MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Canim sende durumlar ne benimle aynıydı galiba durumun test yaptn mı daha ben yaptm yine bugün negatif oldu

Cesaret edemiyorum canim ama inanilmaz bel agrim var normalde okulda yorulmak bilmezdim mesela simdi gozumu acamiyorum yarin yapmak istiyorum senin silik mi cikti umidini yitime idrarda cikmasi cok zormus bat gelmeden

Aaah aaahh kesk
Cesaret edemiyorum canim ama inanilmaz bel agrim var normalde okulda yorulmak bilmezdim mesela simdi gozumu acamiyorum yarin yapmak istiyorum senin silik mi cikti umidini yitime idrarda cikmasi cok zormus bat gelmeden
E silik çıksa canm hiç çıkmadı 3 gün var ama işte bel ağrısı batma vende de var göğüsler kafam kadar oldular aciyor ama negatif galiba adet olacam

Aaah aaahh kesk

E silik çıksa canm hiç çıkmadı 3 gün var ama işte bel ağrısı batma vende de var göğüsler kafam kadar oldular aciyor ama negatif galiba adet olacam

Az kaldi bu kadar gunu saya saya bitirdik icini ferah tut, hersey yazilmis sonucta canim bekleyip gorecegiz insallah guzel haberlerini aliriz :)

Arkadaşlar, adetime bir hafta var iki gündür kahverengi leke geliyor neden olabilir,çok hafif ağrım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…