MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

bu arada bu ay tutmazsada ya ovulasyon testi al yada çalışmalara biraz daha erken başla çünkü bazen yumurtlama daha erkende olabiliyor ben yaşadım buyüzden yazıyorum

4 haftalik hamilesiniz sanirim hayirli olsun, nasil anladiniz acaba? ben de eger hamileysem tam 4 haftalik olacak, ama biraz geciksin diye bekliyordum testler icin, evde yapilan testlerde cikti mi sizin ki?
Evdeki testte yok denilecek gibi belli belirsiz cizgi cikti adetin birkacgun daha gecmesini bekledim kan testi yaptirdim 4 haftalik hamile ciktim

adetine kaç gün var? benimde geçen ay çalışmalardan dolayı belimde ağrı olmuştu üşütmedende olabiliyor

10 gün var regl dönemine.. ama hiç böyle olmazdı.. acaba hamilemiyim demekten insan kendini alamıyor. ama şaka tabi artık belirtilere kulak asmıcam :) sanırım çalışmalardan ve ayakları havada uzun süre tutmaktan

Cnm o ayakları bende öyle havalarda tutuyordum eşimde bana gülüyorduama o bende pek işe yaramıyor çünkü ayaklarımı havaya dikeyim derken affedersin ne varsa dışarı akıyor bu ay normal yatarak deniyecem bakalım hayırlısı

Bende önce peçeteyle tutup ayakları havaya kaldırıyorum ve dizlerimi karnıma çekince hiç bişey olmuyor.. yani havada kalıyor akmıyor :) benim eşimde bana gülüyor ve senin hamile kalma çabaların bile şatafatlı diyor Rabbim bu kadar istediğmiizi görürde tez zamaanda verir inşallah..

AMİN CNM İNŞALLAH

Merhaba kızlar bende 8 aylik evliyim bu ay bizde korunmadik vajinusmus sonrasi 3. ayımız bu hala çok rahat ilişki yaşayamasakta çocuk istiyoruz inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Bebis haberlerini alan arkadaşlarda sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…