- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.261
benim çok aşırı akıntım olmadı ama hafif sarı kokusuz bi akıntı vardı ama herkeste aynı mı oluyo bilemedim kiPazartesiyo beklicem test icin. Dogru duzgun bi test yaptircam. Tabi adet olmazsam. Canim akinti konusunda bilgin var mi
Hayirlisi olsun benim gobegimin altindan baslayip kasigima kadr inen bi cizgi olustu hamilelikde oluyomus birtek ama 3 aydan sonra diyolar. Yani bende suan ne ararsaniz var ins hamileyimdir
Benimde asiri değil . Ama kokusuz ve hafif sari.benim çok aşırı akıntım olmadı ama hafif sarı kokusuz bi akıntı vardı ama herkeste aynı mı oluyo bilemedim ki
Bende belirgin bir kahverengi cizgi var ama bende okuyunca sasirdim dedigin gbi sonradan ckkiyomus. Bende ki niye oldu acaba smdiCnm cizgi gec olusur ama gogusteki damarlar agri ve kasik agrisi belirtidir. Ins hamissindir .
Insallah ikimizde isteyen herkes de buraya hamileyim yazar :) amiiinAz kaldi bu kadar gunu saya saya bitirdik icini ferah tut, hersey yazilmis sonucta canim bekleyip gorecegiz insallah guzel haberlerini aliriz :)
Kizlar bnm 2 gundur ayaklarim buz gbi isinmiyor. Bunun bi belirti olacagini düşünmemiştim hic. ben ki kar yagsa bile ayaklarim yorgan disinda durur. bu durum tuhaf. Belirti olabilir yaziyo nette. Ne dersiniz
Canim sende gebelik var miOylemiymis bende diyorum bu guzel havada neden ben usuyorum çorap giydim valla
Kacinca güne kadar yapiyorsun ovulasyon testini ve ne zamndir yapiyorsn canim ? Bence umut var sadece belirti filan dusunme günün gecsin suan sabredemiyorsun biliyorum ama baska seylerle ilgilenmeye calis :) oturmalara filan git yakinda akraban filan var mi ?,Dedigim gbi benim yumurtalik testimde 2. Cizgi koyu olmadi. Ben 1 2 gune catlar diye düşündüm ama aslinda cift çizgiden snra bi iki gune catlar diyorlar. O zaman ymlumurtam gec catlams olabilir. Yani hala bi umut var.
Amin insallah canim ilk baslarda beklemek daha zordu günüm geciyordu filan simdi alistim en azindan adet oluyorum hemen bekleyince her gun bi umut oluyordu. Hayirlisi ne zamansa o zaman nasip olur insallah :))bende
aslında 6 aydır istiyorum ama son 2 aydır burayı takipteyim canım Allah tez vakitte sana da nasip etsin inşallah
Zaten calisiyorum. Yine de aklim orda. Canim 13 ve 14.ve 15. Gunler yaptim. 14te cok silikti. 15te daha belirgin. Ben 16 yada 17de catlar diye dusundum. Ama smdi dusunuyorum da 17 de cift cikardi anca. Yani yumurta 18 19 da catlams olmali. Bu ay gec catlamis bnm sanirim. Bakalm tabi adet olursam durum değişirKacinca güne kadar yapiyorsun ovulasyon testini ve ne zamndir yapiyorsn canim ? Bence umut var sadece belirti filan dusunme günün gecsin suan sabredemiyorsun biliyorum ama baska seylerle ilgilenmeye calis :) oturmalara filan git yakinda akraban filan var mi ?,
Sabredemiyoruz biliyorum cok iyi anliyorum seni.. Bir kac gun daha gecirmeye calis. En iyisi adet olana kadar bekleyeyim filan de :) en azindan bi kac gun daha gecsin hemen yapma ki belki gec dollenmistir negatif cikmasi uzmesin seni. Adet olma yeterki :))) hayirlisiyla insaallah nasip eder Rabbim sana daZaten calisiyorum. Yine de aklim orda. Canim 13 ve 14.ve 15. Gunler yaptim. 14te cok silikti. 15te daha belirgin. Ben 16 yada 17de catlar diye dusundum. Ama smdi dusunuyorum da 17 de cift cikardi anca. Yani yumurta 18 19 da catlams olmali. Bu ay gec catlamis bnm sanirim. Bakalm tabi adet olursam durum değişir
cnm geç döllenme olduysa henüz kandada çıkmayabilir adet geciktikten 15 gün sonra ancak çıkanlar var ümidini yitirme,ama adet olursanda üzülme herşeyde var bi hayır değilmi canım elbette gelicek bebişin vakti zamanı vardırBen adetten 2 gun once kan testi yaptim. Ama yumurtlamam gec olduysa bi iki gun falan daha atabilir. cikmamis olabilir mi ki bi deger de soylemedigi icin tahmin edemiyorum
Valla bende ilk kez senden duydum hadi hayırlısı İNŞALLAH hamilelik belirtisidir bizide haberdar et durumundanSuan cok saskinim daha ortada hamilelik yok batim 11 nde gobegimin altinda kahve cizgi cikmisti genitalime dogru. Simdi o cizgi gobegimin ustune cikmis. Bu ne demek oluyo bileniniz varmi.
Valla bende ilk kez senden duydum hadi hayırlısı İNŞALLAH hamilelik belirtisidir bizide haberdar et durumundan
Ayyy ne güzel, tebrik ederim canım hayırlı olsun. Bizlere de dua et, rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.Hamileyim mm kızlarrr hamileyim m ellerim titriyor hallaa
H Hayaller_hayatlar Canım kendini o kadar üzme heder etme, Allah korusun üzüntüyle olacağı varsa da olmaz ya da şu anda bebeğin varsa -ki inşallah- bebeğini de üzmüş oluyorsun. Ben de hastalanma belirtisi olan kahverengi lekeyi gördüm dün, biliyorsun konuşmuştuk senle. Çalışıyorum ben, eve gittim üzgünüm kötüyüm eşime belli etmek istemedim ama o kapıdan girer girmez anlamış. Sordu bana noldu diye, ben de Bebek yok sanırım dedim. Baya konuştuk onla ve kendimi daha iyi hissediyorum. Akşam boyunca da bilerek girmedim sayfaya. Bundan sonra daha az girmeye hatta girmemeye çalışacam. Belki de oldu olmadı düşüncesiyle olmadı bebek, psikolojimiz etkileniyor haliyle. Şimdi sizleri merak ettiğim için girdim. İnşallah senden güzel haberler alırız yoksa da üzme kendini Allah sağlık versin ömür versin elbet olur.Ciddi misin yaa kanda cikmamis olabilir mi yani? Aslnda yumurtalik testinde tam 2 cizgiyi gormedm ben. Belki yumurtam biraz daha gec olmus olabilir. Ama o zaman da iliski olmadi pek. Off bilemiuorum. Dun aksamdan beri esime de kendime de hayati zindan ettim. Gozyasim durmadi. Sabah hastalancam gbi bi sicaklik vardi karni.da hafif agrim. Gun icinde kasiklarima kramp gbi batmalar gelmeye basladi. seninde oylemiydi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?