- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.301
Canim hamilemisin testin silikti benimde boyle günün gectimi? Kan verdin mi2.cizgi var ama en köşede t nin önünde hemen
Gizem hayirli olsun çok sevindim testini atarmisin bize fikir olur benim çok hayalet bir cizgim varHamileyim mm kızlarrr hamileyim m ellerim titriyor hallaa
Eki Görüntüle 1827668 Bak canim bu testide adetime 3 gun varken yapmistim cok cok silik cizgi goruyorduk cogu kisi bisey gorunmuyor dedi ama ben goruyordum dogruymus cok sukur
Benim testinde boyle canim bende 6 gün önce yaptim ben çizginin görebiliyorum senin testinde bak benimkileri atayimEki Görüntüle 1827668 Bak canim bu testide adetime 3 gun varken yapmistim cok cok silik cizgi goruyorduk cogu kisi bisey gorunmuyor dedi ama ben goruyordum dogruymus cok sukur
Benim henüz gecmedi canim gönderdim sana testi umarim bende senin gibi göre bilirim net çizgiyi tekrar hayirli olsunEki Görüntüle 1827667 1.resimdeki adetim 3.gun gecince yaptigim test digeride 6 gun sonra yaptigim test canim
resimlerin beni heyecanlandirdi canim inş.benzese varsir 9 unu bekliyorumEki Görüntüle 1827670 bak buda adetime 7 gun kala yaptigim test bundada hayalet gbi cizgi goruyordm ve dogruymus
Canim bende gordum iki testtede var hatta bak ikinci resimdeki daha silik ama resimi isiklandirarak dhada net gorunmesini sagladim fotosunu aticamresimlerin beni heyecanlandirdi canim inş.benzese varsir 9 unu bekliyorum
Yok canim bitanesini 3 mayista yaptim diğerini 5 masyista yaptim hatta canli bakinca daha net görünüyor fotolarda çok görünmüyor ben elimde daha iyi görüyorum 9 mayis gunumCanim bende gordum iki testtede var hatta bak ikinci resimdeki daha silik ama resimi isiklandirarak dhada net gorunmesini sagladim fotosunu aticamEki Görüntüle 1827679 bariz cizgi var insallah hamilesindir insallah hayirlisiyla nasip eder rabbim .Bu testleri gunun gecince mi yaptin canim ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/page-52
ne buldum yaa doğrumu acaba ya da sağlıklı mı
bana da çok ürkütücü geldi ve tehlikeli mikrop kapma olasılığı yüksek hijyene çok dikkat edilmesi gerekir ama mantıklı bence mantığım aldı sonuçta eskiden ne test varmış ne ultrasonBen bunu okumuştum cnm daha önce bence denenmemesi gereken birşey bana saçma ve korkutucu gelmisti
bana da çok ürkütücü geldi ve tehlikeli mikrop kapma olasılığı yüksek hijyene çok dikkat edilmesi gerekir ama mantıklı bence mantığım aldı sonuçta eskiden ne test varmış ne ultrason
benim okurken bile içim kalktı :)Birkaç yorumu okudum tutanda var tutmayan da neye guvenebilecegiz ki :) evet eskiden belki boyle yapiyorlardi yada farklı yöntemler deniyorlardi ama bunu kendimize uygulama bana gore cesaret ister :) ben asla deneyemem yani
bat ın bugünmüydü canımKizlar benim an itibariyle 1 damla pembemsi kahverengimsi bi akintim oldu. Normal acik sari akintimda bi cizgi seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?