MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Adet oldun mu canim tamamen ? Cörek otu tarcin bal karisimini deneyebilirsin. Cok guzel seyler yazmis deneyen arkadaslar. Bende bugun ona basladim belki bi umut işe yarar diye :)

Ve 4. Gebelik testini yaptim hic ama hic umut yok hic çizgi yok benim hayalet cizgim kayboldu artik gelecek aya
Canim ne kadar oldu yapali?Benim sana attigim adete gun kala hayalet gibi cikanlar varya onlarda hic yoktu ayn senin resimdeki gibiydi 1,2 saat sonra bi baktim cikmis hayalet czgi.

Canim ne kadar oldu yapali?Benim sana attigim adete gun kala hayalet gibi cikanlar varya onlarda hic yoktu ayn senin resimdeki gibiydi 1,2 saat sonra bi baktim cikmis hayalet czgi.
Canim 3 mayista iki test yaptim hayalet cizgiydi 5 mayista yaptim oda hayaleti bak bir saat önce yaptigin testi atayim sana

Eklentiler

• IMG_20160506_165815.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 66
Canım bu hayalet falan değil ki bildiğin çizgi tatlım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşaAllah :))
İnş.canim inş.vardir valla sevinemiyorum su 9 mayisi bir atlatayim bir arkadsla konuştum güvenme testlere dedi sevinme dedi pazartesini bekleyeyim bir test daha yaparim belki ozaman daha belirginlesir

Eşime söylemedim heveslenmesin diye sonra negatif cikar ikimizde uzuluruz pazartesini bekleyeceğimiz canim bat 9 mayis cunku
Evet canim soyleme sen yinede :) pazartesi gununde insallah bebisimizin haberini aliriz :)) cok seviniyorum o kadar hevesleniyorum ki biri hamile olunca )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…