MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

betulanil .!.:
Selam kizlar bende mayista hamileligimi testle ogrendim cok sukur pozitif.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla insallah.Haftaya sali dr a randevu aldim insallah gorurum ultrasonra bebegimi.
Hamilelik takvimini nasil yaptiniz ben yapamıyorum sayfada görünmüyor

Benim bat yarindi. Bugun katnimda bi sicaklk var ve kasiklarim batiyor belim agriyor. Galiba gelecek de sinyal veriyor. Aksamdan beri hayata kustum resmen. Bu ay da olmadi

Ben mart ayının ilk haftası hasta oldum ve bitti nisanlim askerden geldi ve biz ilişkiye girdik ama ben 1 hafta boyunca dogum kontrol hapi kullandım . ama nisan ayında hasta olmadım tüm belirtilerim oldu ama ol adım =( yarın doktora gidicem test yaptım negatif çıktı doktor allttan. Muayene edecekmiş ve ben çok utanıyorum sizce hamile miyim =(

muhtemelen degılsın cnm hem test te negatıf. stresten gecıkme yasamıs olabılırsın

valla bizler aylardır uğraşıoruz hamile kalmak için ama olmuyor seninde negaif çıktısa değilsindr stres yapma kan ver en önemlisi kanda negatifse korkma bence

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum eğer mümkünse şimdi benim geçen ay hastalığım 21 nisandı ovulasın günüm hangi gün

İlkinde 3 gün sonra ikincisinde değerim yüksek olduğundan tam 12 gün sonra rahatsızlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…