- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.181
bu arada bu ay tutmazsada ya ovulasyon testi al yada çalışmalara biraz daha erken başla çünkü bazen yumurtlama daha erkende olabiliyor ben yaşadım buyüzden yazıyorum
adetine kaç gün var? benimde geçen ay çalışmalardan dolayı belimde ağrı olmuştu üşütmedende olabiliyorkızlar acayip bir bel ağrım oldu az evvel..bu çalışmalardanmı acaba?
Evdeki testte yok denilecek gibi belli belirsiz cizgi cikti adetin birkacgun daha gecmesini bekledim kan testi yaptirdim 4 haftalik hamile ciktim4 haftalik hamilesiniz sanirim hayirli olsun, nasil anladiniz acaba? ben de eger hamileysem tam 4 haftalik olacak, ama biraz geciksin diye bekliyordum testler icin, evde yapilan testlerde cikti mi sizin ki?
evet bazıları 10.uncu gün bazıları 14.gün diyor ama benimkisi 8 gün oldu:)) yani biraz daha erken başlamak en doğrusureglinin 1. gününden sayarak 10. gün itibari ile demişti doktor bana..
adetine kaç gün var? benimde geçen ay çalışmalardan dolayı belimde ağrı olmuştu üşütmedende olabiliyor
Evdeki testte yok denilecek gibi belli belirsiz cizgi cikti adetin birkacgun daha gecmesini bekledim kan testi yaptirdim 4 haftalik hamile ciktim
Cnm o ayakları bende öyle havalarda tutuyordum eşimde bana gülüyordu10 gün var regl dönemine.. ama hiç böyle olmazdı.. acaba hamilemiyim demekten insan kendini alamıyor. ama şaka tabi artık nelirtilere kulak asmıcam :) sanırım çalışmalardan ve ayakları havada uzun süre tutmaktan
Evdeki testte yok denilecek gibi belli belirsiz cizgi cikti adetin birkacgun daha gecmesini bekledim kan testi yaptirdim 4 haftalik hamile ciktim
Cnm o ayakları bende öyle havalarda tutuyordum eşimde bana gülüyorduama o bende pek işe yaramıyor çünkü ayaklarımı havaya dikeyim derken affedersin ne varsa dışarı akıyor bu ay normal yatarak deniyecem bakalım hayırlısı
TebriklerrrHamileyim mm kızlarrr hamileyim m ellerim titriyor hallaa
AMİN CNM İNŞALLAHBende önce peçeteyle tutup ayakları havaya kaldırıyorum ve dizlerimi karnıma çekince hiç bişey olmuyor.. yani havada kalıyor akmıyor :) benim eşimde bana gülüyor ve senin hamile kalma çabaların bile şatafatlı diyorRabbim bu kadar istediğmiizi görürde tez zamaanda verir inşallah..
Hamileyim mm kızlarrr hamileyim m ellerim titriyor hallaa
Bazen geç döllenme olabiliyor ve testlerde geç çıkıyor ama olmadıysada üzülmeAdete 3 gün varrr test yaptm ama yine çıkmadıcikmiicak galibaaa yahuu
TBKLERRRKan değerim 90 çıkmış :)
Darısı tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?