- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.341
O koyu olan ovu testi canim yanlis atmisim sildim :) keşke öyle olsa bacim yaaaaaa belirginleşmiş hem de çok :)) ne zaman yaptın ne kadar zaman da bu hale geldi
ayy kendi testim gibi mutlu oldum :)
hımm tamam canım heyecan yaptım bendeO koyu olan ovu testi canim yanlis atmisim sildim :) keşke öyle olsa bacim yaa
Adet oldun mu canim tamamen ? Cörek otu tarcin bal karisimini deneyebilirsin. Cok guzel seyler yazmis deneyen arkadaslar. Bende bugun ona basladim belki bi umut işe yarar diye :)Kizlar bu 5. Ayim oldu. Bn doktora gitmedm. Akrabalarimdan kimsede sorun olmadi herkesn hemen bebegi oldu. Kisacasi ben doktora gitmeye hazir degilim. Esim de oyle. 5 ay az bi zaman. Stres yapma sadece diyor esim. Biraz daha deneyelm olmazsa doktora gideriz diyo. Bnde oyle duaunuyorun. Ama evde yapilan kurler varmis. Onerebileceginiz var mi
Canim ne kadar oldu yapali?Benim sana attigim adete gun kala hayalet gibi cikanlar varya onlarda hic yoktu ayn senin resimdeki gibiydi 1,2 saat sonra bi baktim cikmis hayalet czgi.Ve 4. Gebelik testini yaptim hic ama hic umut yok hic çizgi yok benim hayalet cizgim kayboldu artik gelecek aya
Canim 3 mayista iki test yaptim hayalet cizgiydi 5 mayista yaptim oda hayaleti bak bir saat önce yaptigin testi atayim sanaCanim ne kadar oldu yapali?Benim sana attigim adete gun kala hayalet gibi cikanlar varya onlarda hic yoktu ayn senin resimdeki gibiydi 1,2 saat sonra bi baktim cikmis hayalet czgi.
Günün geçtiği canim benim 3 günüm var dahaEki Görüntüle 1828033 Bak canim ilk resim ayni test bi kac saat sonra ikinci resmdeki haylt czgi cikti
Canım bu hayalet falan değil ki bildiğin çizgi tatlım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşaAllah :))Günün geçtiği canim benim 3 günüm var daha
Bayagi belli canim :) birde kanda baktirsana ?insallah kanda da cikarCanim 3 mayista iki test yaptim hayalet cizgiydi 5 mayista yaptim oda hayaleti bak bir saat önce yaptigin testi atayim sana
Eşime söylemedim heveslenmesin diye sonra negatif cikar ikimizde uzuluruz pazartesini bekleyeceğimiz canim bat 9 mayis cunkuBayagi belli canim :) birde kanda baktirsana ?insallah kanda da cikar
İnş.canim inş.vardir valla sevinemiyorum su 9 mayisi bir atlatayim bir arkadsla konuştum güvenme testlere dedi sevinme dedi pazartesini bekleyeyim bir test daha yaparim belki ozaman daha belirginlesirCanım bu hayalet falan değil ki bildiğin çizgi tatlım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşaAllah :))
Evet canim soyleme sen yinede :) pazartesi gununde insallah bebisimizin haberini aliriz :)) cok seviniyorum o kadar hevesleniyorum ki biri hamile oluncaEşime söylemedim heveslenmesin diye sonra negatif cikar ikimizde uzuluruz pazartesini bekleyeceğimiz canim bat 9 mayis cunku
Çizgivar sanki yanlismi gördümKozlar bakarmisiniz?
Canim bak boyleÇizgivar sanki yanlismi gördüm
Saol canm allah razi olsun soylemicem çünkü heveslenecek sonra üzülmesini istemiyorum inş.güzel haberlerle donerimEvet canim soyleme sen yinede :) pazartesi gununde insallah bebisimizin haberini aliriz :)) cok seviniyorum o kadar hevesleniyorum ki biri hamile olunca)
Canim bak boyle
Günüm geçmediğinden gitmiyorum bide saglik ocağı yaninda değil canim eşime haber vermem gerek gitmek için ozaman söylemem gerek söylemek istemiyorum su hafta sonunda atlatayim hayirlisiylaBayagi belli canim :) birde kanda baktirsana ?insallah kanda da cikar
Saol canimmm sevineyimmi bilmiyorum kanda görmeden için rahatlamayacak galibahadi masallah bariz cizgi var canim ben adet gunumde yapmistim ayni boyle idi ve daha seninki 3 gun var kendim olmus kadar mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?