- 29 Eylül 2011
- 16
- 23
- 88
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.201
Dualarım hep sizinleTBKLERRRALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin valla çok seviniyorum böyle güzel haberlere bizlerede dua et cnm
bu ay olmuş olsun çok istiyorumBazen geç döllenme olabiliyor ve testlerde geç çıkıyor ama olmadıysada üzülme
Hayırlısı cnm İNŞALLAH dileğin kabul olur bizleride haberdar edersinbu ay olmuş olsun çok istiyorumeşim istemiyor benim okul var diye bu ay kaza ile bi kere oldu adetimin 10.günü valla inşallah olmuştur diye dua ediyorum
Amin canım hepimizin inşallah:)Hayırlısı cnm İNŞALLAH dileğin kabul olur bizleride haberdar edersin
Tebriklerrr Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bizim için dua edermisinizKan değerim 90 çıkmış :)
Darısı tüm isteyenlerin başına
TebrikllleeerrrrKan değerim 90 çıkmış :)
90 olunca kac haftalik oluyor mesela hic ilk denemelerim bu konulardan hiic haberim yoktu da k bakma :) Allah im anali babali buyutsunKan değerim 90 çıkmış :)
Canim sende durumlar ne benimle aynıydı galiba durumun test yaptn mı daha ben yaptm yine bugün negatif oldu90 olunca kac haftalik oluyor mesela hic ilk denemelerim bu konulardan hiic haberim yoktu da k bakma :) Allah im anali babali buyutsun
Ben de tam bilmiyorum ama bugün benim bat günüm. Benim siklus 25. O yüzden 4 haftalık bile değil.90 olunca kac haftalik oluyor mesela hic ilk denemelerim bu konulardan hiic haberim yoktu da k bakma :) Allah im anali babali buyutsun
Canim sende durumlar ne benimle aynıydı galiba durumun test yaptn mı daha ben yaptm yine bugün negatif oldu
Ben de tam bilmiyorum ama bugün benim bat günüm. Benim siklus 25. O yüzden 4 haftalık bile değil.
E silik çıksa canm hiç çıkmadı 3 gün var ama işte bel ağrısı batma vende de var göğüsler kafam kadar oldular aciyor ama negatif galiba adet olacamCesaret edemiyorum canim ama inanilmaz bel agrim var normalde okulda yorulmak bilmezdim mesela simdi gozumu acamiyorum yarin yapmak istiyorum senin silik mi cikti umidini yitime idrarda cikmasi cok zormus bat gelmeden
Sende haber yokmu halaSonuç için daha aramadılar elimde telefon bekliyorum ablam...
Aldım sonucumu ablam 27.3 2 qün sonra tekrar teste çaqırdı beklemedeyim...Sende haber yokmu hala
Aaah aaahh kesk
E silik çıksa canm hiç çıkmadı 3 gün var ama işte bel ağrısı batma vende de var göğüsler kafam kadar oldular aciyor ama negatif galiba adet olacam
Hadi hayırlısı inşallah iki gün sonraya ona katlanmış olsun sen şimdi yukarılara bi yerlere uzanma , hani uykudan uyandığındaki gibi gerinme ,yalınayak yere basmaAldım sonucumu ablam 27.3 2 qün sonra tekrar teste çaqırdı beklemedeyim...
Hadi hayırlısı inşallah iki gün sonraya ona katlanmış olsun sen şimdi yukarılara bi yerlere uzanma , hani uykudan uyandığındaki gibi gerinme ,yalınayak yere basma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?