MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

günaydın arkadaşlar, benim bat 5 mayıstı dün yani, bugün regl oldum, moralim çok bozuldu, yaş 39 olunca
daha da bir sıkılıyor,

hamile olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun,

hepinize hayırlı günler,

herşeyde bi hayır vardr elden birşey gelmior en kısa zamanda Allah hepimize nasip etsin inşş

umudunu kaybetme canım . rabbim ol derse her şekilde olur. annem kardeşimi 43 yaşında doğurdu. adet olmadım bende ama belim çok ağrıyor olacak gibi kaç gündür yarın olurum kesin. hayırlısı

umudunu kaybetme canım . rabbim ol derse her şekilde olur. annem kardeşimi 43 yaşında doğurdu. adet olmadım bende ama belim çok ağrıyor olacak gibi kaç gündür yarın olurum kesin. hayırlısı

İnşallah canım. Desteğin için çok sağol . sende ki gelişmeleri bize bildirirsen sevinirim

bu ay en degerlı yumurtlama gunlerımı mısafırlerle gecırdım sadece 3 mayıs yumurtlama gunumde bırlıktelk oldu olursa onunla olur benım bu ay.ama umıdım yok:)

Kolay gelsin adet günüm 4 gün geçti hala da Bi belirti yok. Adet günümden önce korunmadan ilişki yaşadım. Hayatımda hiç gecikme durumu yaşamamıştım. Hamile olabilir miyim acaba diye kan testi yaptırdım Dün ama negatif çıktı.. Sonradan belli olma durumu var mı acaba? İlk gün olduğu için anlaşılamama gibi bir durum olur mu?

Adetin 4 gun gecince mi kan testi yaptirdin acaba?Bide kanda kac cikti hcg degerin?Bazen gec dollenme nedeniyle olabiliyor sonradan cikiyor normal sartlarda adetin gectikten sonra kanda kesin cikmasi gerekir.

3 gün geçtikten sonra yaptırdım cnm bugün 4. Gün ama hala bi adet belirtisi yok. Değerlerimi tam bilmiyorum hemsire arkadaşım hastaneden bi arkadaşına öğrendirtti negatif dedi oda sadece

Kızlar benim üç yaşında bir kızım var yani yakın bir zamanda doğum yaptım yorumlarınızı okuyorum size fikir olsun diye yazayım ;

yaklaşık yedi haftalık hamile olmadan mideniz bulanmaz göbeğinizde belirecek hamilelik çizgisi değişen hormonlarınızdan kaynaklı olarak yaklaşık 22 ,23 haftalıkken oluşur meme damarlarınızda süt kanalları oluşacağından yaklaşık 9 ila 10 haftadan itibaren mavi damarlar gelişir ,

bu belirtileri daha önce fark etmeniz psikolojik kaynaklıdır

ancak şu aşamalarda meme başı kararması göğsünüzde dolgunluk ve ağırlık yaşıyor olabilirsiniz vücut ısınız eskiye nazaran biraz daha fazla olabilir daha sık idrara çıkıyor olabilirsiniz rahim bebek için kendini temizlediğinden içeride kalan birikintileri hafif pembemsi ve kahverengi akıntılar şeklinde dışarıya atıyor olabilir

3 gün geçtikten sonra yaptırdım cnm bugün 4. Gün ama hala bi adet belirtisi yok. Değerlerimi tam bilmiyorum hemsire arkadaşım hastaneden bi arkadaşına öğrendirtti negatif dedi oda sadece
Keske ogrenseydin eger 1.20 gibi bir degerse artma ihtimali olabilirdi.Bekle bakalim olmazsa birde idrar testi yaparsin

Cok tesekkur ederiz bilgileriniz icin bende dogum yaptigimdan 1ay sonra oglum 3 yasina girecek.Zorlandiniz mi acaba?Kizinizin tepkisi nasildi?Ve odasini ayirmam lazim dogum olmadan nasil yapicam bilmiyorum siz ayirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…