- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.221
Kizlar benim inanilmaz bi kasik agrim var batma seklinde. Adet olmadim henuz. Ama adet sancisi gibi degil batiyo cok fena. Ama test negatifti ne yapicam benn
Adet gunum yarin canim. Ama testim negatifti. Bebek yok diye umudum bitmisti. Ama kasik batmasi var. Adet oncesi boyle olmazdi. kan testi de yanilmaz ki bilemedm offBugun degilmiydi adet günün
Adet gunum yarin canim. Ama testim negatifti. Bebek yok diye umudum bitmisti. Ama kasik batmasi var. Adet oncesi boyle olmazdi. kan testi de yanilmaz ki bilemedm off
Insallah canim. Ama sonuçta kan testi umitlenmek de istemiyorum.Ya ben o testi begenmedim bi bekle bakalim insallah 9 ay hic adet olmazsin
Bende bu ay icin heyecanlandim simdi hem corek otu bal tarcin karisimi yapicam hemde ovlsyn testi alayim bakalim insallah sonuclarini aliriz. :)
Var gibi sanirim cok silik gorunuyor benceKizlar bakar misiniz cok silik 2.cizgi var mi?
Kizlar bana bisi deyinKizlar testimden haberi olmayanlar icin tekrar yaziyorum. Saglk kabininde 20 tlye kan testi yaptirdim. Ama bana dedi ki oradaki hemsire. Hcg degeri belli olmuyor bu testte ama gebelik varsa illa ki cikar dedi. Iliskiden 7 gun snraki test dogru sonuç verir dedi. Ben meraktan yaptirdim. Aradi ve olumsuz dedi. Netten arastirdim deger göstermeyen kan testini. hicbi son7c bulamadim. Hep degere gore yazilar var. Vat mi bilgisi olan. Benim anlamadigim sey hem kesin dedi hem adetin gelmezse 2 3 gun snra tekrar yapalim dedi. Bu ne demek. Madem yok snra nasil cikar anlamiyorum
Canim ben yazmistim sana ben günüm bir gun gecince kan tahlili yaptirmistim ilk negatif cikmisti doktor erken olabilir demisti. 15 gun sonra cikmisti. Onemli olan adet gormemek. Devamli kendini dinleme o batmalar bende de cok olmustu ama kendime belirti aradigimdan galiba bir senedir olmuyor. Yani kendini baska seylere ver. Temizlik yap mesela :)Kizlar bana bisi deyin
Amin canim hayirli olsun bebisin :))) sevindim senin adina :) bize de dua etmerhaba arkadaşlar 2 aydır burayı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum... ben de dün ev testi ile gebe olduğumu öğrendim kan verdim pozitif çıktı ama doktorum cuma tekrar bakalım ikiye katlanma için dedi... bende emin olmadan kimseye söyleyemedim inşallah bi problem çıkmaz da güzel haberler veririm. benim gibi mayıstan çok umutlu olamayan herkesin Allahım yüzünü güldürsün...
benim bat 2-3 mayıstı 1 hf önce kanda baktırdım negatifti canım dün baktık pozitif.adet günün 2-3 gün geçince bi daha baktır bence inşallah o zaman çıkar.sana dua edicem çok çok hemde...Kizlar bana bisi deyin
Bizede et caniiiimmm :)))))benim bat 2-3 mayıstı 1 hf önce kanda baktırdım negatifti canım dün baktık pozitif.adet günün 2-3 gün geçince bi daha baktır bence inşallah o zaman çıkar.sana dua edicem çok çok hemde...
Ciddi misin yaa kanda cikmamis olabilir mi yani? Aslnda yumurtalik testinde tam 2 cizgiyi gormedm ben. Belki yumurtam biraz daha gec olmus olabilir. Ama o zaman da iliski olmadi pek. Off bilemiuorum. Dun aksamdan beri esime de kendime de hayati zindan ettim. Gozyasim durmadi. Sabah hastalancam gbi bi sicaklik vardi karni.da hafif agrim. Gun icinde kasiklarima kramp gbi batmalar gelmeye basladi. seninde oylemiydi canim.Canim ben yazmistim sana ben günüm bir gun gecince kan tahlili yaptirmistim ilk negatif cikmisti doktor erken olabilir demisti. 15 gun sonra cikmisti. Onemli olan adet gormemek. Devamli kendini dinleme o batmalar bende de cok olmustu ama kendime belirti aradigimdan galiba bir senedir olmuyor. Yani kendini baska seylere ver. Temizlik yap mesela :)
herkese çoooook dua ediyorum çünkü beklemek çok zor bende iki aydır burada pozitif negatif herkesle birlikte heyecan yaşadım inanAmin canim hayirli olsun bebisin :))) sevindim senin adina :) bize de dua et
Ben adetten 2 gun once kan testi yaptim. Ama yumurtlamam gec olduysa bi iki gun falan daha atabilir. cikmamis olabilir mi ki bi deger de soylemedigi icin tahmin edemiyorumbenim bat 2-3 mayıstı 1 hf önce kanda baktırdım negatifti canım dün baktık pozitif.adet günün 2-3 gün geçince bi daha baktır bence inşallah o zaman çıkar.sana dua edicem çok çok hemde...
benim beklenen adetim 2 yada 3 mayıstı geçen hafta çok kasık ağrım oldu salı acile gittim orada bhcg baktılar negatif dediler ilaç falan aldım hatta nasılsa negatif diyeCiddi misin yaa kanda cikmamis olabilir mi yani? Aslnda yumurtalik testinde tam 2 cizgiyi gormedm ben. Belki yumurtam biraz daha gec olmus olabilir. Ama o zaman da iliski olmadi pek. Off bilemiuorum. Dun aksamdan beri esime de kendime de hayati zindan ettim. Gozyasim durmadi. Sabah hastalancam gbi bi sicaklik vardi karni.da hafif agrim. Gun icinde kasiklarima kramp gbi batmalar gelmeye basladi. seninde oylemiydi canim.
Evet canim doktor bana o zamanda progesta vermisti bitince adet gorursun dedi. gormezsen test yaparsin demisti. Bende hasta olcakmis gibi hissediyordum. Doktora randevumu almistim neden bebek olmadi diye son bi test daha yapayim nasilsa doktora gidecem dedim. Sonra adetim gectikten 14 gun sonra cok silik cikmisti nasil havalara ucmustum. Ertesi gun doktor cok yeni oldugunu soylemisti ondan iki hafta sonra kese gorunmustu. Hasta olacagima yakin hamile kalmistim yani. :))Ciddi misin yaa kanda cikmamis olabilir mi yani? Aslnda yumurtalik testinde tam 2 cizgiyi gormedm ben. Belki yumurtam biraz daha gec olmus olabilir. Ama o zaman da iliski olmadi pek. Off bilemiuorum. Dun aksamdan beri esime de kendime de hayati zindan ettim. Gozyasim durmadi. Sabah hastalancam gbi bi sicaklik vardi karni.da hafif agrim. Gun icinde kasiklarima kramp gbi batmalar gelmeye basladi. seninde oylemiydi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?