MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Eki Görüntüle 1827668 Bak canim bu testide adetime 3 gun varken yapmistim cok cok silik cizgi goruyorduk cogu kisi bisey gorunmuyor dedi ama ben goruyordum dogruymus cok sukur
Benim testinde boyle canim bende 6 gün önce yaptim ben çizginin görebiliyorum senin testinde bak benimkileri atayim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-11-47-21.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2016-05-06-11-47-05.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 66
resimlerin beni heyecanlandirdi canim inş.benzese varsir 9 unu bekliyorum
Canim bende gordum iki testtede var hatta bak ikinci resimdeki daha silik ama resimi isiklandirarak dhada net gorunmesini sagladim fotosunu aticam bariz cizgi var insallah hamilesindir insallah hayirlisiyla nasip eder rabbim .Bu testleri gunun gecince mi yaptin canim ?

Yok canim bitanesini 3 mayista yaptim diğerini 5 masyista yaptim hatta canli bakinca daha net görünüyor fotolarda çok görünmüyor ben elimde daha iyi görüyorum 9 mayis gunum

Ben bunu okumuştum cnm daha önce bence denenmemesi gereken birşey bana saçma ve korkutucu gelmisti
bana da çok ürkütücü geldi ve tehlikeli mikrop kapma olasılığı yüksek hijyene çok dikkat edilmesi gerekir ama mantıklı bence mantığım aldı sonuçta eskiden ne test varmış ne ultrason

bana da çok ürkütücü geldi ve tehlikeli mikrop kapma olasılığı yüksek hijyene çok dikkat edilmesi gerekir ama mantıklı bence mantığım aldı sonuçta eskiden ne test varmış ne ultrason

Birkaç yorumu okudum tutanda var tutmayan da neye guvenebilecegiz ki :) evet eskiden belki boyle yapiyorlardi yada farklı yöntemler deniyorlardi ama bunu kendimize uygulama bana gore cesaret ister :) ben asla deneyemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…