MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Dedigim gbi benim yumurtalik testimde 2. Cizgi koyu olmadi. Ben 1 2 gune catlar diye düşündüm ama aslinda cift çizgiden snra bi iki gune catlar diyorlar. O zaman ymlumurtam gec catlams olabilir. Yani hala bi umut var.

Canim bu arada acik sari akintim var. Beyaza donuk acik sari. Senin varmiydi biyle bişey

İyi aksamlar. Bende bu ay beklemedeyim. Belirtilerini kimse yazmamis ama. Benim bat 11 nde. Ve 10 gundur sol kasigimda batma goguslerim cok fazla buyudu ve damarlar cikti kasik agrim sol ayagimada vuruyo. Bole seler yasiyanlar varmi araniz da.

Bende suan ayni durumdayim. Adet oldun mu yoksa sdc test yapip bekliyomusun
Benim adet gunum yarin. Dun kan teati yaptim negatif dedi saglik kabinindeki hemsire. Ama deger goremiyorum dedi. Deger gorulebilen bi test degilmis. Ama kasikta batmalarim siddetlendi bugun. Adet olcam sandm ama olmadm. Beyaza donum acik sari akintim da var. Ne belirtisi bilmiuorum. beklemedeyim

Hayirlisi olsun benim gobegimin altindan baslayip kasigima kadr inen bi cizgi olustu hamilelikde oluyomus birtek ama 3 aydan sonra diyolar. Yani bende suan ne ararsaniz var ins hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…