- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.161
Şimdi tekrardan gebelik Testi yaptm 2 çizgi çok silik çıktı kafam karıştı nasıl istirbu
Onu yaptım ama beni müthiş derecede etkiliyor oldu mu olmadı mı çok yıpranıyorum adet tarihim asla şaşmaz 28 günde 1 olurum 5 gün sürerdüzenlimi kaç günde bir oluosun telefonlarda programlar oluor indir onlardan takip et istersen
Bende bu ay umutluyum. Ovulasyon kullanıyorum diye sanırım. :)Tesekkur ederim canim bende bugun siparis vericem. Artik onumuzdeki aylara bakicaz napalim :)) niyeyse bu ay daha umitliyim sanki :))
İnsallah guzel habeleri aliriz canim bu ay :)Bende bu ay umutluyum. Ovulasyon kullanıyorum diye sanırım. :)
Ayyy inşallah yaaaa vallaaİnsallah guzel habeleri aliriz canim bu ay :)
Acaba ben erken mi başladım teste. Dün basladim. Adetimin 7. GünüydüAlicam canim birde onu deneyeyim bakalim ne oluyor :) sen hangi marka kullaniyorsun ve nerden aldin. ?
Hic bilmiyorum ki canim :) adetin bittiyse basla yeteri kadar varsa bazilari adeti bitince hemn hamile kaliyor.Acaba ben erken mi başladım teste. Dün basladim. Adetimin 7. Günüydü
Hamilelik takvimini nasil yaptiniz ben yapamıyorum sayfada görünmüyor
tüm belirtiler oldu demişsiniz ne belirti yaşadınız acabaPozitif çıkar diye cok korkuyorum =(
Aynen öyle yaptım dün başladım. Hadi hayırlısı artık :)Hic bilmiyorum ki canim :) adetin bittiyse basla yeteri kadar varsa bazilari adeti bitince hemn hamile kaliyor.
Hadi canim hayirlisi olur insallah :) artik bizde haziranda hamilelik bekleyenler diye acarsa hayhay17 arkadasimiz orda bulusurz tekrar :)Aynen öyle yaptım dün başladım. Hadi hayırlısı artık :)
Hayırlısı olsun sizin icinBirazdan test yapıcam. Test yolda geliyor acayıp heycanlıyım :) allahımmmm
Hamileyim mm kızlarrr hamileyim m ellerim titriyor hallaa
Şimdi ben 21 inde regl oldum onun üzerine mi 14 gün sayıcam14. gün önemli 10 12 14 16 18 bence full değerlendir
cnm bugun senin 14. gün çalışmalara hemen bugun başlaŞimdi ben 21 inde regl oldum onun üzerine mi 14 gün sayıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?