı ovulasın günüm hangi gün
İlkinde 3 gün sonra ikincisinde değerim yüksek olduğundan tam 12 gün sonra rahatsızlandımBenimki de kimyasal malesef 22 den 80 é çıktı sonra tekrar 25 é düştü zaten sonuç düşük olunca anlamıştım ama insan çok yipraniyor gerçekten hep bi umut bekliyorsun. Canım sen adet olman tarihten kaç gün sonra adet olabildin ben hala beklemedeyim yarın 1 hafta olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?