- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.321
Ewt cnmbat ın bugünmüydü canım
hayırlısı inşallah tatlım gelirsede sakın üzülme şükret düzenli bir regly n olduğu için o da iyi bişi neler okuyoruz burda çok şükür halimizeEwt cnm
Oyle tabi. Ya zaten umitli degilim i negatif sonuçtan snra. Bakalm sonuç ne olacak.hayırlısı inşallah tatlım gelirsede sakın üzülme şükret düzenli bir regly n olduğu için o da iyi bişi neler okuyoruz burda çok şükür halimize
canım evet gösteriyor ama güvenilir değil 2 gün önce pozitif çıkmıştı ovulasyon testim dün kanamam geldi negatif çıkıpta hamile olanlar var güvenme derimKizlar ovulasyon testinin hamileliği gösterdiğini duydunuzmu ben simdi demedim ikinci çizgi silik cikti ? Fikri olan var mi?
hayırlısı olsun inşallah canım benimde gitti nisan mayıs ta bu ay yani tutar inşallahVe 4. Gebelik testini yaptim hic ama hic umut yok hic çizgi yok benim hayalet cizgim kayboldu artik gelecek aya
Hayalet çizgi yine var pufffff galiba bu negatif canimhayırlısı olsun inşallah canım benimde gitti nisan mayıs ta bu ay yani tutar inşallah
beklemek çok zor dimiHayalet çizgi yine var pufffff galiba bu negatif canim
Hic günler geçmiyor kafayi yicembeklemek çok zor dimihele böyle belirsizlik en zor hayırlısı hakkında canım
Kizlar bu 5. Ayim oldu. Bn doktora gitmedm. Akrabalarimdan kimsede sorun olmadi herkesn hemen bebegi oldu. Kisacasi ben doktora gitmeye hazir degilim. Esim de oyle. 5 ay az bi zaman. Stres yapma sadece diyor esim. Biraz daha deneyelm olmazsa doktora gideriz diyo. Bnde oyle duaunuyorun. Ama evde yapilan kurler varmis. Onerebileceginiz var mi
anlamadığım olsa bebiş 2 gündür koyulaşması gerekirdi çizginin niye böyle kiKozlar bakarmisiniz?
Bende anlamiyorum bende diyorum eğer olsa hergun biraz daha koyu cikmali ama yokanlamadığım olsa bebiş 2 gündür koyulaşması gerekirdi çizginin niye böyle ki
katılıyorum arkadaşa ben de yapmıyorum H Hayaller_hayatlarbence doktora gitmeden kürlere başlama, mesela ben doktora gidip tahlillerimi yaptırdım, çok şükür hepsi iyi çıktı, şunun için söylicem, değerleri iyi olan bir bayan kürlerden yapınca bozulmuş, ben kür yapmıcam o sebepten, sizde yapmayın belki iyi olan değerleriniz kötü olur Allah göstermesin
tek çare sabredip beklemek ama stres yapma çok takma düşünme canım çünkü öyle yapınca bebiş yoksa adet gecikiyor düzeni bozuluyor sonra nsan da yaşadım bunu bu ay da düzene giremedim yavaş yavaş toparlar inşallah saat gibi dakkasında gelen adetim 6 gün gelmedi hamilemiyim diye düşünmekten belirti aramaktanBende anlamiyorum bende diyorum eğer olsa hergun biraz daha koyu cikmali ama yok
Haklisin canim testi boyle görünce daha çok stres yapuyorumtek çare sabredip beklemek ama stres yapma çok takma düşünme canım çünkü öyle yapınca bebiş yoksa adet gecikiyor düzeni bozuluyor sonra nsan da yaşadım bunu bu ay da düzene giremedim yavaş yavaş toparlar inşallah saat gibi dakkasında gelen adetim 6 gün gelmedi hamilemiyim diye düşünmekten belirti aramaktan
aaaa belirginleşmiş hem de çok :)) ne zaman yaptın ne kadar zaman da bu hale geldiTestin son hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?