- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.241
Ahh ne bir ayida ne iki ayi :))) ben istedigimden beri akrabalar genci yaşlisi hep hamile kaldi dogum yapti canim :)))herkese çoooook dua ediyorum çünkü beklemek çok zor bende iki aydır burada pozitif negatif herkesle birlikte heyecan yaşadım inan
Dedigim gbi benim yumurtalik testimde 2. Cizgi koyu olmadi. Ben 1 2 gune catlar diye düşündüm ama aslinda cift çizgiden snra bi iki gune catlar diyorlar. O zaman ymlumurtam gec catlams olabilir. Yani hala bi umut var.Evet canim doktor bana o zamanda progesta vermisti bitince adet gorursun dedi. gormezsen test yaparsin demisti. Bende hasta olcakmis gibi hissediyordum. Doktora randevumu almistim neden bebek olmadi diye son bi test daha yapayim nasilsa doktora gidecem dedim. Sonra adetim gectikten 14 gun sonra cok silik cikmisti nasil havalara ucmustum. Ertesi gun doktor cok yeni oldugunu soylemisti ondan iki hafta sonra kese gorunmustu. Hasta olacagima yakin hamile kalmistim yani. :))
doğum kontrol hapı adetini geciktirmiştir mhtemelen o hapın etkisidir olmamaman.Peki yarın doktora gitmeliyim sizce mayıs atina girdik ve ben hala hasta olmadım .s
İnşallah Olur ablam dikkat ederimHadi hayırlısı inşallah iki gün sonraya ona katlanmış olsun sen şimdi yukarılara bi yerlere uzanma , hani uykudan uyandığındaki gibi gerinme ,yalınayak yere basma
Canim bu arada acik sari akintim var. Beyaza donuk acik sari. Senin varmiydi biyle bişeybenim beklenen adetim 2 yada 3 mayıstı geçen hafta çok kasık ağrım oldu salı acile gittim orada bhcg baktılar negatif dediler ilaç falan aldım hatta nasılsa negatif diyesonra dün testte çift çizgi hemen koştum hastaneye tabi pozitif çıktı doktorum geç döllenme olabilir yada erken baktırmış olabilirsin diyor . yani sende beklem adet olmazsan bi daha kan baktır bence inşallah pozitifi görüsün
.Canim bu arada acik sari akintim var. Beyaza donuk acik sari. Senin varmiydi biyle bişey
bendeAhh ne bir ayida ne iki ayi :))) ben istedigimden beri akrabalar genci yaşlisi hep hamile kaldi dogum yapti canim :)))
çatlamadan sonra olmuş işteAslinda hesapladigim yumurta catlama gununden snra da gun asiri ilişkim oldu 3 defa. Yani ihtimal varmidir kizlar
Canim senin söylediklerinin hepsi var bnde ama negatif cikti. Fakat ayni belirtilerle pozitif sonuc alan da var. Bende sasirdim ne dusuncegimi. Rabbim hayirlisini versin.
Baska nasil belirtileriniz oldu acaba
Canim senin söylediklerinin hepsi var bnde ama negatif cikti. Fakat ayni belirtilerle pozitif sonuc alan da var. Bende sasirdim ne dusuncegimi. Rabbim hayirlisini versin
benim de çok kasık ağrım oldu acile gittim hatta o kadarİyi aksamlar. Bende bu ay beklemedeyim. Belirtilerini kimse yazmamis ama. Benim bat 11 nde. Ve 10 gundur sol kasigimda batma goguslerim cok fazla buyudu ve damarlar cikti kasik agrim sol ayagimada vuruyo. Bole seler yasiyanlar varmi araniz da.
Ben 10 gundur cekiyorum bekliyorum. Gitmekde istemiyorum simdi negatif cikar moralm bozulur diyebenim de çok kasık ağrım oldu acile gittim hatta o kadar
Pazartesiyo beklicem test icin. Dogru duzgun bi test yaptircam. Tabi adet olmazsam. Canim akinti konusunda bilgin var miçatlamadan sonra olmuş işteihtimal vardır bence 3 gün sonra bi daha test yaptır
Benim adet donemimde gogsum sismez damar cikmazdi. Bnm de ilk oldu. Ama anlayamiyorum. O halde niye negatif cikti dimi. Bikac gundur var canim evet agrim.Senin de 10 gun mi baslamisti canim. Agrilar degilde gogsumdeki damarlar dusundurdu beni ilk kez yasiyorum bole seyi
Bende suan ayni durumdayim. Adet oldun mu yoksa sdc test yapip bekliyomusunBenim adet donemimde gogsum sismez damar cikmazdi. Bnm de ilk oldu. Ama anlayamiyorum. O halde niye negatif cikti dimi. Bikac gundur var canim evet agrim.
Benim adet gunum yarin. Dun kan teati yaptim negatif dedi saglik kabinindeki hemsire. Ama deger goremiyorum dedi. Deger gorulebilen bi test degilmis. Ama kasikta batmalarim siddetlendi bugun. Adet olcam sandm ama olmadm. Beyaza donum acik sari akintim da var. Ne belirtisi bilmiuorum. beklemedeyimBende suan ayni durumdayim. Adet oldun mu yoksa sdc test yapip bekliyomusun
Benim adet gunum yarin. Dun kan teati yaptim negatif dedi saglik kabinindeki hemsire. Ama deger goremiyorum dedi. Deger gorulebilen bi test degilmis. Ama kasikta batmalarim siddetlendi bugun. Adet olcam sandm ama olmadm. Beyaza donum acik sari akintim da var. Ne belirtisi bilmiuorum. beklemedeyim
Insallah canim.Hayirlisi olsun benim gobegimin altindan baslayip kasigima kadr inen bi cizgi olustu hamilelikde oluyomus birtek ama 3 aydan sonra diyolar. Yani bende suan ne ararsaniz var ins hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?